- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gipsztigris #277986 üzenetére
Megértem, h hasznos eszköz. Csak annyi a bajom vele, mint pl. a földgáz-beszerzéssel (közbeiktatott haveri cég igen jelentősen megdrágítja az árut, holott közvetlenül az állam is megvehetné). De nem akarom széttrollkodni az órás fórumot. Talán átment, h mi a problémám a gondosórával. Ilyen és ehhez hasonló "megoldjuk okosba" történetek miatt úszott el 6 billió /6 ezer milliárd/ forintunk, mert az EU adófizetői sem hülyék.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #277977 üzenetére
Sosem fogom csuklón hordani, maximum nyakban. 😈
-
TheProb
veterán
válasz
gipsztigris #277386 üzenetére
Köszi a tippeket. Valóban volt a mellettem lévő DunaPlázában is egy random órás. A szimpatikus modellek nem voltam. De hasonló méretű órákat felpróbáltam, hogy hogyan állnának a csuklómon. Hát a 39-es Seiko nagyon idétlenül állt, még a 16-os csuklómon is női óra hatást keltett. Fura. Ellenben a 43-as méret pont jó. Így talán könnyebb lesz találni valamit. Bár az továbbra is fura, hogy ha a Seiko nekem kicsi, akkor kiknek állhat jól.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
gipsztigris #277313 üzenetére
Erre én is pályáztam, csak későn jöttem rá hogy kéne...
-
tboldi
nagyúr
válasz
gipsztigris #277002 üzenetére
Évekkel ezelőtt sokkal izgalmasabb Bulovák voltak, a mostani kínálat kissé lehangoló.
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #274036 üzenetére
Emlékszem rá, karakteres órák voltak ezek. A Stargate tetszett még nagyon:
Seiko Superior SRP500K1 Stargate II -
sipi83
aktív tag
válasz
gipsztigris #273807 üzenetére
Úgy tudtunk együtt dolgozni mint senki más bőrössel.
- Én így voltam vadászcsiga fórumtárssal.
Már tudta, hogy hova kell ütni a lyukat a szíjon, hogy pont középre essen a csat a csuklómon.
Más:
Reggeli dilemma volt:
Az FXD nem gyári szíj volt sajnos, túl rövid volt nekem.
Ezért [ezt a kínait]vettem rá.
Meglepően puha anyag, egész jól van megvarrva, de ez is éppen jó méretben. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gipsztigris #272558 üzenetére
Én is bánom, h nem vettem, amíg volt (és elérhető áron ráadásul).
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #272558 üzenetére
Nagyon baró!
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #272295 üzenetére
Hú, de sokáig b....a az agyamat!
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #271940 üzenetére
Nocsak!
-
Veron
addikt
válasz
gipsztigris #271940 üzenetére
visszavonult?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gipsztigris #271863 üzenetére
Nem értek hozzá, de sztem jól néz ki.
-
dzsi23
addikt
válasz
gipsztigris #271863 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #271725 üzenetére
-
rbalint88
addikt
válasz
gipsztigris #271670 üzenetére
Oket talaltam en is, csak erdekelt volna gyakorlati tapasztalat is.
Gondolkozom asszonynak egy oran, de erost latszik rajta a kor (sok helyen meg van kopva a fekete pvd), aztan gondoltam ha mar ugyis hozza kellene nyulni, akkor lehetne valami mas szin is akar. A bright nickel szinnel meg egesz kis csajos lenne -
zola96
senior tag
válasz
gipsztigris #271306 üzenetére
Jó az ötlet, kiváncsi vagyok mennyire lesz piacképes és keresett. Mondjuk személy szerint nem hordok már NATO-t sem, ha nagyon laza, valami kell (főleg nyárra) akkor kaucsuk.
-
sherlock82
senior tag
válasz
gipsztigris #270867 üzenetére
YT videók alapján szerintem nekem is tetszeni fog.
Köszönöm!
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gipsztigris #269592 üzenetére
Amazfit Bip van, de nem használom. Appot is letöröltem a telóról. Szemműtét még nálam sem volt, fogyni elég lenne 15 kilót is (sorállományú 5-ös kezelőként voltam annyi anno).
-
busman
veterán
válasz
gipsztigris #269589 üzenetére
Hasonlóan jártam el mint te,nálam 3 búvár maradt.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gipsztigris #269589 üzenetére
Az okosórák méretezésénél a te csuklóméretedet vették standardnak valószínűleg.
Óraátállítást a nép 2/3-a eltörölné, a nyári maradna (sztem is az lenne a jobb). Mindig írták, h vannak veszélyei (az állításnak), ma tapasztalhattam magamon. Egyik órám kettőt lépett / mp, na akkor elemcsere. Kézben tartott kvarc Seiko, körmös nyitó megcsúszott... Szépen felhasította az ujjam. Bár a "brit tudósok" valszeg nem erre gondoltak.
Rádiós vekkerek 3 perc alatt átálltak 02h-kor. A többivel nemrég végeztem. -
ledgeri
nagyúr
válasz
gipsztigris #269126 üzenetére
Köszi! De ezek is inkább edzős-okosórák
#269125 fagyalllo Ránéztem. 2 szenzoros volt a listában.
Tegnap is találtam egy óriási, minden casio G-shock-ot tartalmazó, funkcióra, belső modul-ra, és minden másra is szűrhető kvázi enciklopédiát... Úgy érzem megint onnan kell kiindulnom! -
dzsi23
addikt
válasz
gipsztigris #269128 üzenetére
Mondanám, hogy viccnek szántam, de...
-
tboldi
nagyúr
válasz
gipsztigris #268953 üzenetére
28 vagyok, és sosem érdekelt a F1, de ő még nekem is megvan.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
gipsztigris #267937 üzenetére
Jól néz ki!
Azért bele lehet futni olyan minőségbe, ami megkérdőjelezi a drága gyártók szíjainak árait. -
arn
félisten
válasz
gipsztigris #266907 üzenetére
Ilyenkor kellene egy kijelzo nelkuli aktivitasmero sokfele szenzorral a bokan aztan kesz.
-
mqm
senior tag
válasz
gipsztigris #265989 üzenetére
+1
Nem nagyon találtam benne hibát!
-
dzsi23
addikt
válasz
gipsztigris #265750 üzenetére
Én beáldoznám a gyorsállítást a csaton, hogy cserébe rövidebb legyen. De annyira nem vészes, hogy másikat vegyek helyette.
-
válasz
gipsztigris #265705 üzenetére
Persze, hogy jobb. A csoda alatt ironikusan akartam fogalmazni. Nekem megvolt az instinct majd összes verziója, most is van egy crossover
-
fakekorom
tag
válasz
gipsztigris #264245 üzenetére
pénzbehajtóként megmutatnád az alkarodat, oszt annyi
-
Churpik
tag
válasz
Szó szerint nehéz, ezekben a méretekben egy rozsdamentes szíj+tokos óra közelíti a 200 grammot
Nagyon szép órák!
-
andrew01
tag
válasz
Hu ez a Bulova de jól néz ki!
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #263571 üzenetére
eddig ez vezet 😃
-
oba
addikt
válasz
gipsztigris #263562 üzenetére
Mi történt azzal a szerkezettel?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
gipsztigris #263562 üzenetére
Citizen márkaszerviz?
-
Foose
addikt
válasz
gipsztigris #262283 üzenetére
Ha beszélsz vele,nekem is kérhetnél valami Seiko-t,vagy egy Orient-et...
-
Foose
addikt
válasz
gipsztigris #262279 üzenetére
Itt az ideje hogy meg tudd,a Mikulás nem létezik
-
mqm
senior tag
válasz
gipsztigris #262274 üzenetére
A szíj nem, de az óra bejövős!
-
BAti77
aktív tag
válasz
gipsztigris #262274 üzenetére
-
Lev Abalkin
tag
válasz
gipsztigris #262182 üzenetére
+1
Egyébként meg, aki a 16 cm-es csuklóján a 38 mm-es órát érzi ideális méretűnek, az sürgősen váltson 32 mm-esre, hiszen downsizing van. Ne legyen már türhő!
(Szerk.: lenox kollégát olvasva elkéstem a fenti frappáns visszavágással...)
-
csabulaxi
senior tag
válasz
gipsztigris #262154 üzenetére
Múltkor pontokba akartam szedni mi bánt itt mostanában.
De nem akarodzik gépelni.
De ez is köztük van.
Eddig is sokan írtak a nagy órák ellen, mint valami bűnözők ellen.
Nekem a 40 mmes Seikom játék óra a kezemen, a negyvenkettes Monster, Stein Óceán még határ eset, a negyvenötös Citizen a pont jó.
Most hogy a gyártók mennek a 38 alá úgy érzem nem lesz többé új órám. Kiátkozott lettem . -
válasz
42mm felett nagyjából minden óratok atrocitás! Az elmúlt két évtized alatt elhitették velünk, hogy jól mutat a krumpli a csuklón. Visszanézve bármelyik korábbi F1 kozbetítést, megmosolyogtató, hogy milyen batár dögök voltak divatban, csak azért, mert szereti a kamera.
-
zola96
senior tag
válasz
gipsztigris #262162 üzenetére
Teged triggerel, ha valaki leír egy tényt. Driv4r leírta, hogy a trend az manapság a downsizing. Ami egy megkerülhetetlen, hiteles forrásokkal alátámasztott rajtunk kívül/felül állítólag dolog. Mégis ezen elvileg felhuzod a csúzlit. Nem kényszerít se a tény maga, ae driv4r se senki, hogy kisebb méretű órát vásárolj.
-
driv4r
aktív tag
válasz
gipsztigris #262158 üzenetére
Teljesen igazad van, ugyanazt mondjuk. Nem kényszerít senki, hogy kisebbet vegyél, mert az a "divat". Olyat vegyél és viselj, amilyen jól áll, amilyenben jól érzed magad. Nem hiszem, hogy hirtelenjében "női óra" mérettel fognak szaladgálni itthon a férfiak, mert az ugye félreérthető... de van, akinek meg az ellenkező véglet csípi a szemét, Diesel és társai...
Szerintem ez egy józan összefoglaló, mit érdemes nézni méretválasztás kapcsán, de az én személyes hitem az, mindenki olyat visel, amiben jól érzi magát és punktum. (ezzel együtt ez nem menő szerintem...) -
zola96
senior tag
válasz
Tehát akinek nem icipici a csuklója az hordhat csak olyan méretet amit szeretne. Mondjuk ha jól sejtem az IGAZIFÉRFI 44mm alatt rá se néz az órákra.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Szia, sarkosan fogalmaztam, pontosítok.
Senki nem akar Téged arra kényszeríteni, hogy olyan órát viseljél, amely nem áll jól neked, mert pl. "gyermekméretű". Ez azért is hülyeség lenne az óragyártóktól, mert elvesztenének minimum egy vásárlót, de akár egy teljes fontos célcsoportot.
Amire én utaltam, az az elmúlt két, két és fél év egy elég markáns trendje. A gyártók sorra hoznak ki az ismert modelljeikből "egy számmal kisebbet", de akár kettővel is. Black Bay 54, Longines Spirit, GS limitált modellek (ebben az esetben lehet, hogy az eredeti méretezés előtti tisztelgés a valódi motiváció, volt egy 55 éves 44GS évforduló és egy 25 éves Heritage évforduló is). Említhető még 37mm Royal Oak és Rolex Yachmaster is (itt az lehet érdekes, ha ezeket valójában a női vásárlókra kacsingatva hozták ki, aki szeretnének villantani, de mondjuk a 42mm sok nekik...).
Nem minden esetben mennek le 37mm-re, de a 38-39mm teljesen mainstream lett, és a 36mm, mint klasszikus férfi öltönyóra méret is növekvő szegmens.
Tehát van egy downsizing trend, amit viszonylag sokan észrevettek és dokumentáltak, és a kérdés az, mennyire lesz tartós. Ugyanilyen korábbi trend volt ennek az ellenkezője, amikor nagyobbak lettek az órák. 5-10 év múlva érdemes megnézni, hol tartunk.
Háttér, pár link, nem kinyilatkoztatni, előírni és szabályozni akarok. Azt hittem, ez egy viszonylag köztudott irány az elmúlt pár év alapján.
https://www.ablogtowatch.com/from-the-comments-smaller-watches-arent-going-to-hurt-you/
https://monochrome-watches.com/buying-guide-six-watches-that-show-downsizing-can-be-a-good-thing-specs-price/
https://www.gearpatrol.com/watches/a612637/best-small-watches-for-men/
https://news.abs-cbn.com/ancx/style/watches/04/12/21/big-is-out-the-next-watch-youll-buy-will-be-smaller-than-what-youre-wearing-now
https://schiffmans.com/blogs/news/now-trending-smaller-watches
https://loveluxury.co.uk/topics/luxury-watches-smaller/
https://www.windingritual.com/small-watch-trend-men/ -
arn
félisten
válasz
Ez csak szokas kerdese, regen is azt hordtak, ami volt.
-
driv4r
aktív tag
válasz
gipsztigris #262152 üzenetére
Én, a Tudor, a Longines, a Grand Seiko meg az Alstac.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
gipsztigris #262031 üzenetére
Én meg pont fordítva, kevés vagyok hozzá.Nagyon akartam, de szerencsére megnéztem egy videót róla, még időben.
Ár-értékben, kinézetben OK sztem.
#262065Faresz1976 :
Na jó, de mi volt az összetört üvegben? Kihagytad a lényeget. -
dzsi23
addikt
válasz
gipsztigris #261823 üzenetére
"egy óra hátulját csak azok nézegetik akik nem tudnak szebbet nézegetni"
Ez nyilván nem igaz.
Ahol egységesen állnak a csavarok, azok csak díszek. Engem az jobban zavar, hogy feleslegesen vannak ott, funkció nélkül.A Royal Oakon is csak szemből állnak egységesen, mert ott feleslegesen van rajtuk vágat.
-
arn
félisten
válasz
gipsztigris #261813 üzenetére
Pl… nem lenne ennyire szembetuno. Ha egy csavarnak esztetikai celja is van, foleg ha nem funkcionalis eszkoz, szvsz illene arra odafigyelni, hogy legyen vmi rendszer benne. Ahogy abban is rendszer van, hogy rendezik es pozicionaljak a csavarokat.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #261712 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #261704 üzenetére
Oké, neked egyszer bejött.
Mégsem javasolják a komplett óra tisztítására, csak szétszerelt állapotban.
Én elfogadom a szakemberek ajánlását, ezért nem is szállok vitába senkivel. -
arn
félisten
válasz
Sose probaltam, csak utanaolvastam.
A rezges hatasara kvarcnal pl az oszcillatorok oszcillalhatnak, ami a designon mulik, hogy mi tortenik. Jo esellyel semmi, de van ami tonkre megy.
Mechanikus oranal osszeszerelve nem ajanljak, csak reszeket tisztitanak vele. Az ultrahangos tisztitoban nem csak a folyadekra van hatassal a rezges.
-
válasz
Milyen kavitáció???
Már nem működik a jó öreg felületi feszültség különbséges eltávolítás?? -
SOAD19
addikt
válasz
gipsztigris #260318 üzenetére
Most komolyan felhúztad magad?! Csak egy troll, pont ez a célja, hogy felhúzza az embereket. Ne add meg neki, ezt az örömöt, sikerérzést. Csak mosolyogni kell egyet, és nem foglalkozni vele, figyelmen kívül hagyni, amit ír.
Azt sose értettem, hogy az ilyen embereknek ez miért jó, miért ad örömöt, hogy keltik a feszkót. Kicsit olyan, mint a telefonbetyárkodás. Majd kinövik. -
törölt tag
válasz
Ha feltunt volna, akkor a tag nehezmenyezte az Omegas kijelentesem.
A tobbi hozzaszolonak meg elismeresem.
#260322 Gondolom te ertesz hozza. 😂
-
ricsik
őstag
válasz
Még egy, ezek sosem fogynak el....
-
válasz
gipsztigris #260181 üzenetére
Köszi
Wow, nagyon jól néz ki
... sajnos én a bőrszíjat még öltönyórán sem tudom pár óránál tovább elviselni -
válasz
gipsztigris #257956 üzenetére
Szerintem a 42.5mm új változat az első, ahol olyan a furat helyzete, hogy fém és bőr szíj is rámenjen. És annál már gyorsnyitó pöcke van a fém karperecnek is.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #257956 üzenetére
Akkor jobb a másik, maximum egyenes fém megy rá.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #257931 üzenetére
ennyi difi csak belefér 😀
-
fakekorom
tag
válasz
gipsztigris #257902 üzenetére
fémszíj éleinek a csökkentésére mi a legjobb eszköz/anyag?
köszönöm -
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #257919 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam, de nem figyeltem annyi ideig, hogy pontos értéket tudjak mondani.
Lerakva is csak havi 1-2 másodperc lehetett a difi.Van a komámnak néhány precisionist-je, de ő nem az a méricskélős típus.
Azt veszi csak észre, ha valamelyikben lemerült az elem.
-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #257754 üzenetére
Na ezt a szíjat nagyon adom.
Ez nem is szűkül annyira.Szerintem sokkal jobban néz ki.
-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #257752 üzenetére
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #257754 üzenetére
Jól néz ki.
-
Empsepo
senior tag
válasz
gipsztigris #257739 üzenetére
Ez valahogy egyszerre erőt sugárzó és olyan... nőies.
Vagy mittudomén.
Valahogy nekem nem adja.
-
"_Maverick_"
kezdő
válasz
gipsztigris #257739 üzenetére
Nagyon jól áll neki ez a karperec!
Mondjuk ez a Seiko, szerintem bármilyen szíjjal jól nézne ki.
Nálam van a kistesója: -
arn
félisten
válasz
gipsztigris #255957 üzenetére
Ez az ora siman megerne egy igenyesebb kiadast, zafirral meg min 100m vizallosaggal.
-
oba
addikt
válasz
gipsztigris #255924 üzenetére
Hm, nem gondoltam volna, hogy más gyártó nem megy rá erre a vonalra. Pedig elég jó dolog szerintem. Félve kérdezem, de kínai vonalon sincs ilyen?
-
mqm
senior tag
válasz
gipsztigris #255853 üzenetére
22-es..
Próbálom majd úgy jelezni a fórumban az eladási szándékom (majd ha ráunok) ,hogy ne tűnjön hirdetésnek. -
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #254635 üzenetére
És ha folyamatosan járatja a stoppert?
-
Rexton
tag
válasz
gipsztigris #252095 üzenetére
Ha olyan, mint a Casiokon, akkor ha kihúzza a koronát teljesen, akkor a felső gomb nyomogatásával.
-
ricsik
őstag
válasz
gipsztigris #252095 üzenetére
Kvarc kronóknál a mutatókat általában úgy lehet nullára állítani, hogy kihúzott koronával a felső és alsó nyomógombokat kell nyomogatni.
-
arn
félisten
válasz
gipsztigris #252050 üzenetére
Ert is vagy masfel millio dollart
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #251110 üzenetére
Az ő vsülkére már csak ilyenek való.
Vostok Europe van neki vagy hat, ilyen PloProf másolatra már régóta ácsingózott. -
::Trunks::
senior tag
válasz
gipsztigris #249440 üzenetére
Mármint összesen 10éves Alfás pályafutásom óta. Kettönkre “csak” 4db van jelenleg
-
::Trunks::
senior tag
válasz
gipsztigris #249436 üzenetére
Nagyon szeretem. Nagyrészt aluminium karosszéria ,RWD, 50-50 százalékos súlyelosztás, carbon kardán, 4 dugattyús fékek, csupa mérnőki zsenialitás. Néhány apróság van ami nem tetszik, 12. Alfám, de nem vagyok elfogult (annyira)
Az enyém dízel, üzleti autónak használom, van módosítva a motorvezérlő, elég erős így, fogyasztása vicc kategória (285-ös hátsó gumikkal 6.5l) Elégedett vagyok vele 👌
-
fakekorom
tag
válasz
gipsztigris #248665 üzenetére
tényleg annyira phenomenális?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
gipsztigris #248665 üzenetére
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #248003 üzenetére
Azt hiszem a Tied a világon az egyetlen Bulova diver, ami Leatherman óraszíjat kapott.
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #248003 üzenetére
Ez már "belefér".
-
Spet
addikt
válasz
gipsztigris #247701 üzenetére
Ha megfizethető lenne, akkor inkább venném az eredetit Cal 12. szerkezettel, mint ezt a Miyotá-val.
-
Szulita28
senior tag
válasz
gipsztigris #247701 üzenetére
WOW! Ez de k.rva jó
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #246686 üzenetére
Jó-jó, de a kérdésben az Aldi-Lidl tisztítókról érdeklődött. Egyébként a sajátod a kicsike?
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #246169 üzenetére
Hárommutatósra gondoltam.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
gipsztigris #246169 üzenetére
Sztem ez sokkal szebb ,de nem számít a véleményem meg amúgy is csak egy gyenge troll vagyok ,
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris #246161 üzenetére
Ez volt a kék, és a kvarc a fekete? (vagy fordítva)
Már halványulnak az emlékek. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
gipsztigris #246161 üzenetére
+ a számlap is pici ,nem egy szép óra
-
busman
veterán
válasz
gipsztigris #246155 üzenetére
Kicsi?😁 Az összes többi órám eltörpül mellette.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
gipsztigris #245235 üzenetére
Köszi & 5-ös kezelő pont ilyesmire gondoltam
-
rozsgyi
tag
válasz
gipsztigris #244850 üzenetére
Hogy is van a poén? "Ez az üknagyapám fejszéje! A nyelét ötször cseréltük, a fejét háromszor..."
-
stellaz
veterán
válasz
gipsztigris #244841 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #244831 üzenetére
Kellene valami "törvényt" hozni ezekre, mert semmi közük már a Seikók átalakításához, ebben egyetlen alkatrész sincs, ami Seiko órából származik.
-
dzsi23
addikt
válasz
gipsztigris #244831 üzenetére
Így van, hiába szép, ha gagyi a lünetta miatt. Így kb. olyan, mint egy kínai kronó, amin csak dísz a stopper.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #244782 üzenetére
Tisztességes méretű kézre tisztességes méretű óra való!
Általában nem tetszenek az indusztriális stíluselemek karórákon, de ennek a Bulovának kifejezetten jól állnak az imbuszcsavarok. (Gondolom valódi funkciójuk nincs, csak díszítőelemek.)
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Király ,nekem tetszik
-
@mriya@
őstag
válasz
Neked VE dukál.
Mint a komámnak. 😀 -
válasz
gipsztigris #244583 üzenetére
Engem ma kertek meg, hogy kerdezzek ra, van e ismerosom aki ert az orakhoz!! Nagyon nem ertek az orakhoz, es nem is erdekel, hogy eredeti e vagy hamis. Az ora nem az en tulajdonomat kepezi! Legyszi az ilyen feltetelezeseket inkabb hanyagoljuk. En azt az infot kaptam amit leirtam, nem kell moge latni semmi hazugsagot. Illetve, en nem hazudok, annyit irtam le amit nekem mondtak. Nyilvan, ha tudom, hogy milyen erteket kepvisel egy ilyen ora, akkor fel sem tettem volna a kerdest itt. Nem gondolnam, hogy 10-20 millio forintos orat birtokolna
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest