- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
2023-as óracsapat nálam 3 emlékdarab nélkül.
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Én leginkább read only vagyok itt, de félreértés ne essék, egy ideig vicces ilyen elmeroggyant(1db új van itt, ezt csak ő maga nem veszi észre természetesen...) agymenését olvasni, de lassan időszerű lesz egy takarítás...
Hogy on is legyek: két hete végre volt időm eljutni a Seiko butikba és nagyon pozitív élmény volt.
Megvan a jövő évi projekt is hála a próbálgatásoknak.
-
BloodRay
veterán
válasz
"_Maverick_" #252414 üzenetére
Igen jól néznek ki sajnos.
Szerencsére egyelőre úgy érzem felesleges lenne a gw-5000 mellé, azt meg nem fogom lecserélni. -
BloodRay
veterán
válasz
korpicschess #251072 üzenetére
Nagyon szép darab!
A szíjjal kapcsolatban megértelek, nálam is volt hasonló helyzet... -
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #249562 üzenetére
Én pont azt szeretem, hogy ez nem az a csilivili fajta. Neked jó lenne mert nagyon jó amúgy a leolvashatósága, lume-ja is brutál enyémnek. De nem kínozlak tovább.
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #249560 üzenetére
Igen, a Submersible matt lünettás, nekem pl ez az egyik ami miatt sokkal jobban tetszik mint a Marine diver.
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #249551 üzenetére
Én el nem cserélném a helyében a marine diverre. Amúgy jó áron van fent. Ha valóban jó állapotú szerintem jó vétel nagyon.
Nálam 4 éve tökéletes és azóta is egyik kedvenc. -
-
BloodRay
veterán
válasz
LimaBravo69 #247509 üzenetére
Semmi baja nem lesz szobában egyik órának sem üvegtetejú dobozban semmiféle uv sugárzástól...
Szerintem senki nem rakná ki 0-24-ben a teraszra a tűző napra a komplett dobozt... -
BloodRay
veterán
válasz
stellaz #246897 üzenetére
Én már párszor leírtam itt, hogy én nagyon szeretem a GW-5000-et, nem bántam meg, a cserét GW-5610-ről.
Kevésbé kényelmes mint a normál változat(a hátlap jobban felfekszik a csuklóra annál), de sokkal masszívabb és összességében jobb a minőségérzete.
Plusz ugye made in Japan..
-
BloodRay
veterán
válasz
pulutodurumo #246577 üzenetére
"képernyő előtti munkavégzés esetében óránként 10 percre a munkavállaló köteles megszakítani a monitor előtti munkavégzést"
-
BloodRay
veterán
válasz
vadászcsiga #246447 üzenetére
Mondjuk nem mind ilyen böszme, úgyhogy ez erős általánosítás azért...
De jó ha neked ok az ekkora is. -
BloodRay
veterán
válasz
Redwoodtree #246394 üzenetére
Nem, egyáltalán nem olyan nehéz azért. Tény, hogy kicsivel passzentosabbra lett beállítva a szíja mint a SARB-é, hogy kenyelmes legyen.
-
BloodRay
veterán
válasz
Redwoodtree #246379 üzenetére
Talán a tok és a tokfül kialakítása miatt érzem kényelmesebbnek kicsivel a SARB-ot, de nem nagy különbségről van szó, szóval ez tényleg csak ilyen kákán a csomót...
Ennek az Alpinistnek az egy tényleges gyengéje szerintem a fémszíj csatján a 2 mikroállítási pont. Ha nagyobb lenne a zár és még 2 pont lenne rajta, akkor lenne ideális. -
BloodRay
veterán
válasz
Redwoodtree #246375 üzenetére
Kösszi! Nálam meg már majdnem fix volt a CW Sealander vásárlás mikor megláttam ezeket.
Amúgy szerintem jól megfér a SARB mellett, az nekem sokkal formálisabb, ezt a szín, számlap miatt valahogy univerzálisabbnak érzem.
Ugyanakkor a SARB meg még mindig picivel kényelmesebb. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
SOAD19 #246235 üzenetére
Igen, nem is a számlap miatt váltam meg tőle, hanem a mérete miatt. Hosszú távon nem éreztem kényelmesnek sajnos.
Én bőven 200 felett adtam el, az enyém gyári fémszíjas volt. Semmiképpen nem akartam elkótyavetyélni. Ha nem vitték volna el jó áron, akkor marad.
Így viszont egy számomra sokkal kényelmesebb méretű, de (számomra) szintén gyönyörű számlapos Seiko érkezik helyette.
Christopher Ward-ban(C63 Sealander) gondolkoztam sokáig, de végül a Euro elszaladásával nem maradt mellette érv számomra. Tudom a szíja jobb... Amúgy speciel tényleg, de nem érdekel olyan professzionális szinten mint bizonyos kollégákat. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
dzsi23 #245419 üzenetére
Igen, végül vagy 9 hónapot kellett rá várni, de nekem megérte, nagyon rákattantam.
Irisimo-tól rendeltem, már többször is rendeltem tőlük és csak pozitív tapasztalataim vannak eddig.Ez a Casio GM-2100B-3AER amúgy, gyári fém tokos változat.
48mm körül van a ltl, de nem érzem durván nagynak, kényelmes méret nekem még épp a kb 18-as csuklómhoz.
Mondjuk a szíja bár szép, de elég merev anyag, nem egy SPB071 szilikon szíj szint...
Tok nem rossz, a "lünetta" jó, hogy mattos, szálhúzott. De a számlap az ami nekem mindent visz, azt valami nagyon durván eltalálták. Élőben még sokkal szebb mint a képeken. -
BloodRay
veterán
válasz
lenox #245059 üzenetére
245042?...
"Csak nem tunik mind igaznak. Nyilvan akinek egyszerubb tetszik, vagy altalaban egyik se tetszik azzal semmi bajom. De tourbillon perpetualt vennek, bar egyik se tetszik, az nem tunik oszintenek."245032...
"Eppen hogy aki nem szeretne Langet az miert mondja nekem, hogy o masikat valasztana, amikor nem is valasztana egyiket sem?" - > Mert mindenkinek lehet véleménye még ha az nem is a tiéddel egyező és neked fizikai fájdalmat okoz? -
BloodRay
veterán
válasz
GlitterJohan #245055 üzenetére
Senkinek sincs baja az órával, szerintem mindenki írta, hogy nagyon szép darab.
A tag másokhoz való hozzáállása csípi szerintem az ember szemét.
Szabadjon már leírni, hogy én ennyi pénzért, vagy hasonló kategóriában pl nem ezt venném anélkül, hogy lehazugozná az embert...
Nekem pl ilyen kategóriában, komplikációval a Moser & Cie. Pioneer ami tetszik, de nem várom el, hogy másnak is az tetszen. És hiába hihetetlen, ha lenne, szánnék ennyit órára se keresnék perpetual calendar komplikációt, mert engem az nem igazán mozgat meg.
Engem.
Mást meg igen és ez így szép. -
BloodRay
veterán
válasz
lenox #245032 üzenetére
Senki nem ajánlott neked semmit. Véleményeket írtunk. Azt meg engedtessék már meg annak is aki épp nem akar venni...
Ha csak ajnározásra vágytál rossz helyre jöttél. Szép az órád, mechanikailag is csodás, de az ízlés szubjektív. Hiába 30-40 millió, ha nem tetszik nem venném fel... Ha ezt nem tudod elfogadni, vannak bajok... -
BloodRay
veterán
válasz
gipsztigris #243860 üzenetére
Sikerült elolvasni a hozzászólásom elejét is?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest