Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
djeperto #279044 üzenetére
Visszakuldes nem lesz szerintem, de egy megnezesre osszefuthatunk.
Christopher Ward The Twelve 40 (Ti)
Pillangocsat tovabbra se a kedvencem, de van teljes erteku es kb felszem is, plusz a microallitas sokat segit rajta. Szamlap bomba, kidolgozas bomba. Nagyon kellemes a konnyusege es vekonysaga, kb igazi GADA/ egyetlen ora, ha valaki elegansabb vonalon mozog. Ugy erzem jo baratok leszunk, csak a pillangocsatot kell megszokjam.
Kronometer Viktor azt mondta, 2millioig a legjobb ora, igy akciosan meg foleg… pedig biztam benne, hogy jon valami kiados kutyazas a markara es konnyu szivvel visszakuldom, de igy nem
lesznek majd rendes kepek is, ma este program volt. -
-
SOAD19
addikt
válasz
djeperto #278031 üzenetére
Közben leesett, hogy Limited Edition...
Elfelejtettem megköszönni, hogy felhívtad a figyelmemet a dologra, biztos igazad van.
A sima fekete számlapos is eléggé csillogott az üzletben, ha jól rémlik. De a mesterséges fényárra fogtam, ami az üzletben volt. Gondolom, akkor az összes B3k felejtős?! Akkor lehet elengedem, és marad a OCW-S400-as következő, talán utolsó versenyzőnek. Most már csak kvarcot veszek, bőven elég 4 mechanikus. Kvarcból nem sok ugrik be, ami szóba jöhet, tetszik. Az oceanuson kívül, ami hirtelen eszembe jut az a kronó Nivada, amit linkeltem. De jöhet pár tipp, ami 40 mm alatt van, kicsit sportosabb és nem drágább, mint 3-400k.
Még, ez a Citizen jutott eszembe: [kép] Bár, ennek a számlapja meg eléggé hajaz a Laco-méra. -
SOAD19
addikt
-
válasz
djeperto #276703 üzenetére
Igen én azt szoktam nézni hogy van e még valami érdekes azon kívül hogy tetszik a fehér, és ott van pl a fehér seiko sharp edge ami sima számlappal tök unalmas lenne, de az a texturált számlap pont feldobja annyira hogy nagyon tetszen.
Mondjuk ha jobban belegondolok a texturált számlap a színes számlapos óráknál is mindig jobban tetszik mint a sima. -
dzsi23
addikt
válasz
djeperto #276723 üzenetére
Az első órát, amit saját pénzből vettem (egész pontosan a szüleimtől kapott zsebpénzből), gimis koromban vásároltam, valami piacos gagyiság volt. Azaz több is volt, 2-3 talán, nem tudom, melyik volt közülük a legelső, de mind hasonló szintű volt, talán még előkerülne némelyik, ha feltúrnám a lomos dobozom. Akkor igazából még nem érdekeltek az órák, csak kiegészítő szerepet töltöttek be, bár most visszagondolva, még kiegészítőnek is alkalmatlanok voltak, de akkor még pont jók voltak nekem... tudatlanság boldogság...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Apám fizette, de én választottam '78-'79 környékén. Ha ez így belefér, akkor egy 26 köves day date Slava. Ha így nem érvényes, akkor egy alap Casio a világútlevél bevezetése idejéről (Shopping City Süd, 99 schilling akcióban), aminek még egybe volt öntve gumiból a hátlap és szíj. A gumi szétmállott, a szerkezet még működik.
-
Ceree
senior tag
válasz
Nekem konnyu volt megkeresni... 😅 Elso hsz-em itt a topikban: Orient Classic ER2F003B.
Olyan szempomtbol kakukktojas, hogy "kaptam", de valojaban egyutt mentunk el kinezni es megvenni, igy szerintem belefer.
-
driv4r
aktív tag
válasz
2009, Vatera, vintage, tehát működik az imprinting:)
-
SOAD19
addikt
válasz
Én inkább nem mutatom meg, mert nem nagyon becsültem meg, befogtam melózni, eléggé le lett harcolva. Egy DW-5600BB-ről van szó. Gyerek koromban volt órám rövid ideig, utána mobil vette át a szerepét. Aztán 2017-ben valahonnan jött az ihlet, hogy csak kellene egy óra, mert kényelmesebb alternatíva, mint mindig zsebből elővenni a telefont, főleg mivel bicajjal közlekedek.
Rákerestem. 2016 februárjában írtam ide először. Egy MVMT hirdetés indított el a lejtőn... Aztán egész jól bírtam, mert csak '17 tavasz végén vettem meg a Gshockot. Utána szintén jól bírtam, mert 2 év múlva '19 júniusában vettem a Glycine-t.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
djeperto #276566 üzenetére
Tavaly mutatták be azt hiszem, creationswatches-en már van belőle, azt hiszem 3000 darabban limitált. Meg talán vmelyik magyar webshopban is van, és timsestore-on is láttam 2db-ot raktáron, 200e alatt nem sokkal.
Maga az alap panda nekem is nagyon tetszik (meg az Orientek úgy általában, tehát egységnyi pénzért "sokat" ad, és szebb, mint a konkurencia ugyanoda pozicionált modelljei): be is mentem órásboltba, megnéztem, tök jó, szebb, mint képen.
Aztán utánajártam, hogy veszek egyet magamnak.
De a chapter ring szerintem nem néz ki jól, hogy egy üres alumínium-karika, valamint a leolvashatósággal is akadnak gondok, pláne, hogy szemüveges vagyok, és a preferncia amúgy a 3 mutatós megoldás órák esetében nálam.
Szóval, elvetettem, persze nem mondom, hogy ha lenne valami kihagyhatatlan emag akció, akkor nem robbannék rá... De akkor nagyon piri pénzért kellene adják.
*tény, hogy zafíros-szoláros-fémszíjas búvár 100e magasságában nem sok van a Mako-n kívül... -
tboldi
nagyúr
válasz
djeperto #276566 üzenetére
Én úgy vagyok kb. az összes Orienttel, hogy tetszik-tetszik, de nincs meg bennük az a valami, ami birtoklási vágyat keltene bennem. A legközelebb ez áll hozzám, de mégis ellen tudok állni.
-
lore76
lelkes újonc
-
lenox
veterán
-
jackal79
aktív tag
válasz
djeperto #275037 üzenetére
€2000 -ért már nagyon komoly órákat lehet kapni, akár svájcit is.
Akkor ezek tényleg gyűjtői darabok fanatikusoknak. Nekem már nagyon régóta bejön az Oceanus S100, vmiért egy tökéletes órát látok benne. Viszont a brand órás körökben nem ismert, így az ár/érték arány már nem néz ki jól, ezt úgy mondom, hogy 99%-ban egy GW-M5610U-t hordok. -
sipi83
aktív tag
válasz
djeperto #274546 üzenetére
SNR033? - Gratula, lehet nem új beszerzés, csak én nem láttam eddig rajtad.
A nyár elején, vagy közepe tájékán volt egy jó áron, ha jól emlékszem egy franciánál, C24-n!
Mai napig bánom, hogy nem ugrottam rá.
Oké, az FXD sokat enyhít a fájdalmon, de mégis csak Spring Drive lett volna. -
-
lenox
veterán
válasz
djeperto #273170 üzenetére
Ezek mellett titán, isteni leolvashatósággal (mintha nem is lenne üveg rajta). Jó járástartalék, atompontos (jó, nem, csak COSC
), microállítás...
Igen, ezert tetszett a P39 is. De eloben nem lett szerelem, tovabb kell lepni.bigmasterg
Neztem a BB-eket, az uveg nem adja.Ice75
Neztem. Seamaster 300 lesz a kovetkezo, amit megnezek eloben, eddig azt hittem az tul nagy lenne, de akkor lehet, hogy azzal pont elegedett leszek. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest