Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
#97571072 #271974 üzenetére
Köszönöm!
Akkor maradok ennél a Seiko Cronograph-nál. Ennek viszont nem tetszik a szíja. Abban még tudnál segíteni, hogy erre lehet-e tenni egy ilyen fém szíjat? Teljesen fogalmatlan vagyok óra kérdésben.
-
oba
addikt
válasz
#97571072 #271951 üzenetére
Na igen, ezt az árat én sem értem
Gondolom nem véletlen, hogy az ebay-re rakta fel, de hát hiába van pénze a külföldieknek, azért ők sem hülyék
Szép még az "oddly unique" jelzős szerkezet is az állapot leírására
dzsi23: igen, ez nem rossz ötlet, írok nekik aztán ha nincs válasz akkor készül két verzió...
-
gipsztigris
addikt
válasz
#97571072 #270908 üzenetére
Pedig ez amúgy egész korrekt darab! Zafír, UHF kvarc, kerámia lünetta. Az való igaz, hogy kicsit omegás, pláne ez a kék.
-
Churpik
tag
válasz
#97571072 #270552 üzenetére
"Dehli" ... Reméljük, hogy csak a sajtófotókon ilyen, és nem a teljes szérián. Ilyen hibák a legolcsóbb Aliexpress-es kínai kategóriákban szoktak lenni (El Luminous, Alarm Chpono, Resist gomb és társai).
Vagy mint az Orient Mako 40 számlapján a 26-os index, amit végül javítottak, de egy kis széria csak kint maradt a hibás számlappal a felhasználóknál...
-
zolikaDB
veterán
válasz
#97571072 #264797 üzenetére
Csak szólok: azért a tiffany hype ahogy nézem annyira nem robog már, csak emiatt nem szabad ráugrani a középsőre
Nekem volt az MTP-1302 - 1 napig
Élőben nem is értem, mi az annyira menő az eredeti Patek-ra hajazó kékeszöld számlapokon.
Persze, akinek tetszik, vegye. -
driv4r
aktív tag
válasz
#97571072 #264345 üzenetére
Hát… olyan biztonsági játéknak tűnik egyelőre és első blikkre, legalábbis nekem. Külsőre, úgy értem. Megnézem a videót is, mi van benne, nem akarom igazságtalanul lehúzni előre. De névmániás is vagyok, ezért sietve leszögezem: ilyen márkanévvel valami borongós skandi vagy goth ninja japán cuccot könnyebben elfogadnék. Ezek meg inkább a “vidám nyári” kategória, legalábbis nekem. Kíváncsian várom, hogyan szemlézi majd a többi (budget) óra YouTube celeb.
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
#97571072 #259830 üzenetére
Igen. Még mindig szép darab. Mindig mikor ránézek a sárgára, nagyon tetszik, bár nem is olyan régen volt szerencsém élőben is találkozni vele és valahogy mégsem vitt rá a lélek, hogy megvegyem. Az idei kiadások viszont bővúltek szinekben. Ott is van néhány szemrevaló példány.
-
dzsi23
addikt
válasz
#97571072 #257966 üzenetére
Nekem a Parnis jobban tetszik a kismásodperc és a "hagyományosabb" tokfülek miatt. Kár, hogy a mutatói nem színesek, én meg nem akartam bajlódni a festésével.
Viszont létezik belőle lazac színű változat is, ami most elég trendi az óravilágban. Milánói szíjjal árulják, de rádobtam gyorsan egy szürkés bőrt (2. kép), azzal szerintem egész jól néz ki, és nem tűnik női órának.
Kár, hogy 41.5mm, 38-39esben megvenném most.
-
dzsi23
addikt
válasz
#97571072 #257413 üzenetére
Jó ez a színkombó.
Ez melyik Rios szíj, és mi a véleményed róla? A vastagabb részén mennyire hajlékony?5-ös kezelő #257409:
A lünetta cserével én is belerondítottam a tokba, de némelyik marhára nehezen jött le.Nagyon gyengusz a Vostok-minőség, ezért sem sajnálok legózni velük, és nem nagyon hat meg, ha megkarcolom a tokot. Van olcsóbb (kínai) órám, azt jobban sajnálnám.
@mriya@ #257405:
"50 ezerig még elviselem az integráltat, fölötte már nem"Ez így kicsit úgy hangzik, mintha az "integrált" csatlakozás egy minőségi probléma lenne, vagy spórolásból alkalmaznák a gyártók.
Persze, értem én, hogy neked nem tetszik, és nem adnál érte sok pénzt, de akkor keveset miért adnál?
A PRX-nek nagyon jó a szíja, az SNK-é is meglepően kényelmes számomra, és a jó fémszíjakat nem cserélem le. De más órákat is hordok, azokon kiélhetem az egyéb szíjak iránti vágyaimat/kíváncsiságom.
Esetleg annak lehet szívás az integrált szíj, akinek csak egy órája van, és más szíjat is hordana.
Amúgy a PRX-re van gyári gumi/bőr is, + más forrásból is beszerezhetők, csak hát nem olcsók (az alis kínai megoldások elég gagyik). Nato is rakható rá, de eléggé zsebbenyúlós a két kis fém biszbasz, szal kihagyom.
-
mqm
senior tag
válasz
#97571072 #255813 üzenetére
Órabörzére kimentem nézelődni és megakadt a szemem ezen a darabon. Szerencsémre a "Csere-Beszámítás" cetli kint volt, és rajtam épp egy olyan darab volt amitől szívesen meg is váltam ennek a javára.
Amúgy az órák jönnek mennek, feleséget sem úgy választ az ember ,hogy az első szembejövő "darabra" lecsap... Próbálgatni kell! -
dzsi23
addikt
válasz
#97571072 #253531 üzenetére
A sárgának (meg a többinek is) jól áll a sunburst effekt, de a tiffany kék sunburst számlap már túl csajos nekem. Pedig szemeztem vele, de így elengedtem... ha matt lenne, azonnal venném. Bár nekem fontos kézihúzás, de megszenvednék vele.
Szerk.: A fagyalllo által berakott Seiko is hasonló kék sunburst, de a fekete részek miatt ebben a színben sem csajos.
-
SOAD19
addikt
válasz
#97571072 #252798 üzenetére
Igen, nekem is feltűnt, hogy eltűnt dzsi23 kolléga. Úgy tűnik az Orienttel megérkezett (második nekifutásra).
Alig várom már, hogy megvegyem a másik japán gyártó, a Casio Oceanusát bosszúból, hogy mondhassam, hogy nesze nektek, Orient, ezt dzsi23 miatt kapjátok, szemetek! -
zolikaDB
veterán
-
Land
veterán
válasz
#97571072 #252750 üzenetére
Nem feltétlen a Tsuyosának szólt az elmélkedésem. Mondjuk egy újabb 8000-es mp stoppal azért elférhetett volna. Az újabb Seiko 5-ök is már 4R35-ot használnak.
Egy 9015 nyilván nem ez az árkategória.
De ők tudják, majd egy drágább modellben epukkanják a fejlesztett 8000-est is. -
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
#97571072 #252527 üzenetére
Nekem is volt már Bulovám hajlított szerkezetű ,de nem tartott olyan sokáig ,mint amennyit vártam rá ,mivel képeken nagy vágyakozás beég az agyba szokás szerint vásárlás előtt, aztán élőben meg mégse lett kedvenc elég lapos vékonyka volt.
Ez a tiéd kis egyedi régi szépség.. -
andrew01
tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
#97571072 #252312 üzenetére
Ezek szerint ez az új Citizen sem.
Nekem fontos a mp stop. Főleg olyan óránál kellene, amit nem tudok pozíció változtatással korrigálni. Pillanatnyilag három ilyen orosz automata szerkezetem van, egy fixen késik, kettő stabilan siet. Nem sokat, de halmozódik, és meg kell várnom, míg lejár a rugó, addig nem tudom feltartóztatni a mp mutatót - egy perc eltérést nem várom meg. Vagyis egy-két naponta másikat veszek fel, h ne legyen zavaró.
Kvarcra való átállás még mindig nem sikerült, bár törekszem. -
arn
félisten
válasz
#97571072 #252312 üzenetére
En ugy hasznalom az automatat, hogy kb +1 secre van beallitva, ha hordom, es elkezd kicsit is kesni (ertsd a radios orahoz kepest -1s), akkor tudom, hogy a jarastartalek egy adott szint ala esett, es fel kell huzni, igy megint sietni kezd, es lassan visszaall 0ra. Igy gyk olyan pontos, mint a radios oram
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
#97571072 #252301 üzenetére
A nemrég szervizelt régi Seiko 5-ösöm hasonló stílus, nekem nem hiányzik az a Citi automata. Sárga számlap nem esetem, csak a sárga mp mutató. De ha már témánál vagyunk, megkérdezném, h ez már mp stopos? Mert az új 8215 már olyan, legalábbis amit a kínai órákba raknak. Amúgy örülök, h TC-nél jól fogynak az órák, "Trusted seller".
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
#97571072 #252199 üzenetére
Akkor mp stop sincs.
Nekem soknak tűnik 99 ezresért ezzel a werkkel.
De hogy jót is mondjak, az én Citizenem akciós TC-nél. Ha nem vettem volna tavaly, most venném meg.[link] Sztem igen jó vétel annak, aki kellően kontrasztos és gondmentes katonai stílusú órát szeretne.
-
fagyalllo
őstag
válasz
#97571072 #252201 üzenetére
Teljesen jó az a csat, illik az órához, ez a nagyon eltalált formaterv ellenére egy belépő szintű automata a gyártónál, a zafírüveg is már egy kellemes extra. És konkurenciája se igazán van országon belül, Orientnél a *** egyszerűbb kivitel és jóval olcsóbb, árban a Bambino van ezen a szinten, de teljesen más stílus, Seikóéknál a kifutó SNK/SNX szintén egyszerűbb és olcsóbb, az árban hasonló 5 Sports a nevéből is következően más stílus, Presage pedig már jóval drágább. SRPH89 és társai jöhetne szóba, de stílusban a Bambino és Citizen között van, szintén nem egyértelmű konkurens.
-
guftabi96
addikt
válasz
#97571072 #251995 üzenetére
Igen, sokkal nagyobbnak hat.
Miközben mind a két óra 44mm (bár ez a 44mm már alapból sok az én csuklómra).
Egyébként a Casio minőségibb érzetet kelt, miközben olcsóbb. És azon az üveg is zafír.Van ezeken kívül 3 Lorusom (+1 Festina).
Én szeretem őket és a Lorus kínálata alapból tetszik (sokkal jobban, mint pl a Casioé), de gondoltam/gondolom itt túl nagy igény azokra nem lenne így csak most köszöntem beMind kvarc. Másmilyet nem is szeretnék. Munkám miatt napközben nincsenek a kezemen (nem is szeretném leamortizálni heteken belül egyiket sem és hivatalosan sem lehet rajtam), illetve én inkább ékszerként hordom őket - legyen ez bármekkora eretnekség (ha az). Érdekelni érdeklnek a mechnikusak is, sőt kifejezetten csodájára járok ezeknek is, de a vele járó dolgokat, plusz árat stb már nem kívánom. Ilyen szempontból pedig -számomra- mindegy, hogy mi van a számlap alatt (kivéve ugye a skeletonok).
Itt van a többi egyébként, egyben:
A kék számlapos Lorus nem mai csirke már, ennek még forgatható a lünettája (amennyire én tudom ez mostanában már nem divat náluk) -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
#97571072 #251469 üzenetére
Még nem végleges, lekopik hamar. De bevált, eltakarja az óra gyengébben sikerült részét /előlem/, és kihangsúlyozza azt, ami tetszik az óra külsejében. Várkert bazári majmok közé nem járok, nem kell szégyenkeznem az órám miatt.
Lünetta leragasztás is jó módszer, én is kísérleteztem sok mindennel az Amfíbiákon. Smooth bezel nyert végül, elforogva is ugyanolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest