- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz
zümzümm #190650 üzenetére
Bocsáss meg, még a jóval drágább használati tárgyakat sem cserélik újra egy hónap után, maximum, ha nem lehet javítani!
Szerintem túlbonyolítod a dolgot.
Külhoni üzletben vetted az órádat, ezzel vállaltad azt, hogy a garancia NEM itthon érvényesíthető.
Az le van írva bárhol is, hogy hiba esetén a forgalmazót terheli a postaköltség?
Vagy csináltasd meg itthon (tuti nem kapsz rá egy fillért sem), vagy küldd ki a kijelölt szervizbe!Ha már példálózunk: valamikor az őskorban vettem egy 0 kilométeres autót a Merkurtól.
Már újkorában hibás volt, motorháztetőt kellett cserélni rajta, mert szét volt rohadva.
Az első 1-1,5 hónapban hetente 2-3 alkalommal kellett vinnem a szervizbe, mert állandóan leállt.
Megcsinálták nagynehezen, utána 8,5 évig élltünk együtt. -
ricsik
őstag
válasz
Sajnos, ahogy többen is írták, minden elromlik egyszer. Neked pech-ed volt. Mással is megesett már, nem te vagy az első és nem is az utolsó. 1 hónap után nem várhatod el a teljes cserét, semminél nincs ilyen. Illetve van, ha mázlid van és javíthatatlan a termék és még gyártják. Óra esetén majdnem minden javítható, így cserét nem hiszem, hogy kapni fogsz.
Igen bontva lesz. Ha ügyes a szervizes, akkor semmit sem fogsz belőle észrevenni, ha szarik rá, akkor összekarcolja itt ott.
Ha ebbe nem tudsz belenyugodni, akkor add el az órát és vegyél egy újat.
A pénzkiesést írd fel a pech számlájára és annak, hogy ilyen maximalista vagy, hogy egy használati tárgyon egyetlen egy mikrokarc sem legyen, amit a szervizes okozott, igaz, hogy neked az 1 hét után több lesz. Az hogy elveszted a bizalmad meg marhaság, egy szakszerűen megjavított termék ugyanolyan jó, mint az eredeti.
Ha bedöglik az új tv-d és alaplapot cserélnek benne, már szomorúan nézed utána rajta a focit? -
-
szivarvég
csendes tag
válasz
Szóval ha évente veszünk órát, akkor ha egy közülk elromlik, akkor az már szerinted nekünk nem is számít?
Senki sem fogta fel lazán a gondodat, de hogy a túlzásoknál maradjak, például az sem jutott eszünkbe, hogy kivégezzük a watchshoposokat, és felgyújtjuk a Seiko gyárat a téged ért kellemetlenség miatt. Semmi olyan nem történt, ami bárhol máshol, vagy bárkivel mással, bármilyen egyéb termék kapcsán ne fordulhatott volna elő.
Lehet pont azért látjuk a megoldást, mert objektíven tudjuk nézni a történetet... szerintem ne aggódj raktárra.
Ismered a nyuszikás viccet a róka porszívójával? -
g0n21
senior tag
válasz
Vettem csereberével 650.000 ezer forintért egy 24 éves órát.
Voltam 26 éves. Mivel a saját pénzem volt benne ez igen soknak számított nekem. Órásnál vettem át, megmondták h szervizelni kell, mert eljött az esedékes szerviz ideje..5 éve. Elvittem, de nem oda, mert 240.000 forintot mondtak.
Máshova, 40ert.
Olyan troger mocsok munkát végzett az órás, hogy elnyalta a szép éleket, azt is tükörpolirra huzta amit nem kellett volna, és 7 hónappal később megállt, mint a szög.
Közben átmentem egy nevesebb orashoz, aki szépen megcsinálta a felület kezelést, leszervizelte, új koronát, tokcsövet kapott, a szijat Hongkongba küldtem felújítani, mert ott volt szaki, nagyjából annyiért, amennyiért az órádat vetted... ez az óra ma 27 éves, atompontosan jár, pedig mechanikus, megbízható, és hibátlan. Úszni, kirándulni, dolgozni ebben járok. És teljesen megbízom benne.
Pedig egyszer megállt. És szerkezetet sem lehetne nagyon cserélni benne, mert ha találni is “bontva”, félmillió alatt nemigen van.Szóval azok az emberek, akiktől úgy érzed h elbagatellizálják a problémád, igazából csak átéltek ilyet, hasonlót, rosszabbat, és próbálnak segíteni neked.
Te pedig csak kötöd az ebet a karóhoz az elvarasaiddal. Tömegtermelés világát éljük. Becsúsznak neccesebb darabok. Ha jól értem, nem hivatalos képviselettől vásároltad az órát, mert akkor itthon is érvényes lenne a gari...
engedd el, tedd azt, ami a lehetséges út, és legközelebb 1) vásárolj tisztább, hazai forrásból, 2) más kategóriát...Arról, hogy mi hogy van az óraiparban, sok hasznosat meg tudsz tudni ha az aláírásomban levo linken olvasgatsz... kitartás, lesz jobb!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nagyon nem érzem a feleséges példát a helyzethez illőnek, mert vagy a a nőt alacsonyítja le, vagy az órához fűződik betegesen szoros viszony.
Ez egy egyszerű használati tárgy, ami ugyanúgy elromolhat, mint a hajsütővas, vagy a sövényvágó. Van rá gari, visszaviszed/küldöd, megjavítják, használod tovább. -
alphaville
aktív tag
válasz
zümzümm #190618 üzenetére
E Festina megint külföldi rendelés lenne...
Biztosan az én elmém zászlóshajója bontott silány vitorlát, de soha nem leszek képes megérteni, miért éri meg ebben az árkategóriában a külhoni rendelés kockázata? Mennyit lehet nyerni a hazai árakkal összemérve? 5-10-15ezret? Legfeljebb! -
BAti77
aktív tag
válasz
zümzümm #190600 üzenetére
Ilyen brand a Festina manapság...
-
ricsik
őstag
válasz
zümzümm #190600 üzenetére
Kevered a dolgokat.
Vannak divat órák és vannak nem divat órák.
Ez a tény független attól, hogy veszik, vagy gyártják az óra szerkezetet.
Attól még hogy a Festina veszi, attól még rendes óragyártó, nem venném egy kalap alá a Diesel-el például.BAti77
Igen, nyilván nem egy top márka, de többre tartom, mint az említett divat vackokat, Diesel, Police és hasonló 1 pálcás szarokat. -
zümzümm
senior tag
válasz
zümzümm #189337 üzenetére
Rákérdeztem hogy ha postázom nekik és nyilvánvalóvá válik a számukra is hogy elszaródott, akkor visszafizetik az árat vagy csak szervízelik. Egyértelmű választ akartam kapni. Ugy néz ki most sem sikerült kapnom, mert ezt válaszolták.
Thank you for contacting Watchshop.
Whit our service we don't make pay the price of postage for the item to be returned, and we provide to send the item to the manufacturer.
If the watch is under warranty about all the fault of the watch should be covered by price, except in some case for watch strap cost, but for understanding better the situation we should have the item under us eyes for go to next step and proceed to send the watch to the manufacturer.
If you have any other questions we will be happy to help you. -
Deskdiver
senior tag
válasz
zümzümm #189333 üzenetére
Azt írják a nemzetközi megrendeléseket erre a címre kell visszaküldeni.
58 Sutton Business Park
Reading
RG6 9PE
UK
Az alap postaköltséget megtérítik. (Bármit is jelentsen ez) Csatolni kell egy pár sorban miért lett visszaküldve az óra. Elérhetőséget és a megrendelései azonosítót. -
@mriya@
őstag
válasz
zümzümm #189311 üzenetére
Szerintem(!) ha a nemzetközi garanciát valahol nem fogadják el, az nem az eladó cég "hibája".
Én biztosan azt tanácsolnám a helyükben, hogy küldd vissza az órát egy szervizelésre.
A postaköltség (odafelé) téged terhel, visszafelé (esetleg) az eladót.
Egy levelezést mindenképpen megér a dolog, attól se tarts, hogy talán nem szabatos a fogalmazásod! -
zümzümm
senior tag
válasz
zümzümm #189311 üzenetére
Új fejlemény... ma reggelre nem állt meg az óra(éljen éljen), ugyhogy gondoltam beállítom a pontos időt és dátumot...
DE!!! naptár és mutató állásban ugy szintén elkezdett szorulni a felhúzótengely... egyszerűen nem lehet a koronát forgatni. Olyan mint amikor egy lendkerekes autót pattanásig feszülve hátrahúzol...
Teljesen kétségbe vagyok esve, és szétb*sz az ideg. Pont belenyúltam a világ legszarabb Seiko órájába. -
Nekton
aktív tag
válasz
zümzümm #189305 üzenetére
Kvarcóra késhet így attól, hogy a másodpercmutató hozzáér az üveghez. Ez csak úgy derül ki, hogy szerkezet ki, üvegre rálehel. Ha van csík, akkor hozzáér. Ekkor megigazít, visszatesz, becsuk, nyomáspróba. Ha pesti vagy, érdemes vele beszaladni a szervizbe, mert ez egy öt perces meló.
Kizártnak tartom, hogy a WS cserélni fogja. Javítható óra. Tuti, hogy nem cserélik. Szerintem szállítással együtt 4-8 héttel számolj. Nem ezzel fognak kezdeni, hanem beáll a sorba.
Ha nemztközi garanciával hirdetnek, de itt nem tudod érvényesíteni, egyeztessetek, hogy fizessék ki a hazai márkaszervizt. Akkor nem kell küldözgetni az órát.
-
-
Deskdiver
senior tag
válasz
zümzümm #189125 üzenetére
Akkor számomra ez már bonyolult.
Ez van az oldalukon.Do your watches come with guarantees?
Yes, all of our watches come with the full international manufacturer's guarantee with our official distributor's stamp. You can purchase from us assured with the knowledge that your watch is fully guaranteed for the full period against workmanship faults.
-
JDMKid
tag
válasz
zümzümm #186874 üzenetére
ez nem tipp volt. az biztos, hogy a napelem több elemi cellából áll, ezeket el kell választani egymástól.
az én napelemes g-shockom is ilyen (ott az átlókban futnak a csíkok). vagy a napelemes számológépek pl.@mriya@: a te esetedben is ott a napelem, csak egy fényáteresztő számlappal takarják el. ez a lap lehet kerámia is, mondjuk.
-
válasz
zümzümm #186838 üzenetére
Akkor nincs miért aggódnod.
Garancia kérdéshez: [link]
az a lényeg, hogy az eladó szerv aki kitölti a garanciát beazonosítható legyen! Ennek alapfeltétele, hogy a garanciajegy le legyen pecsételve, ami tartalmazza a cég nevét ,és elérhetőségét!
Ezen felül kell a garanciához a vásárláskor kiállított számla (elektronikus számlánál akár pecsét nélkül is)
amin a kiállító cég (fejléc) megegyezik a garanciát lepecsételő kitöltő céggel.Ezután tudod a választ a kérdésre.
-
zümzümm
senior tag
válasz
zümzümm #186738 üzenetére
Lehet hogy az árfolyamnál néztem be valamit....
Igen, az átváltásnál néztem be. Szóval nem 50 hanem 45ezer lesz a vége.
Illetve említette valaki hogy lehet express-ként is kérni a szállítást, ami plussz 1500ft kb. Ilyen opcióval nem találkoztam. Na de enélkül is majdcsak ideér. -
@tco@
aktív tag
válasz
zümzümm #186608 üzenetére
Szia,
watchshop-on nincs szállítási költség (se vám, se áfa, mert UK-ból jön), viszont ha express szállítást kérsz akkor
1, ha adott ideig (talán dél, vagy ilyesmi) megrendeled és kifizeted kártyával, akkor kb 24 óra múlva meg is kapod
2, lesz online tracking (azt hiszem csak express szállítás esetén).Amúgy nem kell regelni se, kiválasztod, megrendeled a címedre, fizetsz, várod míg meghozza a futár, úgy emlékszem GLS volt.
Szerk.: az express szállítás díja volt valami 1500 HUF ha jól emlékszem, szóval vastagon megéri.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
zümzümm #75808 üzenetére
Nincs tapasztalatom, viszont én csak úgy rendelnék, ha Paypallel lehet fizetni, úgy tuti nem fognak átverni.
Mindenesetre nagyon olvass utána, hogy az adott bolt valóban létezik-e, illetve akik onnan rendeltek, mennyi idő után kapták meg az órájukat, volt-e valami gikszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Fotó állvány eladó
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest