- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz
vinpilu #188006 üzenetére
ebben a videóban hol van polírozás?
az orient szupi ezt találtam valami brazil oldalon
https://revistapulso.com.br/orient-lanca-colecao-de-relogios-neo-vintage-e-neo-sports/
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
vinpilu #180585 üzenetére
Ja, szabin vagyok. /Nem, római!!/
Centrálóra-Millennium-Rolex-WestEnd gyalogosan, jó séta volt. Tutu üzlet csilivili, kisebbnek tűnik, választékból eltűnt a Q&Q /egy touch screen-eshez kellett volna egybeöntött műa. szíj, reménytelen sztem/, az árak meg igen felmentek. Ismerős eladó srácok sem voltak már ott.
Alpha : Nem lesz Orient egyelőre, már itthon sincs egy sem. M-Force-ok hiányoznak kissé, de kiheverem. És előbb vagy utóbb /inkább utóbb/, engem is bedarál a Rolex mítosz.
-
törölt tag
-
-
krionius
csendes tag
válasz
vinpilu #139994 üzenetére
Nálam egy hónapra kb volt lendület egy smartwatch próbára, mostmár csak ébresztő óra
. Ami tetszett belőle az pont az amit egy ilyen korong tud. Diszkrét jelzés néhány fontos dologra, zene tekerés. Szóval én biztos kipróbálom. A full smart watch vonal túl LCD nekem, túl sokat tud, s a telefon inkább kézre áll azokra
-
condy
senior tag
válasz
vinpilu #139994 üzenetére
Az egyik munkatársamnak van ilyen okos kütyüje. (Nem az amit linkeltél, hanem az eredeti órának látszó tárgy.)
Hordta egy darabig, de most ismét a régi órája van a csuklóján egy ideje.
A gond a következő. Remek, hogy jelzi a hívást, sms-t stb. remeg, dudál, világít. Nincs is addig gond, míg a telefon kéznél van. Persze tudja fogadni a hívást a kütyün is, de akkor azt mindenki hallja, mivel kihangosít. Ez nem a legjobb megoldás. Viszont ha megoldanák a kihangosítás nélküli beszélgetést, akkor meg le kellene venni a kütyüt, mert a csuklódon hordva elég nehéz a füledhez emelni.
Tud sok mindent, de azt a teló is tudja. Mutatja az időt. Sokak szerint erre a teló is elég, nem kell óra. Akkor meg minek? Szerintem. -
condy
senior tag
-
Roland8622
aktív tag
válasz
vinpilu #100880 üzenetére
Szia. Köszönöm a választ. Sajna előre nem gondolkodtam, mert tényleg ez ilyen egyedi óraszíj, ami direkt ehhez a házhoz passzol színben, bár itt több szögből is látható az óra: [link] és azt kell mondjam itt a barna több árnyalata játszik. Viszont tényleg fura a szíj csatlakozása, legalábbis számomra.
Na de ahogy már írták, olyan nagy összeget nem adtam ki érte, legalább a szerkezet jó.
Mondjuk az is fura, hogy vízálló órákat miért erőltetik bőrszíjjal, ha az nem bírja a vizet (kivéve a spéci vízálló bőrszíjjak) -
vadászcsiga
félisten
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
vinpilu #92268 üzenetére
Ha ki van számolva a pénzed,ennyiért jó vétel. Napsütésben/mesterséges fényben becsilloghat a kék kissé. Ha tudsz még hozzátenni/várni, Monsterből válogass - nekem a 307 van,és nem nagyobb a Raynél a tokja. Sőt,sokkal jobban fekszik fel. És csak cca. 15 ezerrel több,mint a Ray - ha jókor rendeled és sima postával. Most ne rendelj már,vagy igen gyorsan,mert jön a kínai ünnep - gondok lehetnek a kommunikációval.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
vinpilu #92241 üzenetére
Ha ez tetszik,vedd meg bátran. Kék számlapos szebb,feketét könnyebb leolvasni. Ha pénz nem akadály,akkor viszont sokkal jobb vétel egy M-Force vagy egy Monster. Pontosabbak,kézzel is húzhatóak,mp. stopposak,jobban leolvashatóak,csuklóra jobban illeszkednek az utóbbiak. Utólag én sem vettem volna Makót - bár jó óra, - ha elsőre megveszem az M-Force-ot. Csak én is sajnáltam azt a 90 ezret érte anno. Monster vs. M-Force : Szebb tok,jobb leolvashatóság és dupla naptár az egyik oldalon, zafír és járástartalék kijelző a másikon. - Akartam volna képet csinálni,de fél óra kevés volt - egy jót sem sikerült
.
-
condy
senior tag
válasz
vinpilu #90237 üzenetére
Azt olvastam, hogy pusztán a szimetria végett használják így. Amikor a standard római 4-es kerül a számlapra, az nagyon elüt a 8-astól. Ezért szebbnek tartják a VIII - IIII megoldást, mint a VIII - IV lehetőséget.
Nézz rá mind a kettőre. Igaz az első jobbnak tűnik, pusztán a szimetriát alaul véve? -
elite.cs11
senior tag
válasz
vinpilu #90237 üzenetére
Ha jól emlékszem a rómaiaknál is eredetileg a IIII jelölte a négyet. Tehát csak simán összeadták a számokat,és csak jóval később (talán az 1900-as években?) vezették be a kivonásos dolgot (igy lett a IV a 4). Ezt itt olvastam még régebb, lehet rosszul emlékszem és túl fáradt vagyok most utánanézni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest