Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Üdv a valóságban! De ha attól jobban érzed magad, bedobhatunk egy random külföldi boltot, és élhetsz tovább a mátrixban.
dik #277017:
"Kb. megvan mit akarok már régóta szemezgetek vele."
Egyszerűbb lenne, ha megosztanád velünk, mert lehet, hogy pont lenne valahol olcsóbban, amit kinéztél. De sokkal olcsóbb nem lesz, mint itthon, hacsak nincs valami brutál akció. -
@mriya@
őstag
Amióta megvetted az 5610-est, azóta gondjaid vannak vele.
Még meg sem volt, már bezelt kerestél hozzá.
Ha ennyire nem jöttök ki egymással, szabadulj meg tőle gyorsan, és keress valami hozzád jobban illő játszótársat!
Én az enyémet majd akkor fogom lecserélni, ha tönkremegy, de a kopott bullbart akkor is rárakom. -
@mriya@
őstag
-
soetigabor
tag
Én ilyet rendeltem, a héten akár már meg is jöhet.
Ez sem sokkal drágább, mint a tied, most már félek kicsit.
Videó alapján egy az egyben ugyan ilyet láttam TGV-nél egy videójában. Mondjuk ő is említi a videóban, hogy valami olcsó gagyiság a cucc, de boldogul vele. -
@mriya@
őstag
Elég komoly fizikai behatások érik az óráimat minden áldott munkanapon (nem íróasztalnál ülök).
Karcolások, ütődések, miegymás.
Szoktam is írni, hogy néhány nap alatt amortizálni tudom az óráimat.
De mikor a hajszálkarc keletkezett a Casio üvegén, gyorsan beszereztem a drótos védőt.
A "bezel" is megsérült, az látszik is.
De az eltelt idő függvényében nem jelentős a leépülés. -
@mriya@
őstag
Használd az ebay keresőjét, a megbízhstóságnak pedig nézz utána!
-
@mriya@
őstag
Rendben, majd mutasd meg az eredeti állapotot!
Abból gondoltam, hogy még nincs nálad, mivel jelen pillanatban TimeCenter is a beérkezésére vár, JungTominál sem volt.
De tévedni emberi dolog.Védődrótot nagyon nem kapsz máshol, ez a fazon gyártatja őket, szerintem kiváló minőségben.
Én is tőle vettem, ahogyan a nato adaptert, és a hozzá való szövetszíjat is.
Fekete drótot vettem, ami idővel le fog kopni, de ennél az óránál ez pont jól mutat majd.A régi szíjat én egy kis csavarhúzó segítségével vettem le, és úgy raktam fel az adaptert.
-
@mriya@
őstag
-
alphaville
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest