Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tsebacsi #279153 üzenetére
Akkor tessék, még egy: Q&Q V04A-006VY
-
rbalint88
addikt
válasz
Tsebacsi #279106 üzenetére
Marad.
Egyre jobban tetszik, mar megszokta a kezem is. A pillangocsatot is sikerult ugy beallitani, hogy csak olyan pozicioban nyomja az orsocsontot, ahogy amugy sem szoktam tartani a karomat. A mikroallitas nagy baratom lesz, mert ezt a fazont nem lehet lotyogosre allitott szijjal hordani. A szamlap szine kevesbe univerzalis, nehezebb feloltozni hozza, egyetlen oranak valoszinu az arctic white-ot valasztanam. Kivancsi leszek a titan tok es szij mennyire fogja gyujteni a karcokat, valoszinu ez az ora is majd tol elore a spiritualis utamon a karcok elfogadasat illetoenAz egyetlen aggodalmam, hogy annyira meg fogom szokni ezt a konnyuseget, hogy a Seiko buvart egyaltalan nem fogom hordani, mert bitang neheznek ereztem eddig is.
-
vasim.ragat
kezdő
válasz
Tsebacsi #278913 üzenetére
Használati utasítás: reggel cibálja meg, este lefekvés előtt még rúgjon bele (ha magasan van, csapjon oda neki) egyet és működni fog. Nagyobb pontosságért időnként vágjon hozzá valamit, pl. gumikacsát, papucsot.
-
dzsi23
addikt
válasz
Tsebacsi #278909 üzenetére
Nálunk legalább 5 perces beosztás van a faliórán.
-
andrew01
tag
válasz
Tsebacsi #278871 üzenetére
Attól, hogy én olyan elvetemült véleményre merek jutni, hogy EGYIK SEM passzol az órához, már boszorkányt kell üldözni?! Úgy tesztek mintha a világ legcsúnyább szavait használtam volna, miközben egy közepesen pejoratívat
.
Tsebacsi akkor hordjál szépen 17mm vastag mustár szíjú órát citrom számlappal fél millióért, és fogadd el, sőt mantrázd magadnak, hogy "teljesen oké, egy rossz szavam sincs, a világ természetessége", hogy kiadtál fél milliót vagy 700k-t egy karóráért, aminek a szíját teheted a fiók mélyére. De nyilván ismét én vagyok a ludas, mert szerintem szubjektíven ez nem okés. Senki sem ludas! A gyártón kívül. Ez volna a szubjektív jelentése. -
tboldi
nagyúr
válasz
Tsebacsi #278769 üzenetére
Erre is csak azt tudom válaszolni, amit a másik topikban írtam.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tsebacsi #278733 üzenetére
Lehetne olyan mélyebb árnyalatú sárga, mint az eredeti, de összességében tetszik, 48023 Ft-ot megért.
[Seestern 600T]
Ez meg a másik kedvenc homage-om. [Militado ML1868]
-
andrew01
tag
válasz
Tsebacsi #278055 üzenetére
Nem akartam ilyen szélsőségesen nyilatkozni, de akkor nem csak én látom így.
Soad - Az alsó Zelos az tényleg egész jó, mintha csak az árával lett volna problémám, de ezek az újak amik pár nap múlva jelennek meg... még tegnap 'próbáltam' videót nézni róluk, kifolyt a szemem ezektől a számlapoktól, így hamar kiXeltem
.
Kezdenek átesni a ló túloldalára a gyártók az 'egyedi óra készítés' törekvésének tekintetében. -
Veron
addikt
válasz
Tsebacsi #277922 üzenetére
Lehet én szélesebb spektrumot vettem alapul: pl. a játszótérre kicsit soknak érzem az AT-t, de elismerem, hogy nem feltétlenül tartozik az átlagos felhasználás kategóriába.
A Breitling Chronomatban is felmentem a mászókára, kicsit idegennek éreztem abban a közegben, de jó érzés volt a csuklómon tudni. -
válasz
Tsebacsi #277631 üzenetére
Nem nagyon érint a szuper pontosság, időmérésre kellene munka közben részfolyamatokhoz és sportra. Most voltam az egyik Borkutime boltban megnézni a fekete Lunart. Majd kifolyt a szemem a benti világítástól! Fogalmam sincs hogy bírják ezt a boltosok! Nekem iszonyat kellemetlen volt!
Megyek a másik boltba, ott van más szín is. Érdekes, hogy nagy dög, de a kerekítések miatt n zavar és még kényelmes is! Az Orient Bravo is egy momstrum (mi csak Godzillának hívjuk ismerettségben) de a Lunar keskenynek mutatja magát. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Tsebacsi #277509 üzenetére
Ilyet rendeltem. Nem tudom, hogy ugyanettől az eladótól, vagy mástól - de most csak ezt az egyet találtam.
Ha jól emlékszem, én matt bézst rendeltem. Élőben kicsit sötétebb, mint a képeken, inkább olyasmi színe van, mint a nyers bőrnek. -
-
TheProb
veterán
válasz
Tsebacsi #277246 üzenetére
Nekem mondjuk pont nem releváns a payment, csak az elején - az újdonság kedvéért - használtam a watch-os fizetést. Viszonylag hamar elengedtem, azért többnyire elég kényelmetlen úgy csavargatni a csuklót, hogy lecsippanjon. Egyszerűbb - nekem - a telefont érinteni.
Elég sok garmin van az Ultra-k árában azért. De tény, hogy a full support az AW-kkal van meg.
#277242rbalint88: Gondoltam én, nem is sikerült megütni kb senki ingerküszöbét ahogy látom...
2 órát nem akarok tartani, 1 "univerzálisat" szeretnék.
-
margithid
veterán
válasz
Tsebacsi #277255 üzenetére
Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Ha PONTOS óra kell, akkor kvarc. (szerintem)
Egy drága több millióüs órát gyakran be se állítja a tulaj, csak felveszi és "használja".
Igen, tudom, egy óraimádónek az vörös posztó a szemében, de fogadjuk el, hogy nem az óra funkció a fontos egy drága órában hanem a presztizs.
-
dik
őstag
válasz
Tsebacsi #277015 üzenetére
Ki mondja nincs?
Teljesen rendben van megmondták röviden tömören a véleményüket. Ezt is kérdeztem lényegében nem éri meg azt annyi...
Használtan meg biztosan nem veszek az biztos annó vettem rá is faragtam, végül is az eladó vissza is vette szó nélkül. Csak kinlódós volt a projekt(posta, idő, egyebek)... Kb. megvan mit akarok már régóta szemezgetek vele. Csak kíváncsi voltam kint mik a hírek... Elég sokmindennel oda jutottunk sajnos kint olcsóbb... -
dzsi23
addikt
válasz
Tsebacsi #276876 üzenetére
Aliexpress.
Pillangócsat opcionális hozzá, én azért nem rajongok, ezért nélküle szoktam rendelni, csatot máshonnan, másfélét, de szintén aliexpressről. Úgy látom, a csatos linkem már nem működik, de azt úgyis sokan árulnak ott.
Chronofixe Astérix
-
driv4r
aktív tag
válasz
Tsebacsi #276398 üzenetére
Nem azért a
kétezer euróértkét fillérért, de azt a megoldást mintha már láttuk volna itt. Ja, megvan, egy kb. 120 dolláros kínai Exp I kopin. -
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
Tsebacsi #276355 üzenetére
Természetesen mindenki eldöntheti, hogy melyik órát mikor és hova veszi fel, de az órák kategórákba sorolása szerintem egy objektív dolog. Persze, vannak olyan órák, amiket nehéz egyértelműen besorolni, de az Omega AT és a Rolex DJ nagyjából megtestesítik az "everyday watch" fogalmát.
-
driv4r
aktív tag
válasz
Tsebacsi #276220 üzenetére
Szerintem CNS Monza, de még régről, ezzel együtt vehettem, az meg tuti CNS. Esetleg Geckota, vagy talán valami másik órán jött, nem tudom. Ilyesmit bárhol találsz, legegyszerűbben talán innen, tőlük már sokat vettem, elég jók.
* Előkerestem, nem gyorscserés, nincs Kvarnsjö jelzés benne, akkor lehet, hogy nem CNS, passz. A béna krómos amúgy most egy distressed bőrön van, az jobb rá:)
-
totron
addikt
válasz
Tsebacsi #276184 üzenetére
Ezzel most szépen el is ütötted a témát (remélhetőleg azért indexre). Miért nem lehet jogos igény - úgy általában - egy precíziós igény? Az ultrapontos és a vállalhatatlan ingadozások között is vannak lépcsőfokok - ezekre írhatnátok is pár példát. Nem mindenkinek való automata, köztük nekem sem. Sosem fogom megérteni azokat, akiknek ez a hektikusság belefér, illetve azt még csak-csak, de az tényleg magas, amikor esélyesen gúny tárgya lesz akár az a valaki, aki bedobja a pontosság kérdéskörét - egy óra esetén.
#276141Palesztin994, meglepő ez a 15, miért nem pontosabb? Rendszeresen szinkronizál elvileg. -
Palesztin994
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz
Tsebacsi #275661 üzenetére
Nekem van vagy 20 gumiszíjam, olcsó gagyitól a drágáig, puhább, merevebb, mindenféle... a legrosszabb az, amelyik túl merev, és emiatt nyomja a csuklómat, ezért nem is hordom, illetve, amit még nem szeretek, ha "pormágnes". De szőrtépő gumiszíjjal még nem találkoztam.
Fémszíjjal esetleg...
-
diegho
nagyúr
-
-
SOAD19
addikt
válasz
Tsebacsi #275312 üzenetére
Akkor lehet pl. hideg, ha kicsit hűvösebb helyen van az óra, és úgy veszed fel. Nekem a próbaterembe volt ilyen max, mikor leveszem az órát, és félreteszem. Nincs fűtés a helyiségben, egy kis elektromos ventis levegő melegítőt használok, amit magamra állítok, viszont így az órát nem éri. Gyakorlás után felvéve az órát egy-két mp-ig kicsit hideg, kellemetlen, de említésre se méltó igazából. Lakásban, vagy normális hőmérsékleten tartva az órát nyilván nem fogod megtapasztalni, ezt a dolgot.
-
válasz
Tsebacsi #275295 üzenetére
Én imádom ezt a modellt. Volt a reverse Panda is, de most csak a Snoopy van belőle. Érdemes felnézni Timex EU oldalra is, vannak most nagyon jó akciók. [Mint pl ez is] kár, hogy 43mm.
[Vagy akár ez a Waterbury]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest