- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Itthon most milyen értéke van egy új Seiko SARB033-nak és egy használt, jó állapotú 035-nek?Ebayen 033-at láttam 1300 euro körül..
-
FerNandor
őstag
válasz
pulutodurumo #217823 üzenetére
Ez nagyon jó
-
FerNandor
őstag
Sziasztok.
Van egy SNK805-ösöm. 2-3 éve volt szervizen. Azt nem tudom, hogy előtte is úgy volt-e, de azóta eléggé össze-vissza jár, hiába szabályozgatom. Mondjuk este, ha leveszem siet 40 másodpercet, a kezemen meg késik sokat. Még ha a kettő kiegyenlítené egymást... De amúgy is zavar. Mondjuk az azt megelőző időszakból ekkora eltérések nekem nem tűntek fel. Mondjuk a szerviz után érdekes elszíneződés lett egy-két kis alkatrészen a szerkezetben. Kapott akkor egy zafír üveget, most új szíjat. Több, mint tíz éve megvan, szeretem.
Két kérdésem lenne.
Van-e olyan óraszerelő közöttetek, akinek akár postán el tudnám küldeni, vagy ha esetleg arra járok egyszer, akkor megnézni/megcsinálni úgy, hogy aznap meg is legyen és el tudjam hozni? Mert gondolom Pécs környékén nincs senki, ahogy az lenni szokott
És ha igen, kb mennyibe kerülne..? -
FerNandor
őstag
Ez a Seiko megunhatatlanul gyönyörű.
-
FerNandor
őstag
Nekem most ez a Hamilton tetszett meg nagyon.
De túl egyszerű nekem ránézésre, hogy ennyibe kerüljön.
Viszont nagyon elcsábultam most egy Hi-Beat felhúzós óra után... -
FerNandor
őstag
Ez szerintetek milyen szíj lehet?
[link] -
FerNandor
őstag
válasz
V-I-D-A #212712 üzenetére
Ilyet mi is veszünk.
Egyet már vettem anyának korábban, akkor még nem volt benne piros indexelés.
Nálunk most egy olyan óra van a falon, ami olyan hangosan kattog, hogy agyvérzést kapok tőleÚgyhogy már nagyon vártam a LIDL-ben ezt az órát.
Halknak tűnt és jó is.
Köszönöm a korábbi válaszokat, pl. (#212700) fagyalllo.
-
FerNandor
őstag
válasz
vinczetibor #212691 üzenetére
Az nagyon jól jár
Pont néztem a seagull 1963-at, az nekem tetszik nagyon :) De az utóbbi időben, így is mindkét kezemen van óra, egy harmadik már nem kéne rá :DMiért pontosabb/stabilabb egyébként egy ilyen pl. kínai felhúzós, mint pl egy automata seiko?
Én most a SARB035-öt szabályoztam be, elég jó lett, úgy tűnik. Az SNK017-esen még kell kicsit állítani. A 035 most kb napi 3sec pluszban van.Köszi, Vzsryl, megnézem.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani felhúzós férfi karórákat?
Olcsóakat, de amik azért jók is. Orosz, kínai stb? Nem tudom, milyenek vannak..Szerk.: nem tudom, minél olcsóbban :) anyám barátja hordana újra felhúzós órát.
-
FerNandor
őstag
Hali!
Az normális 6R15-nél, hogy eléggé számít az óra pozíciója a járás tekintetében? -
FerNandor
őstag
válasz
KelemenUhr #202654 üzenetére
Ez amúgy melyik Parnis modell?
Nem találtam az oldalukon. -
FerNandor
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni, hogy:
tavaly láttam a helyi órásnál egy régi Omegát. Kb 80-as évek lehetett. A lényeg az, hogy sárga (ha jól rémlik, narancssárga) színű volt a másodpercmutatója. Sima automata szerkezetes, semmi komplikáció vagy hogy mondják órás szaknyelven.Milyen Omega lehetett az, illetve Seikoból van esetleg valami ilyesmi modell? Régebbi modell esetleg. Egyszer kerestem, de ilyen Seikot nem találtam és az Omegát se találtam meg.
De a lényeg, hogy sárga volt a másodpercmutatója
Nagyon megtetszett. És amúgy a másodpercmutató elég egyszerű volt, azon sem volt semmi cicoma.
-
FerNandor
őstag
Találtam egy elég mutatós szíjat a SARB035-re: [link]
Kinek mi a véleménye róla? Hasonlóval esetleg tapasztalat? -
FerNandor
őstag
Sziasztok,
egy ilyen óra milyen lehet? [link] Ahogy olvasgatom, az Orientek elég jók, megbízhatóak és pontosak. Vajon könnyen kopik az az arany színű réteg?Nem találtam, milyen szerkezet lehet benne.
-
FerNandor
őstag
Köszi Sungoo, Lauda, Szivarvég! Brutál gyönyörű! A fekete szerintem jövő héten érkezik
-
FerNandor
őstag
Ide is megérkezett a SARB035.
Brutál gyönyörű!
6R15D 2017 november. -
FerNandor
őstag
A 1st-outlettől rendelt SARB035 már útban van a.magyar gls felé.
-
FerNandor
őstag
Valóban. De nem csak mi vagyunk kizárva, hanem pl Németország is...
-
FerNandor
őstag
De jó, hogy résen voltam. Ez nagyon durva, így elkapkodták. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e még, de gyanítom teljesen elfogyott a készlet.
Meg arra én is kíváncsi vagyok, hogy mennyiért fognak ezentúl itthon ilyeneket árulni a csoportban.
Van esetleg a SARB szériának női megfelelője? Elég sokat nézelődtem már, de én mondjuk nem találtam.
-
FerNandor
őstag
válasz
Nekton #188708 üzenetére
035-öt akartam volna tőle, de mielőtt megrendeltem, megkérdeztem, hogy tudja-e esetleg mikori gyártásúak (6R15C-vel vagy D-vel vannak szerelve) és, hogy a garancia hogyan működik, ha esetleg arra kerülne a sor. Erre letiltott.
November végén 1st-outlettől rendeltem egy SARB033-at, amit eladtam, hogy vegyek egy fehéret. A 035-öt ezért most ismét a 1st-outlettől rendeltem meg tegnap. De egy 033-as is fog jönni még majd, mivel leállítják a gyártást. Nekem ő válaszol egyből, kedves, úgyhogy szerencsére nem maradok SARB nélkül.
-
FerNandor
őstag
-
FerNandor
őstag
De vajon miért...?
Én most rendeltem meg a 035-öt.Köszi, Szulita.
-
FerNandor
őstag
Van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne szerezni egy Edox Delfin 200m 80030 órához üveget?
-
FerNandor
őstag
Üdv,
Szerintetek mi lehet? Most akartam megrendelni a SARB035-öt gizmo-outletstől és azt írja ki kb, hogy ez az eladó nem fogad el licitet és ajánlatot tőled.
Akartam írni neki üzenetet, de azt sem tudok..Pár napja írtam neki még, akkor kérdeztem az órával kapcsolatban és a garanciával is, akkor még tudtam neki írni.
-
FerNandor
őstag
Kicsúsztam, még egy kérdés. Budapesten szombaton valamelyik üzletben szerintetek meg lehet nézni egy SKX013 és SKX007 modellt?
-
FerNandor
őstag
(#188397) Nekton: köszi. Szerintem előbb megrendelem, mint hogy neked megérkezne
(#188371) yodamastah: köszi. Maradok akkor szerintem az ír kínaiaknál
solonak úgyis csak utalni lehet.
(#188373) fagyalllo: köszi. Te melyik ír kínaitól vetted?
-
FerNandor
őstag
Üdv.
Ebayes eladók, solojapan és 1-st outlet, illetve gizmo között van valami különbség a termék vonatkozásában? Eltérhet a termék, ami jelen.esetben egy SARB035, ha mondjuk solojapantól veszi az ember? Minőségbeli vagy akármilyen eltérésre gondolok. Solojapan 1 év nemzetközi garanciát ír, az valós lehet? -
FerNandor
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek.
Akklr az élhet még, hogy ha az ember nem dhl-es szállítást kér, hanem regisztrált sima csomagosat, akkor átcsusszanhat a vámon? Annál a szállításnál elvileg dobozt sem adnak az órához. -
FerNandor
őstag
Üdv.
Visszakerestem, azt írták itt többször, hogy creationwatches oldalról DHL-es szállítással 100%, hogy vámolják az árut. A creationwatches oldalán sok véleménynél írták, hogy nem lett megvámolva az EU-ban, magyar vásárlók pedig nagyon rövid, 4 napos szállítási időket is írtak.Kérdésem az lenne, hogy ilyen rövid szállítási időnél is vámolhattak? Mert, amikor nekem vámoltak, igaz, hogy az posta volt, akkor az elég sokáig eltartott és nem volt a kezemben 4 nap alatt a cucc.
Kinek mi a tapasztalata creationwatchesról rendelt órával kapcsolatban, a vámot tekintve?
-
FerNandor
őstag
Üdv.
A lazada oldalról van információ? Elvileg szingapúri, ahogy látom. Találtam a páromnak egy nagyon jó Seikot, nagyon jó áron. Több ajánlat van, ezt a jó árasat a creationwatches szállítja.Vélemény? Tapasztalat?
-
FerNandor
őstag
Üdv.
Seiko SNK805-höz szeretnék venni zafír üveget. Simát vagy zöld AR rétegest. Honnan érdemes rendelni, ahol jó minőségűt adnak jó áron és ide is küldik? Webshop, ebay, ali? -
FerNandor
őstag
Köszönöm a válaszokat. Clocksync app szimpi. Az lesz
-
FerNandor
őstag
Ti mihez igazítjátok az óráitokat?
Eddig a telefonomhoz igazítottam, (T-Mobile), de nem rég újraindítottam és 3-4 másodpercet visszaállt az órához képest, vagyis az órám, hirtelen még többet sietett. Az újraindítás után összenéztem a telefont a laptoppal és másodpercre azonosan járnak. Most az órát a laptophoz igazítottam.Egyébként érdekes, mert a párom is T-Mobile-os és az ő telefonja legalább 30 másodperccel eltérően járt az enyémhez képest, amikor legutóbb néztem. Most akkor hol az igazság?
-
FerNandor
őstag
Üdv.
A 6R15 szerkezet "diashock"-os? Mert a SARB017 számlapjára rá is van írva. A 6R15 SARB033-asomra nincs, csak a hátlapon. Nem is tudtam, hogy ez is "diashock"-os.
Amúgy kedden állítottam be és most 5s-mal van előrébb.
Elképesztő gyönyörű óra, nem tudok betelni vele.
Most már nagyon csábít a SARB035.(#185319) Deskdiver Gratula hozzá. Ez is brutál gyönyörű! Ebay-es?
-
FerNandor
őstag
Ilyesmi Seikoból hogyan találok automatát? Mi a száma? Vagy mik a számok? És fehér/világos számlapnál mik a számok? Illetve felhúzósból is érdekelnének a számok.
Felhúzósról mi a vélemény amúgy? Egyszer egy nap, mondjuk este elég felhúzni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Opel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest