- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ritkaság #96807 üzenetére
Desztvízzel. Én úgy tanultam, hogy az színtiszta H2O, semmi tápértékkel, semmi ásványi anyaggal, vagy egyéb szennyezővel. Miután kimossa a virágföldben lévő tápanyagokat, el is pusztul a növény.
A húsevő növények épp azért alakultak ki, hogy a tápértékben szegény talaj hiányosságait pótolni tudják. -
Rawulf
őstag
válasz
ritkaság #96524 üzenetére
Legjobb megoldás a saját router.
(Ha a tablet a bűnös, akkor megfelelő wifi driver hiánya.)
Lehetséges problémák, amiért a tablet nem akarja látni a ZTE wifi-t:
1., A 2.4Ghz-es és 5Ghz sávok egyesítve vannak. (Sok eszköz nem szereti ezt.)
2., Wifi DFS (automatikus) csatornák. Érdemes kikapcsolni. Szintén érdemes elkerülni, hogy túl magas csatornát használjon a router. 2.4Ghz esetén 1-8-ig sávok közül érdemes fixen egyet kiválasztani, ami a leginkább szabad. 5Ghz esetén pedig 36-48 környékére.
3., Ritka esetben, de előfordulhat a magasabb csatornasáv szélességet nem szeretik a régebbi wifis cuccok. 2.4Ghz és 5Ghz esetében is érdemes (alacsonyabbra) 20Mhz-re (esetleg 40Mhz-re) állítani.
4., WPA3 kikapcsolása, ha van ilyen opció, mert a régi eszközök nem ismerik. (WPA2+AES kombó 99%-ban jó mindennek)
5., Az újabb routerekben még rengeteg beállítási lehetőség okozhat gondot. Például az én Asus routerem bekonfigurálása is eltartott egy kis ideig. Nővéreméknek Mesh-hálózat beállítása meg még több idő volt. -
boba6
senior tag
válasz
ritkaság #96286 üzenetére
nálunk van a cégnél (lejatszo.hu) 3D nyomtató és scanner is
privátba adok direkt elérhetőséget az illetékeshez -
vizslakutya
senior tag
válasz
ritkaság #96138 üzenetére
Nekem égett már le autópályán éjjel csontig egy Laguna,lehet,hogyha lett volna készülék az autóban el lehetett volna folytani az elején a tüzet. Az is lehet,hogy nem ért volna semmit. Mindenesetre most van,került vagy 8 ezerbe,kidobtam a pénzt?
Te tudod veszel e ,vagy trükközöl?
-
garga pista
őstag
válasz
ritkaság #96123 üzenetére
Én Tarjánba lakok, nálunk is volt akadás mostanában többször, saját routerrel. Napközben Teamsen megakad a hang/kiesik 5-10 mp-re, céges belső hálós programok újra csatlakoznak/töltenek, meg a netes rádió is leakad sokszor. Nem tudom mit csináltak, pár hete kezdett ilyen lenni, előtte nem volt gond nálunk se.
-
DarkByte
addikt
válasz
ritkaság #96118 üzenetére
Nálam is sajnos van olyan nap amikor random packet loss-ok, több száz ms ping-ek. Munkában ritka idegesítő mikor még egy Teams hanghívás is képes darabos lenni miatta. FTTB terület amúgy felsővároson.
Bízom benne hogy csak a hó végi Digi Mobil átvariálás miatt van most ez átmenetileg, mert egyébként kezdek egyre morcosabb lenni miatta. -
SirRasor
addikt
válasz
ritkaság #95325 üzenetére
Erre a sajátomat meg nem tudom megcsinálni
Az egész gépet kicseréltem. Acronissal lementettem és átraktam az új SSD-re.
Úgy összefosta magát a win, hogy...működik, de a print screenes képernyőkivágás nem. Ha megkeresem az exe-t, akkor mem.túlcsordulási hibát ír rá. Ha a startból indítok egy alkalmazást, akkor 10 másodpercig nem történik semmi a csempe kattintása után.De amúgy stabil meg minden
Más: futócipős bolt, ahol még akciók is szoktak lenni, merre van Szegeden?
Decathlonban nem találok semmi jót, vagy nagyon drága. -
SirRasor
addikt
válasz
ritkaság #95290 üzenetére
Indítsd el manuálisan; van erre upgrade toolja az MS-nek:
Windows10Upgrade9252-22H2Ha nem akarja, akkor állítsd le a windows update szolgáltatást és töröld ki a mappáját "C:\Windows\SoftwareDistribution"
Utána a csempékben indítsd el a frissítést és láss csodát -
martonx
veterán
-
PowerBuldog
veterán
válasz
ritkaság #93848 üzenetére
Mi a Peleskei autoszervizben csináltattuk a karosszériát meg.
Kálvária sugárút 9-11, -
Krogoth
senior tag
-
proper
őstag
válasz
ritkaság #91154 üzenetére
Eddig a Tisza palota aljában található egy pékség ott rendeltem meg, 1kg forma foszlós kalács, ára passz mert ha finom valami akkor nem érdekel az ára
De tavaly óta magam sütöm
Nem nagy kaland megcsinálni
Robotgép, kelesztés, formázás, kelesztés, sütés
A streetkitchen foszlós húsvéti kalács receptjét használom, annyit hozzá tennék hogy a cukorból több kell de amúgy nagyon rendben van
Idén az egész családnak én sütőm így nem kell venni senkinek -
martonx
veterán
válasz
ritkaság #90711 üzenetére
A legolcsóbb tplink powerline-om van. Azaz ebben nincs zavarszűrés, és ugye emeletek, azaz fázisok között is át kell mennie a jelnek. Nos ilyen helyzetben is annyira stabil, hogy évente párszor kell csak újraindítani (kihúzni mindkét végpontot, fél perc múlva visszadugni őket). 150mbps-t viszik egymás között.
De ha minden igaz, idén nyáron már kiépül itthon a kábelezés a lakásban mindenhol. -
SirRasor
addikt
válasz
ritkaság #90313 üzenetére
MicroUSB-ethernet adapter.
quailstorm ez a fenti nem fog működni?pilóta nekünk így volt Digi elég sokáig. Csak egy szimpla ethernet kábel jött be a lakásba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest