Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
tag
válasz
V-I-D-A #276954 üzenetére
Igen, kb. két éve nem gyártják, már csak megmaradt készletből lehet találni, ha egyáltalán van.
A Casio szép lassan kivezeti az Electrolumis megvilágítású órák gyártását (több okból is). Az újabb 5600-asok is LED-del jönnek, az F105-öt és a W94-et is keresgélni kell már, az A168 még húzza, de majd idővel leválthatja a hasonló árú A700WEV és az ABL-100WE vagy talán egy LEDes 168 változat. -
Szatee
kezdő
válasz
V-I-D-A #273672 üzenetére
Én a múlt hónapban találtam meg az ezelőtt 12 évvel vásárolt F-91W hasonló kialakítású Casio-mat és az elem még mindig bírja
Elfogott a nosztalgikus hangulat és vettem is hozzá egy Solar-os GA-B2100-ast, hogy ne unatkozzon egyedül
Bár ritkán hordom, de tetszik a lapossága és a kialakítása, de ezek a régi "alap" Casio-k szerintem még az atomrobbanást is túlélik... Még ha nem is egy G-Shock, de hihetetlenül strapabírók ezek is. -
tboldi
nagyúr
válasz
V-I-D-A #273556 üzenetére
Jaja, az STN valóban kontrasztosabb, illetve még ott a MIP kijelző is (pl. GBD-200), ami szintén jobb a sima LCD-nél, de én továbbra is tartom, hogy szerintem a legolcsóbb inverz sem használhatatlan.
-
dzsi23
addikt
válasz
V-I-D-A #259436 üzenetére
Ha valamire azt lehet mondani, hogy "A filmes óra", akkor ez az.
Vissza a jövőbe, A sötét lovag, Stranger things, Breaking bad, stb-stb. Én is láttam pár napja learázva a timestore-nál, a korsárba is beraktam, de aztán elgondolkodtam, hogy mikor venném fel... inkább megnéztem egy filmet.
-
dzsi23
addikt
válasz
V-I-D-A #254547 üzenetére
De le van írva, mert egy korábbi hozzászólásomban leírtam. [link]
Természetesen ez csak rám vonatkozik, mert nagy valószínűséggel nem ugyanúgy rázza mindenki (gyorsabban/lassabban, kisebb/nagyobb ívben, körkörösen vagy jobbra-balra/előre-hátra), na meg nyilván szerkezetfüggő is a dolog.
-
hallador
addikt
válasz
V-I-D-A #246318 üzenetére
Nekem a sima van, ez az óra egy állat. Kicsi, és elég sokat tud. És ehhez képest nagyon kényelmes is. Nagyon szeretem ezt az órát. És még elég menő is. Kár. hogy kevésbé ismert modell. Valamint az is, hogy korlátozott számban gyártják már csak a legendás French Foreign Legion órának. Ennek az elődjei voltak a Francia idegen légió hivatalos órái, majd a 9000-es is. Magyarországon is már csak korlátozott számban elérhető sajnos.
-
-
SOAD19
addikt
válasz
V-I-D-A #236547 üzenetére
Az újabb MIP kijelzőnél már sokkal jobb a helyzet: [yt videó]
-
-
-
dzsi23
addikt
válasz
V-I-D-A #215582 üzenetére
Vajon ennél a típusnál kompatibilis a fémszíj a bőrszíjas változattal?
Mintha rémlene, hogy valamelyik Citizen esetén potyára vett a tulaj fémszíjat, mert máshol van a fülön a furat.
(#215583) Polarstar:
Én sem érzek kényszert a vásárlásra, féláron is inkább mást vennék.
Egyéb:
Van itt valakinek réztokos órája? Mik a tapasztalatok vele? (Nem bevonatosra gondolok.)
Nem akarom a kezemre "rohasztani", nem érdekel a patina, de mennyire kerülhető el az elszíneződés? -
FerNandor
őstag
válasz
V-I-D-A #212712 üzenetére
Ilyet mi is veszünk.
Egyet már vettem anyának korábban, akkor még nem volt benne piros indexelés.
Nálunk most egy olyan óra van a falon, ami olyan hangosan kattog, hogy agyvérzést kapok tőleÚgyhogy már nagyon vártam a LIDL-ben ezt az órát.
Halknak tűnt és jó is.
Köszönöm a korábbi válaszokat, pl. (#212700) fagyalllo.
-
-
stork13
aktív tag
válasz
V-I-D-A #195650 üzenetére
Akkor az már nem az az óra lenne, elveszne valami belőle (több mint a belsejével. Ne má' szentimentális lettem).
Olvasgattam, 2 komponensű epoxy gyantát írnak. Illetve a régebbiek háza valami üvegszálas epoxy volt, ott üvegszálas nyákból reszeltek le és azt keverték a ragasztóhoz.
Amúgy -ha már nincs veszteni valóm alapon- szétszedtem az enyém elektronikáját. Kiszáradt már, féktisztítós fülpálcikával átdörgöltem ahol nyomot hagyott a víz. Kiszedtem a kijelzőt, átpucoltam a lábait és az érintkezősort. Összeraktam, elem bele és megy a modul. igaz, hogy az óra első 3 digitjén a jobb oldali felső digitek/pálcikák halványabban jeleznek, de üzemel. Megy tartalékba.
Köszöntem a segítséged, a cirka 20 éves öreg döcög tovább...
-
stork13
aktív tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest