- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Egy lényegeset elfelejtettem kérdezni esetleg itt van most jelenleg olyan aki tudja szerelni ezeket a G-Shock órákat és megbízható is? Régen voltak most meg nem figyeltem az eseményeket annyira egy jó ideje így már nem tudom...
-
dik
őstag
válasz
5-ös kezelő #277768 üzenetére
Ezzel maximálisan egyet értek tényleg rosszul van megoldva, de új korától pár évig simán láttam este a kis zöld fényénél mennyi az idő, de most már semmit. Mintha nem világítana annyira sőt talán biztos is nagyon gyengén világít vagy nem tudom minek mondjam.
Ezzel lehet kezdeni valamit ez lenne a kérdésem vagy egyáltalán érdemes? Ezt leszámítva tökéletesen teszi a dolgát veszi a jelet meg mindent is csinál. Jó talán a kondiján már észre lehet venni a 7 év környékét, de napos időben ez nem érdekes tölti és maxon van. Vagyis azt mutatja...
-
dik
őstag
Esetleg hallott már valaki olyanróla a G 5610 órában a kis világító led szerűség tönkre ment(vagy akar)? 7 éves körül van, de este már nem látom hány óra van rajta. Világít(parázslik inkább csak), de kb. mindenre jó de közbe semmire mert a számlapon semmit nem látszódik. Lehet ezzel valami csinálni?
-
dik
őstag
válasz
Tsebacsi #277015 üzenetére
Ki mondja nincs?
Teljesen rendben van megmondták röviden tömören a véleményüket. Ezt is kérdeztem lényegében nem éri meg azt annyi...
Használtan meg biztosan nem veszek az biztos annó vettem rá is faragtam, végül is az eladó vissza is vette szó nélkül. Csak kinlódós volt a projekt(posta, idő, egyebek)... Kb. megvan mit akarok már régóta szemezgetek vele. Csak kíváncsi voltam kint mik a hírek... Elég sokmindennel oda jutottunk sajnos kint olcsóbb... -
dik
őstag
Köszönök mindent nem csalódtam. Eddig...
-
dik
őstag
Külföldről honnan érdemes órát rendelni? Szeretnék valami G-shockot venni valami megbízható helyről. Nem lenne baj ha az itthoni árakál olcsóbb lenne...
Köszönöm a javaslatokat ha valaki segítene ilyesmiben! -
dik
őstag
Hihetetlen, de kb. nem találok olyan megbízható boltot ahol tudnék rendelni egy gyári szíjat tartalékba rá. Esetleg valaki nem tud itthon egy jót ahonnan gyors meg is tudnám rendelni mert van raktáron? G shock 5610-re kellene persze... Persze lehet valamit csak benéztem és azért nem találok olyan boltot. Öregszem ez már csak ilyen...
-
dik
őstag
Casio G-Shock 5610 ez lenne a gyári szíj? Vagy esetleg valaki tudna jobb lehetőséget?
[link] -
dik
őstag
g-shock 5610 megvilágítása hány helyről történik esetleg a tulajok segíthetnének benne, mert az enyémet nagyon nehezen tudom már sötétben leolvasni, meglehetősen gyengén világítja meg. Bal oldal közepén vagy mindkét oldalról kellene? Lehet gyengélkedni kezd már vagy csak a szemem romlott ennyit én már nem tudom...
-
dik
őstag
Helló!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Esetleg valaki tud linket ahol megbízható és nagyon jó minőségű fóliát lehet kapni g-shock 5610 üvegjére?
Régen volt egy ilyen csak már elfogyott ez hibátlan volt 2-3 évet kibírt rajta. Csak már nem találtam ilyet. Lehet benéztem valamit nem tudom. Szóval ha valaki tudna linket azt megköszönném előre is! -
dik
őstag
Jaaaa igen elnézést kérek már el is felejtettem itt oda kell figyelni a helyesírásra ez nem játék vagy bármi, fejvesztés és káosz indul egyből!!! Elnézést kövezetek meg ismét!!!
Remélem mással is hasonlóan bántok itt és az életben is! Sőt van itt olyan "ÚR" is aki fel is jelentett a múltkorában! Mint az óvodában szerintem még az anyukájának is elmondta, na mindegy ez is egy kis szép emlék marad...
További szép napot az órás világnak!
-
dik
őstag
Egy villantás elejéig láttunk egy 10+ millás órát. Ki gondolta volna megéljük.
És javítani kellett...
Arany valami volt és nem tudtam kinézni milyen fajta.....
És tán a 2 millás órák nem is drágák ebben a sportba. Na mondom akkor fasza több kérdésem nincs...
-
dik
őstag
G 9300 meg tudnátok mondani mit kell nyomkorászni hogy kinulázza magát vagy nem tudom hogy is hívják pontosan itt a resetet?
-
dik
őstag
Ez a polywatch nevű cucc várakozásaimon felül teljesít...
-
dik
őstag
B.U.É.K. mindenkinek!
-
dik
őstag
Megérte nem érte nem is tudom. De dzsana ennyit tudott kihozni belőle az élet meglátszik rajta nem mai gyerek már és be is volt ázva...
[seiko]
Bár a dátum fölé mi folyt nem tudom. Esetleg erre valaki valami jobb szíjat nem tudna a gyári seiko 10e ft. Valami jópofa kellene hozzá...
Meg lenne itt egy casio kicsit rossz a kép elnézést érte, de nem tudja valaki a használatiját magyarul mert ez össze vissza mutat és nem igazán emlékszem hogyan kellett beállítani mi micsoda volt a menüjében.
casio -
dik
őstag
válasz
5-ös kezelő #184398 üzenetére
Ok köszönöm akkor ennyi volt.
-
dik
őstag
Előkerült apám régi órája. Annyi érdekelne érdemes lenne felújítani vagy sem? 20 év körül szerintem járhat már. Egyszer kicserélték a belsejét arra emlékszem, majd ismét vacakolt nem járt pontosan állítása szerint így hosszú évek óta a szekrényben pihent(melózott vele évekig használtam hibátlan volt, majd jöttek a gondok ezért vihar vert nem kicsit). Most előkerült megrázhtam és jár. Nem lenne egy csúnya óra így ha meg lehet menteni szeretnénk. Persze ha jobban járunk veszünk másikat akkor kuka lesz.
-
dik
őstag
válasz
gipsztigris #183917 üzenetére
Gondolom ilyenbe vagy hasonlóba nincs ami jó az 5610-re? (Persze hasonló árkategóriában.)
-
dik
őstag
Tényleg minden órás fórum ilyen komoly? Nem gondoltam volna. Engem megaláztak, megfenyegettek majd fel is jelentettek itt. Ilyen a 10+ év alatt nem volt a prohardveren, hogy ennyi minden legyen. Pedig pár helyen megfordultam már ez idő alatt.
Ráadásul egy Uhr jelentett fel.
Na mindegy ilyennek is lennie kell.
A lényeg ha valakinek gondja adódna az 5610 bezel kapcsán priviben keressen meg bátran, hátha tudok neki segíteni(meglátom mit tehetek érte)...
-
dik
őstag
válasz
@mriya@ #183281 üzenetére
Igen nyilván azért voltak gondjaim mert ez első nem új volt és voltak vele gondok(bezel, kondi). Látom figyeltet a fotót amit felraktam miért kellett a bezel azt csak a te kedvedért tettem fel hogy miről van szó. És igen egy idő után én undorítónak tartom ha nagyon le van harcolva valami és nem sajnálok 1500Ft egy bezelért hogy szebb legyen. Dehát ez izlések és pofonok... És fogalmad sincs róla megvolt-e vagy sem csak ezt a dumát lökted meg sem volt és már a bezel így úgy.... Az meg így gondolod meg úgy gondolod ugyan már az vicc a nem beszéd.
Láttunk már karón varjút is mi.
Mióta új van semmi gondja sincsen teszi a dolgát amint azt mindenki elvárja. Az meg hogy valaki bunkerben él és valaki nem és neki ott ahol van atomra veszi a jelet hát igen az más tészta. Az igen talán lehetne nagyobb a tokmérete. Így számomra ez a mm téma csak külvárosi legenda marad miszerint nem jó a nagy óra. De ha neked megfelelő a kopot antikolt szar akkor el kell cseléned velem és mindenki jól jár, de inkább csak elbeszélés a téma mellett lett szóval erről ennyit!
És ki mondta nem jövünk ki egymással. Ja igen úgy gondolod megint biztos.Az hogy mindennel jól jártál amit hozzál vettél hát igen és többen nem erre mit mondjak. Örülünk neki.
De azért persze nincs harag! -
dik
őstag
Na ez marha jó az én Bullbars is kopik lefele brutálisan a fekete réteg. Nem tudom de szerintem ez is egy gyenge minőségű. Nem gondoltam volna ilyen gyorsan lekopik...
-
dik
őstag
Ismerős dolog az mikor kérdésel jön ide az ember(segítségért) és nem kap rá választ!
-
dik
őstag
válasz
gyulagy #182725 üzenetére
Tudom nem lesz egyszerű telefonoknál van az a "szopossad fas..kalap stílus".
Te javaslatodra történt a beruházás bár nem tudom hogyan kellene kivitelezni a feltétel, de sok dobásom nincs mert nem olcsó annyira.
Bár azt nem írtad sosem hogy neked mennyire volt méretpontos. Nálam 1mm körül marad az üvegből ki a szélein eddig úgy néztem...
-
dik
őstag
Ez működőképes lehet? [link]
Ja igen és lenne egy olyan kérdésem kellene valami atom jó órás mester aki nem csillagászati árakban dolgozik lehetőleg.
-
-
dik
őstag
válasz
V-I-D-A #182525 üzenetére
Szerencsés valóban! Ha kirakom az ablakba akkor azért javulnak az esélyeim egy másik szobában.
De ha kézben fogom akkor este akármikor tudja a bunkeremben is.
Na de mostmár tudom hova kell majd költöznöm ha minden este tutira akarok menni...
Bár nem tudom nem értek hozzá, de ezekhez zafír üvegre lehet cserélni az eredetit?
-
dik
őstag
válasz
lazacccok #182519 üzenetére
Nekem is egyszer frissített magától a többit (párszor) én nyomtam neki csinálja kézben tartva Nyilván bunkerben lakom.
Addig világít folyamatosan ameddig nem próbálja újra a frissítést vagy te nem próbálod újra. Akárhányszor sikerül neki akkor stabilan jelez ha nem akkor nem. Vagyis valami ilyesmi...
Nekem legalábbis tuti stabil az újra próbáig...
-
dik
őstag
-
dik
őstag
Az 5610 gazdáktól kérdezném akiknek 20-20,5cm a csuklójuk nekik hol kényelmes ez az óra mennyi marad szabadon luk a pánton a végén? 3-4?
-
dik
őstag
Kezdek ideges lenni akkor én is kifogtam valami ratyit nyilván. Most nézegetem közelebbről és atom matt ez is...
-
dik
őstag
Enyém is matt színű nem fénylik de semmi baja eddig...
-
dik
őstag
Na ilyet ne vegyen senki ez egy semmi! Megjött és selejt az egész(tanulópénz). Esetleg valaki nem tudna valami olyat mutatni ami használható és nem drága.?
-
dik
őstag
válasz
Ruszki #182156 üzenetére
Nekem ís csak úgy szokta venni a jelet szigorúan este(11-éjfél körül próbáltam eddig párszor) akkor jobb a vétel nagyobb a zajcsend és ha fogom a kezembe ha lettetem vége. Majd automatán mikor magától próbálja eddig egyszer sikerült neki. Szóval nem olyan egyszerű erre felénk legalább is de nem lehetetlen...
-
-
dik
őstag
válasz
squir #181969 üzenetére
Ellenállok amíg birok! De ha nem barátkozom meg vele(kényelmetlen lesz és nem szokom meg) akkor bajban lesz. A kökiben csak a nagyokat próbáltam fel annó kicsi nem volt sajnos(g-9300 és gw-9400). De gondoltam á nem olyan kicsit az 5610 így rárabolta. Még egyenlőre kitartok...
-
dik
őstag
Ugyvan annyi pénzért annyi sima pántot vesz az ember élete végéig elég(vagyis ameddig az óra megy addig ). A fém meg szétkopik hamarabb...
Gondolkoztam a natoban de mivel lassan szára nekem az nem jön be a rács viszont már úton van szerintem a napokban ideér...
-
dik
őstag
válasz
vicces #181964 üzenetére
Nagyon egyformák vagyunk ezek szerint. Nekem is pont ilyen a tapasztalatom a szíjat illetően. 5 majdnem feszes nem szeretem most próbálom megszokni, de 4-ben viszont kényelmes nagyából de valahogy nem az igazi (lötyög és akkoravilágítás az nem megy). Szóval valóban ez a óra kicsit kicsi. Munkásórának vettem de nem tudom. Gondolkozom egy g-9300 egyre erősebben... Az viszont érdekes ami ez előtt volt az már nyúzotabb példány volt és annak a szíja hoszabb volt vagy inkább kinyult és a tapintása is más volt annak olyan gumisabb volt. Ha kinyúlik idővel akkor van reménykedek jóbb lesz...
-
dik
őstag
Nagyon jó választás volt. Tényleg nagyon szép!
-
dik
őstag
válasz
fagyalllo #181798 üzenetére
Olyan szép fekete feliratos papírdoboz látod. Amiben talán egy nagyon túlárazott óra volt ami nem ért annyit....
Ja meg ha lenne kurvasok lóvém amit nem tudok hova tegyek vennék egy rolex vagy valami atom drágát és idejönnék és óvatosan én is beszurogatnék itt a népnek, hogy mi a jó(csak hogy érezzék a törödést)...
Jaaa vagy nem így kell... -
dik
őstag
Nyilván megjöttek az új 6510.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest