- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence0929
tag
válasz
gipsztigris #191993 üzenetére
Uhh, Victorinox-ék kifúrják mindkét lukat, így a kaucsukoshoz is tudnék rendelni egy óra áráért gyári fémszíjat
-
bence0929
tag
válasz
gipsztigris #190486 üzenetére
Az előítélet már csak ilyen, nem mondom, hogy nincs túllihegve ez az egész, de minden mendemondának lehet igazságalapja
-
bence0929
tag
válasz
5-ös kezelő #190260 üzenetére
Szép-szép, Gratula, lassan engem is csábítanak ezek az 5ösök, kéne egy játszós atómata
(az u, direkt maradt ki és a hosszú ó is direkt, mert ezt így mondanám, de csak poénból, mielőtt valaki azt hinné, nem tudok írni normálisan
+ még egy óra? nem kéne, de igen -
bence0929
tag
válasz
gipsztigris #189481 üzenetére
Hazatért. Grat
FerNandor: szép, fekete is lesz
-
bence0929
tag
válasz
Deskdiver #187891 üzenetére
Na ja, ez teljesen dettó nekem is, fel sem foghatom miért égetik magukat, haverom meg bement egy csináld magad építkezési boltba vett egy falióra órát 500Ft,- ért amit megcsinált faliórának és folyik a másodpercmutató, mint bulováéknál, kicsit én sem értem, de játszósnak ez a Victorinox Dive Master most nekem bevállt, olcsón jött és a PVD-t is ki szerettem volna már próbálni, ami szintén meglepően strapabíró
-
bence0929
tag
válasz
gipsztigris #187887 üzenetére
Igen, pontosan értem mire gondolsz, mondjuk ez nagyban köszönhető a fenomenális hasonlatodnak is
még ettől függetlenül is hagynám a Citizent, de ha az az éjszaka mégsem megkerülhető, akkor bizony ki kell tölteni az űrt egy Citizennel
és utána majd jöhet az INOX
-
bence0929
tag
válasz
gipsztigris #187885 üzenetére
Ebben az esetben én inkább az INOX-ot venném, van egy Dive Master 500-am nem csalódtam a márkában, értenek az acélhoz no. Nyilván a másodpercmutató itt ott melléüt, de hát quartz a kicsike, ezt leszámítva számlap indexek stb. rendben van.
-
bence0929
tag
válasz
gipsztigris #187876 üzenetére
Részemről az INOX inkább kéne
kérdés, van e árkülönbség
-
bence0929
tag
válasz
vadászcsiga #187735 üzenetére
Köszi, nem néz ki rosszul, csak ne Pw legyen benne és akkor még lehet tetszeni is fog, meglátjuk, quartzban van itthon is. royalora.hu-nál, a linket valamiért nem fogadta
Köszi
-
bence0929
tag
válasz
vadászcsiga #187711 üzenetére
Remélem nem Powermatic van benne, linkelnéd esetleg hol találtad, mert én csak a quartzokat találom, amúgy egész pofás. Köszi.
-
bence0929
tag
válasz
Bazsi101 #187593 üzenetére
Értem, akkor pontosítok, szinte végigmeóztam a csattanást, majd a karc nyoma az üveg közepétől kezdve a lünetta széléig tartott, melyet az üvegről nyom nélkül letöröltem és a lünettán szép kis nyomot hagyott, ez több éves hordás alatt nem 1x fordult elő, de ha szeretnétek legyen a Hardlex xar, ezzel azért én nem fogok egyetérteni, ha nem baj, egyszerűen csak helyén kell kezelni, egy Festina stb. szintű mineralhoz képest sokkal jobb
-
bence0929
tag
válasz
Lauda #187584 üzenetére
Nekem a Monster-emmel pozitív tapasztalataim voltak, pedig odacsaptam párszor, a lünettán keletkezett karcok igazolták is, de az üveg bírta. Mindenesetre az árkategória versenytársaihoz képest jól teljesített, de ez lehet modellfüggő is és természetesen ezért is írtam, hogy a zafír a jobb, bár volt aki azt is megkarcolta. Tanúlság, ha lehet mindenképp zafír és még akkor is vigyázzon rá a tulaj
főleg a budiban
-
bence0929
tag
válasz
spajcer #187580 üzenetére
Nagyon jó órák amúgy, a zafír üveg sosem árt, de a Seiko Hardlex mineral üveg sem túl rossz, keményebb behatásoknál is állta a sarat, de a zafír azért többet bír. A 2-es jelölt jobban tetszik, de ebben a kategóriában rengeteg lehetőség van, kérdés mennyire fontos, hogy chrono legyen stb.?
-
bence0929
tag
válasz
pulutodurumo #187576 üzenetére
Jajj és tényleg, +1
-
-
bence0929
tag
válasz
Tiszteletes #186806 üzenetére
Gratula, nagyon jó a hó
-
bence0929
tag
válasz
t_a_m_a_s #186428 üzenetére
No problem, engem az óra pontossága mint olyan, csupán annyira érdekel, amit a jelenlegi autómatákból ki lehet hozni, nem nagyon zavar, úgyis össze vissza hordom az óráimat, viszont az, hogy egy tokozó cég az olcsóbb, vagy drágább szerkezetet használja az adott óráihoz annál inkább érdekel, amikor vásárlásra adom a fejem.
-
bence0929
tag
válasz
Deskdiver #186424 üzenetére
Köszönöm, gondoltam, hogy ezér a pézért nem adják
Ők se
@mriya@: jogos, csak mindig szeretne kicsit többet az ember a pénzéért, így nézelődöm, hátha valamely gyártó véletlen többet ad, mint kéne
ez nem jelenti azt, hogy a többi rosszabb, de csak van besorolás és némi különbségek is a kivitelben, ennyi.
t_a_m_a_s:
ennyire azért talán nem drámai, ha tudni szeretném mit veszek, ez nem a kapuzárási pánikos Ferrari vásárlás
-
bence0929
tag
válasz
gipsztigris #185909 üzenetére
Grat!
Gondolom nagy örömöt okoz, viselje egészséggel
-
bence0929
tag
Bocsi, mekkora képet tudok berakni? Nem megy ez nekem
-
bence0929
tag
Boldog Karácsonyt és Pontos Időt kívánok mindenkinek
-
bence0929
tag
-
bence0929
tag
Még mielőtt bárki félreértene, továbbra sem a Sellita vs ETA témáról beszélek, nem értek annyira a werkekhez, hogy bárkinek megmondjam mi a jó, csak tényszerűen zavar, hogy egy olyan marka mint a Tag, egy adott termékénél nem képes megmondani mi is van benne, de én csak fizessem ki nyugodtan a napi árfolyamon a nem zsákbamacska eurómat vagy forintomat, mert az amit leteszek pénz és annyi, tudom miből van, vagy mondjam nekik, fele forint fele chf vagy talán egy kis eurót is utalok a vételáron belül, ahogy esik úgy puffan, mert a Tag hozzáállása is ez a vevővel szemben amikor azt írja, hogy kaphatsz ETA vagy Sellita werket. Nem, én szeretném tudni mi ketyeg benne, mert ha megkérdezi egy barátom, mi hajtja az órámat, elég vicces válasznak érezném azt mondani: "még nem tudom, majd 5 év múlva a szervíznél kiderül 25 vagy 26 köves
"
-
bence0929
tag
válasz
schawo #185771 üzenetére
A Tag esetében még mindig nem ez a kérdésem, nem érdekel, ha Sellita van az Aquarecer-ben, megvenném, mert tetszik, az nem áll össze, miért nem tudom 700k-ért mit veszek, mert csak mézesmadzag az ETA werk hangoztatása a modell esetében szerintem, ha 10%-kukba kerül a többi Sellita, miért nem vállalja be a nagy brand és dönti el, tudatja velem érdeklődő vevővel, hogy melyik Caliber 5-ért fizetek éppen, ennyi
Az Alpina Alpiner 4 Sellita-t használ, de ezt tudom mert a gyártó specként megadja, így azt mondom rendben, tudok mérlegelni és eldöntöm veszek e vagy sem.
-
bence0929
tag
válasz
schawo #185754 üzenetére
oké, az autós párhuzam nem volt a legjobb, de pont amit írsz a zagyvaság az autóiparban, miért jelenik meg az óraiparban, ami azért lehetne jóval feszesebb és tisztább, tekintve azt, mennyit is keresnek ezzel, de lényege az lett volna, szerintem gáz, hogy veszek egy Aquarecert, kifizetek érte egy kis zsetont és nem tudom mi van benne, nem mintha nem szivatna minden gyártó valami marhasággal
-
bence0929
tag
válasz
schawo #185750 üzenetére
Mercedes Benz sem motort árul, de azért ha rendelek tőlük egy verdát, akkor tudható előre, hogy benzines vagy diesel
stb. nem az a bajom vele, hogy Sellita, hanem az, hogy ki tudja mi van a fél millás órában, majd az 5 éves szervíznél kiderül
rohadt vicces, de csak nyugalom, mert mi Caliber 5-nek hívjuk
Amit írsz kicsit leegyszerűsít és abszurd, ennyi erővel írhatod azt is, hogy egy brand-et arulnak és nem órát, persze kell a márka is, de azért legyen kézzelfogható tartalom egy termék mögött.
-
-
bence0929
tag
válasz
rbalint88 #185745 üzenetére
A Sellita szerintem is kár, bár mostanában már annyi jó tokozó használja, hogy emiatt a werkháború miatt egy csomó jó óráról lemaradhat az ember, de az integrát szíj nem feltétlenül hátrány, pl. a Hamilton Navy Sub-om is ilyen és meg kell mondanom a kaucsukkal így sokkal jobban bejön, mint az alap megoldás és szerencsére jó minőségű a gyári szíj, szerintem ez az Oris esetében sem annyira rossz, ettől függetlenül az ilyen kialakítású órák kevesebb teret engednek a szíjcserélgetésben az igaz
-
bence0929
tag
válasz
KelemenUhr #185738 üzenetére
Hát ezzel teljesen egyet értek, simán hozza is az elvárt minőséget a konkurensekkel szemben, de úgy látszik minden belépő márkánál vannak gondok, főleg az olcsóbb modelleiknél, pont ezért tudnak szerintem olcsóbbak lenni, de nem vagyok biztos benne, hogy az ebből eredő profit megéri az érte elszenvedett áldozatot, a márka minőségrontása, csak negatívan hat a megítélésre, hiába a többi jó modell hosszútávon nem jó irány, igaz ez szerintem a Tissot-ra és Certina-ra is, de ettől függetlenül ahogy írtad vannak jó Hamiltonok
-
bence0929
tag
válasz
fagyalllo #185708 üzenetére
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Na ne már, ez a werk kezd az agyamra menni, pedig a márkának vannak jó lépései és modelljei. H21,H31 stb., de ez nagyon off, tisztára olyan, mint a benzines autóknál a "kell a turbó minden motorba, mert a sima szívó ritkán megy tönkre"
és a feltűntetett szerkezetszámmal ez a vásárló félrevezetését ki is merítette, b@sszus, pedig csípem a márkát, a belépők között az egyik kedvencem
-
bence0929
tag
Sziasztok!
Régi Omega (elvileg seamaster, automata) órát szeretne az ismerősöm bevizsgáltatni és amennyiben eredeti értékesíteni, merre induljunk szerintetek? Nem vagyok képben vintage vonalon
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
bence0929
tag
Sziasztok!
Kis fáziskéséssel, de kérdezném, rendelt végül valaki Ashfordról? Kár volt látni az árakat.
Ha rendelne bárki dobjon pü-t, mert szívesen vennék én is, csak analfabéta vagyok
Köszi.
-
bence0929
tag
Sziasztok!
kis segítségeteket kérném
, rendelt már valaki innen [link] , ha esetleg igen, vagy tud valaki bíztatót a boltról, írjon egí pü.-t. Nagyon köszönöm
-
bence0929
tag
válasz
5-ös kezelő #158507 üzenetére
Épp kérdezni szerettem volna a nagyérdeműt, hogy kik a megbízható eladók, akiktől nyugodtan lehet Bulova-kat rendelni? Jól ráéreztél
ettől a kérdés még áll. Köszi előre is
-
bence0929
tag
Sziasztok.
Alap kvarc szerkezetek esetében (sajnos a pontos tip. nincs meg, de valószínűleg egy egyszerű miyota) az elemfáradás során, késés és sietés egyaránt fellépő jelenség lehet, akár felváltva? Tudom ám én, csak nem sejtem
biztosra megyek és kérdezek. Köszi.
-
bence0929
tag
válasz
phranxinatra #148958 üzenetére
Ez igen, még reggel is nevettet
-
bence0929
tag
-
-
bence0929
tag
Helló mindenkinek!
Folyamatosan olvasom a topic-ot, de nem nagyon írok, félő órát veszek(megint
), ha jobban belemegyek, de ÓRIÁSI GRATULA MINDENKINEK az új és régi szerzeményekhez.
-
bence0929
tag
válasz
KelemenUhr #143210 üzenetére
Marha jó kép, de mégis bocsásd meg Nekem, mèg így is az óra nyert
-
bence0929
tag
válasz
vadászcsiga #143232 üzenetére
Jól megpakoltátok a bőrt, nem volt gyenge a felhozatal, jó képek, ha csak fele olyan volt a hangulat, mint amit az órák közös képe áraszt, már akkor megérte összejönötök
-
bence0929
tag
válasz
ronin s8 #143202 üzenetére
Nem is rövid időre gondoltam (nem hetekre, inkább hónapokra), ezért kérdeztem, de ennyi, jövőhéten felhívom a szervízt, bejelentkezem májusra és szabályoztatok picit, sietős a kicsike (nem csoda, még fiatal, majd megtudja)
addig meg pörgetem, had menjen
Új rolit mostanában nem tervezek venni a könyvelőm szerint
-
bence0929
tag
válasz
ronin s8 #143196 üzenetére
Igen ez tiszta, köszi, maga a szerkezet járás és kopás, összekopás miatt kérdeztem, utána a mért eltérések, úgyis az Én szokásaimat fogják tükrözni, azt majd tolmácsolom egy mesternek és meglátjuk mit hoz ki belőle
Erről jut eszembe, mennyi most egy beszabályozás ára, illetve egy nyomáspróba kb., elég hektikus amit a neten találtam. Nekem eddig mindig gariban csinálták, csak a szervízelés árát kérdeztem az óráimhoz.
-
bence0929
tag
válasz
vadászcsiga #143193 üzenetére
Köszi.
-
bence0929
tag
Sziasztok.
Kinek mi a véleménye, egy új ETA 2824-2 -nek mennyit kell járnia, hogy a véglegesnek mondható késést és sietést produkálja, ertem ez alatt, hogy a bejáratott állapotot mennyi idő alatt éri el? Köszi.
-
bence0929
tag
válasz
vadászcsiga #143106 üzenetére
Nem csodálom, roh.dt jól néz ki
bejön a nato is, az egyik legértelmesebb Stein diver, még a Nav B-k jönnek be tőlük, csak lenne meg az 50m wr
-
bence0929
tag
válasz
BAti77 #143066 üzenetére
Alapból tetszik az óra, amúgy is bejönnek az ilyen 2 koronások, de ezzel a szíjjal meg a best
jó válsztás, Én is szívesen megsétáltatnám
Deskdiver: jah kérem, ez sem az utolsó a meglévőid listáján
szorosan állnak a Bulova-val a kedvenc címért
Reverting: kár volt elmondanod, eddig csak ez tartott vissza Engem is a vásárlásban, de most, hogy tudom jól ovasható mit évő legyek
nagyon szép
Valaki elmagyarázná pü-ben, hogy dobjak be képet, nem nagyon megy a konvertálás
-
bence0929
tag
válasz
Deskdiver #143037 üzenetére
Áhhá, Bulova Accutron II Astronaut, csecse, vajon hol és mennyi
jah úgy, akkor nem voltam elég precíz, de meglett (google a haverom
) köszi, beszerezhető még vagy van új?
CORVUS: igen igen, nem vagyunk egyformák, bár a kis Citizenem hasonló cipőben evez, direkt tetszenek a karcok az üvegén
-
bence0929
tag
válasz
squir #143027 üzenetére
Ezen már jól látszik, hogy a 40mm-es tok + az elég hosszú tokfülek igen tekintélyessé teszik, sokat számít a tokfül, megnézném egy sötét Nato-val
Wizard:
Ők sem éppen az olcsó svájci márkák képviselőide náluk nekem így a jobban tetsző, nem vagyunk egyformák, na jó a vintage modelleken legyen átfúrva, az mégis úgy az igazi
-
bence0929
tag
válasz
vadászcsiga #143020 üzenetére
Bocs, írhattam volna, hogy a fémszíjakra gondolok, átfúrt tokfül inkább japó dizájn, vagyis olcsóbb svejci kevés van. a Panerai-nál aláírom rendben van, bár ott kevés dologba lehet belekötni amúgy is, ettől függetlenül formabontó, így vagy tetszik, vagy nem annyira, de mindenképp jól néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest