- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Memmaao #279268 üzenetére
Szerintem is pont jó a Doxa sárgája, jobban tetszik mint a homage-omé.
[kinti kép] [benti lámpafényes kép] -
ktg3
őstag
válasz
Memmaao #279260 üzenetére
Na mondom én, ezért nem tetszett a 600T, mert olyan színe van élőben mint a 2. képen a a narancs szíjon. Eddig mindig olyan fotókat mutattál, amin nagyon rikító színe van. Élőben viszont szerintem inkább ilyen színe van mint ezen a fotón.
Elég kevés óra van, aminek fotón általában jobb színe van mint eléőben, de ez azok közül az egyik.
-
-
driv4r
aktív tag
válasz
Memmaao #278919 üzenetére
Hosszú évek óta ez az
elsőmásodik* új Seiko, amely láttán egyáltalán érzek valamit, és az nem a semmi vagy a bosszúság. Kifejezetten tetszik, meglepően jó az ára. A Kranz eredeti órája valami aukción ment el, potom 3500 USD volt, ld. alábbi kép, a 6119 meg önmagában is egy elég vicces szerkezet. Meg kéne venni ezt az újat, pedig idén inkább eladogatni terveztem.
* a tavalyi dress GMT is tetszett, de minimum emlékszem rá, az évi több tucat semmitmondó referencia közül. -
SOAD19
addikt
-
ktg3
őstag
válasz
Memmaao #278723 üzenetére
Szemeztem én is a 600T-vel, főleg a kékkel. Elmentem megnézni a Babósba és szerencsére nem lett szerelem. Valóságban sokkal kevésbé erősek, szaturáltak a színek mint a hivatqlos fotókon. Talán a narancs van még a legközelebb.
Ha ez nem gond akkor amúgy szuper kis óra, mondjuk nem is olcsó. -
andrew01
tag
válasz
Memmaao #278681 üzenetére
Az egy dolog, hogy Edifice - számomra a hangsúly a 'feliraton' van - nyomtatva kiváltképp gagyin néz ki, mert amúgy rakottan, amin szépen megcsillan a fény (láttam már ilyet), tud dobni a feelingen.
De még a logozást is a leghátrébb sorolom, mint számomra nem tetsző dolgok egyikét:
Baromi igénytelenül kivágott dátumablak,
belső percgyűrű is gagyi (és ha jól látom szerencse is kell, hogy a 12es indexhez illeszkedőt fogjon ki az ember),
a szíj 'széle' szanaszét van lyuggatva,
pufinak hat, oké hogy nh35, de hol vannak ilyenkor a japán mérnökök, hogy lefaragjanak belőle valamennyit (van repülős nh35 órám, ami vékonyabb!)
Na de a "kedvenc", a male endlink miatt rám meredező szíj szemek -
-
dzsi23
addikt
válasz
Memmaao #278613 üzenetére
Az SBSA a japán kód, itt szerintem SRPL lesz.
Nekem is a fekete szimparikusabb.
Memmaao #278612:
Én is nőstény végszem párti vagyok, de van hím végszemes órám is, elvagyok vele, szerencsére nem probléma, hogy így hosszabb a "L2L", valószínűleg a CW is elférne rajtam, de biztos van, akinél ez gondot okozhat. -
Churpik
tag
válasz
Memmaao #278536 üzenetére
Jody-hoz érkezett egy ilyen Maurice Lacroix.
[I Bought A Bright Yellow Plastic Watch!] -
válasz
Memmaao #278331 üzenetére
Azért eléggé tematikusan vannak dobozolva.
Hamilton American PSR, amin szerintem sok "ucca emberének" megakadna a szeme. Érdekes módon a dobozodban, szépen és jól olvashatóak rajta a számok. A gyári oldalon pedig cérnavékonykán és emiatt nem túl szerencsésen van a kijelzőn. Korábban a gyári oldal képei miatt nem is tetszett annyira.Aztán a jobb felső sarokban ott van azaz óra, amit rám hagyhatnál a végrendeletben... a Marathon GPM... Tökéletes méret és funkció nekem is... a szíjtól függően szinte mindenhova is hordható. Kicsit olyan mint a Marathon officer's GPM watch, de a Tiednek a tokja egyedibb és a mérete jobb.
Jó volt szemezgetni belőle, meg agyalni rajtuk.... és ne értsd félre, de nincs benne (még) óra temetésre, ahova ahogy telnek az évek egyre többet megy (majd) az ember.
Ami az én világomban olyan, mint a világos számlapos öltönyös' Certinád, de annak az inverze, fekte számlappal.
Csakhogy ötletet adjak a további pénzköltéshez és ahhoz, hogy nyiss új dobozt -
LimaBravo69
tag
válasz
Memmaao #277806 üzenetére
Az igen! Újabb darab a gyűjteményben
Néztem videókat, az ezüst számlap nagyon bejön, a zöld szódával elmegy, a barna/bronz nekem nagyon nem tetszik a videók alapján.
Régóta szemezgetek pandákkal, ez most nagyon megfogott.Az Orient és a Seiko modelleket nézegettem eddig, de szerintem a Citizen megjelenésével el is dőlt - bár még nincs jóváhagyásom a beszerzésre
Muszáj lesz megtapizzam, szerencsére két üzlet is viszonylag közel van.
Nehezen szánom rá magam a "vakon" vásárlásra, félek hogy nem fog tetszeni élőben aztán küldhetem vissza. -
SOAD19
addikt
válasz
Memmaao #277762 üzenetére
Na, végre! Ideje volt már, hogy kisebb órákkal is előrukkoljanak. Az lenne még csodás, ha kijönnének 1k € környékén, alatt baby The Citizen modellekkel. Valami olyannal, mint Seiko vonalon a Sharp Edgek, amik egy kicsit GS feelinget adnak szerényebb specifikációval, köntösben.
-
-
driv4r
aktív tag
válasz
Memmaao #277680 üzenetére
Jó a honeycomb dial, csak kell hozzá egy kis valami, egy kis izé, hopp, megvan, az ízlés szót kerestem. A Bling-Dweller™️ számlapján inkább a 2021 DJ Fluted mintája van, az már a Federer leak fotón se tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest