Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
tboldi #279220 üzenetére
Mindenképp. Ha esetleg Győr felé jársz valamikor, meg is tudom mutatni. De előtte egyeztessünk, mert sűrű most a nyár…
Nem szedtem még le a gyári fémszíjat, csak a csatszemekkel variáltam (egész szem helyett fél pl).
Meglátom akkor. Biztos itt helyben is tudok venni valamelyik órásnál, ha kellene.@Memmaao, köszi neked is. Akkor meglátom, milyen lesz. Amúgy pont a napokban néztem a csuklókerületem, mert látványosan nagy a különbség s bal és jobb kezem között. Nos a bal (amin az órát hordom) 17,5 cm, a jobb 19,2 cm.
-
krono.
tag
válasz
tboldi #279133 üzenetére
A 38as khaki field nagyon jó óra szerintem, haveromnak van, egyszer majd leveszem a kezéről és elfutok vele.
Kínaiból nekem egy Sugess van, azt csipázom, de úgy általában nem vonz a kínai óra. Ennél a Seagull ST szerkezet egy kivétel, mert van mögötte egy sztori.
Meg talán kínainak számít az egyedi építésem is, azt is szeretem, viszont az túl vastag, legalábbis nato szíjon, talán egy megvagdalttal jobb lenne, így azt perpill ritkásan hordom.
A go-to elegánsabb a Citizen Tsuyosa, a napi beater a Casio A168, azon kívül meg pár orosz "vacak" van: Raketa Big Zero, Raketa 24 órás aranyozott, Raketa Quartz Moonphase, egy Start, meg egy Slava Buran. -
válasz
tboldi #279071 üzenetére
CNS Watch-ról rendeltem néhány nato-t, velcro-t. A tépőzár a legjobban beállítható, és gyorsan felvehető. De nem mindegyik jó belőle, valamelyiknek elég gyenge az egymáshoz tapadása, a másik kissé merev, de használat során sokat puhult már.
A premiumot "csonkoltam" meg
-
Szilágyi84
senior tag
-
Lev Abalkin
tag
válasz
tboldi #276766 üzenetére
Nekem szintén 19 cm-es (lapos) csuklóm van, és a 40 mm átmérőjű Khaki Kinget is kicsinek találtam rá. Hordtam, hordogattam, de végül csak lecseréltem egy 42-es Khaki Field-re, amelynek a méretét tökéletesnek érzem.
Az íves kialakítású tokfülei szépen lekövetik a csukló ívét, fentről nézve "pont elég" szíj látszik az óra két oldalán, és egészalakos tükörben, távolabbról szemlélve is arányosnak látom az órát. (Mondjuk, 202 cm/108 kg...)
+ a 22/20 mm-es szíj valahogy alap nálam, még a 40 mm-es órákra is ezt tenném. -
rbalint88
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
tboldi #276766 üzenetére
Tennek egy kirandulast a nyugatlo hanyattra, szerintem mar Pandorfban is lesz Hamilton, de ha bemereszkedsz Becsbe, akkor ott biztos lesz. Egy kis benzinkoltsegnel nagyobb szivas, ha nem lesz jo es valami gikazer van a visszakuldesnel. Ja es szvsz helyben siman bele lehet alkudni egy utikoltsegnyit, amire a neten nincs lehetoseg (chrono24 mas teszta, az nem klasszikus webaruhaz).
Arrol nem beszelve, hogy en tobbszor jartam ugy neten kinezett oraval, hogy kepeken nagyon tetszett, eloben meg nem adta ki. Ha ott vagy egy oraboltban, akkor van alternativa a logo orral visszautalasra varakozason kivul. -
andrew01
tag
válasz
tboldi #276766 üzenetére
Kezdjük ott, hogy a kerekített ~L2L-kat, ha pontosítjuk, akkor nem 4mm a kettő között a különbség, hanem több mint 7mm. 44,7mmVs.52,2mm.
Vannak összahasonlító videók youtube-on, (de külön-külön is nyilván)én ezekre hagyatkoznék, hátha találsz olyat, akinek ekkora a csuklója. Egyet néztem ott a 17-es csuklón nagyon rosszul állt a 42-es.
Ez a 19 tényleg határeset, lehet mindkettő jól áll (vagy pont hogy nem). Biztos van olyan vidi, vagy reddit bejegyzés, ahol megtudod nézni 19es csuklón. -
bigmasterg
addikt
válasz
tboldi #276766 üzenetére
Nekem 17cm környéki csuklóm van (de ugye a csukló formája is számít), magamnak lünetta nélküli órából mindenképp a 38ast választanám.
18,5-19cm csukló esetén jó kérdés. Attól függ mekkora órákhoz vagy szokva.
Ha meg a divatot nézzük, akkor most jönnek vissza a kisebb órák. -
-
dkovizoli
addikt
válasz
tboldi #276417 üzenetére
Igen. Konkrétan az órák esetében voltam kíváncsi. Uv fénycsövet már akvárium fertőtlenítésre, csírátlanításra a múlt évezredben is használtam. Söt katona koromban útlevélvizsgálatra is használtuk. Az sem most volt. Érdekes dolgok voltak pl magyar útlevélben is. Ha esetleg még valakinek van, nézze meg. (Úgy a 90-es évekbeli).
köszönöm a válaszokat.
-
totron
addikt
-
stellaz
veterán
válasz
tboldi #275571 üzenetére
Na pl erről beszélek, hogy drágult a Seiko. Ennek az órának a tök ugyanilyen elődje (csak a szerkezet volt volt még az 7S26r és 100 m helyett csak 3 m-ig volt vízálló), amazonról 22 ezer forintért vettem, de itthon is ~30 ezer volt, ez pedig rögtön 80 ezer felett nyitott, amint kifutott a régi, amire így nem magyarázat az árfolyam és az infláció, de szerintem a műszaki változás sem.
Gondlom szeretnék magukat a kínai gyártók fölé pozícionálni az áremeléssel is, ami akár be is jöhet nekik, de az biztos, hogy nyomós okot kell tudniuk mutatni, hogy valaki egy alap Seiko helyett miért ne egy top kínait vegyen (pl San Martin), akár tök ugyanezzel a szerkezettel.
-
-
válasz
tboldi #275074 üzenetére
Én alirol rendeltem ezt, már a második. Kellene nekem is valami más. Karácsonyra jön egy BMW-s tárca de az meg nagy. Nekem azért jött be a linkelt mert relatíve kicsi és vékony, mégis sok kártya fér bele, főleg a laminált TB kártya, adókártya, Plusz a hülye forgalmi... Nem hordok magammal aprót, sok kpt se, igazából sok kártya se kéne, de azért 1 credit, 1 szép, 1 aldis, jogsi, személyi, lakcím még van mellé. És főleg a TB meg az adós lóg ki méretben...Amit krono linkelt egész tetszetős, jól meg kéne nézzem.
Jövőre kérdés ha beindul ez a DÁP, ami szvsz egy szükséges, de rossz dolog, akkor vajon minek kell maradnia? -
krono.
tag
válasz
tboldi #275074 üzenetére
Én egy ilyet használok, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Lehet bele pár érmét dugdosni, bár én sosem tettem. Jó vastag bőrből van és patinásodik, ami nekem külön tetszik. Anno reklámban kaptam mindig, és kicsit félve rendeltem meg, de egyáltalán nem bántam meg. A beépített NFC tag is egy baromi jó feature, csak pont nem tudom használni semmire (a céges belépőkártyát nem lehet saját eszközre, más meg nincs).
-
válasz
tboldi #274610 üzenetére
Az a jó hogy most melóba nem tudom napon hagyni, meló után meg sötét van, és amúgy sem tudom mit szeretne, mennyi energia kell a művelethez. Meg hogy egyáltalán minek frissítés?
Azt hittem néha szonkonizálom az időt és kész.
Mondjuk ha el tud éldegélni időnkénti idő szinkronnal frissités nélkül, nekem az is jó.
Más esetben tavasszal megkapja azt a frissítést. -
válasz
tboldi #274030 üzenetére
Én egy kicsit ferde este után másnap reggel tolattam neki épp hogy egy mögöttem állónak kamerás!!! autóval, mert nem a kijelzőt néztem és a csipogásra figyeltem, hanem arra hogy meneküljek az elől aki épp nekem akart jönni... Örültem, szerencsére egyik autón se látszott semmi...
-
Szatee
kezdő
válasz
tboldi #273567 üzenetére
Valószínű nem elvárás... De a Casio is lépett (egy felet) ebbe az irányba és kihozta a GBD-100-as szériát, ami számomra a jelenlegi formájában értelmezhetetlen. Okosórának buta, sportórának kevés. Amit jól tud, az a strapabíróság és az idő szinkronizálása. Meg szép a kijelzője.
-
stellaz
veterán
válasz
tboldi #273567 üzenetére
Nekem van az ős, napelem nélküli, az nagyon kontrasztos, a napelemes észrevehetően kevésbé, ahogy egymás mellé teszed őket, az STN bizonyos esetekben talán kontrasztosabb, de erős napfény alatt szerintem nem jobb. Viszont a fémes színe nagyon jól megy a fém kivitelhez és van egy hightech feelingje tőle
Az sima inverzet meg már felhősebb időben alig tudtam leolvasni világítás nélkül. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest