Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jackal79
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #279017 üzenetére
A forma nagyon is bejön. Na majd élőben is meglesem.
-
jackal79
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #279010 üzenetére
Az brutál nagy, ha jól tudom
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #278993 üzenetére
Értelme konvergál a nullához. 😈
-
dokee78
félisten
válasz
5-ös kezelő #278844 üzenetére
Nem rossz,főleg inverz kvarc változatban.
-
rabbit87
tag
válasz
5-ös kezelő #278766 üzenetére
Mindegy, már úton az RM313X9. ☺️
-
jackal79
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #278654 üzenetére
Köszi, ezeket meglesem. Visszaraktam rá a gyári fém szíjat, de sem egy minőségi darab + sehogy nem tudom a csuklómra állítani.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #278584 üzenetére
Ha majd később szeretnél, előlről nyílik.
-
válasz
5-ös kezelő #278563 üzenetére
A solar connected okosóra változat volt nekem, abban cserélni kellett a légnyomás szenzort.
Ezeknek ha jól emlékszem, érintő panel hibája volt, illetve sokban elfolyt az LCD.
Ez patika, és kb 20 éves. Remélem nem lesz baja. -
Snoop27
őstag
válasz
5-ös kezelő #278203 üzenetére
óccó másik topikos mindenes field lett a kedvenc elárulod mi az?
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #278203 üzenetére
Miért nem javasolt az integrált szíj? Ez annyira egyéni ízlésen múlik, inkább csak fel kell rá hívni a figyelmet, rengetegen nem cserélgetik a szíjakat.
-
Snoop27
őstag
válasz
5-ös kezelő #278177 üzenetére
Kitaláltad a gondolatomat, ma reggel épp erre jutottam én is, hogy mindkettőt elengedem. Ami bizos, hogy titánt szeretnék a kisebb súly miatt, viszont a felsőhöz hasonló kialakitást (krono?), viszont az a Citizen valóban túlzsúfolt, sosem használnám ki. Jelenleg ez a befutó, de még nézelődöm.
-
válasz
5-ös kezelő #278143 üzenetére
De hogy jön ide a quartz?
Azt írja hogy ebben egy YN55 automata movement van. -
|AP|
veterán
válasz
5-ös kezelő #278129 üzenetére
köszi! Amúgy én is szívesen megpróbálnám, de nem tervezek rendszert csinálni a moddingból, ezért nem hiszem hogy megérné eszközökbe fektetni, inkább kifizetném valakinek.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #278066 üzenetére
Vagy inkább egy ilyet! 😀
-
pepe75
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #278019 üzenetére
És ez a csábítóbb opció a hozzánk hasonló órakedvelőknek nemigaz?
Ránézek a topicra, köszi -
rozsgyi
tag
válasz
5-ös kezelő #278049 üzenetére
Meg nem neztem, de nem tetszik a tokful rajta.
-
jackal79
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #278002 üzenetére
Napi használatra lenne, dátum állítás meg ismerős, mert van egy automatám is. Jó lenne napi használatra egy kényelmes óra, csak hát minden héten más tetszik. -
zmilaner
tag
válasz
5-ös kezelő #278010 üzenetére
Én sem vagyok a híve annak hogy ajándékba adjunk órát, legyen inkább “önkiszolgáló” a dolog, de pl. ha én annó nem kapok nagyapámtól karórát akkor jó eséllyel nem is merülök el soha az órák világában. (Mondjuk ez nem biztos hogy baj persze
)
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #277987 üzenetére
Pótapámnak fogadlak!
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #277987 üzenetére
Egyetértek!
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #277985 üzenetére
Anyámnak egyszer már megmentette az életét a gondosóra, szóval aki benne van a korban, az ne akarjon divatozni, és pláne ne legyen büszke, hanem viselje bárhol ahol szimpatikus, mert lehet, hogy az egyetlen segítsége ez lesz.
-
magyarc
tag
válasz
5-ös kezelő #277905 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Végül egy Citizen AT2141-87e acél szíjas Eco-drive órát választott a "gyermek". Nem is gondoltam volna, mennyi mindenre érdemes odafigyelni.
-
magyarc
tag
válasz
5-ös kezelő #277902 üzenetére
Mindenképpen ő választja majd ki az órát. Eredetileg 100eFt volt a határ. Úgy látom az atlétika vb limitált kiadás nagyon tetszett volna neki, de az sajnos nem játszik. Az "olcsóbb" Prospex solar is túl drága nekünk egyedül, de még az alzás Seiko is erősen határeset. Ez acél titánkarbid bevonattal, ez nem kopik meg 20 év alatt?
A Militado-t tudják itthon javítani? Szeretném ha az óra 25 év múlva is javítható lenne.
Találtam egy OS00 Militado órát 50e körül, az miben más mint a vk67? -
magyarc
tag
válasz
5-ös kezelő #277882 üzenetére
Természetesen középiskolai...
Magamnak vettem már aliexpress-ről órát, a fiamnak inkább egy "rendezettebb hátterű" órát szeretnék. Azért körülnézem és több Militado-t találtam, de 38mm-est alig. Árban a VK67 stimmelne és még jól is néz ki.
A fiam rég óta atletizál, ott volt a 2023-as atlétika VB-n is önkéntesként. Szembejött az atlétika VB-re kiadott limitált Seiko Prospex limitált órája. Ez túl drága, de a típust megnézve találtunk Seiko Prospex Solar Speedtimer órát 230eFt-ért. A nagyszülőket bevonva ez esetleg még bele is férhet a büdzsébe. A 39mm méret is jó lehet még.
Mit gondoltok erről a típusról, a Solar órák megbízhatóak hosszú távon? Milyen más koronométeres típust érdemes néznünk majd (max 200eFT-ig)? Például egy Citizen Promaster tényleg annyival jobb mint egy Ecodrive, mint amennyivel drágább? -
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #277895 üzenetére
Képeken kicsit nagyobbnak hat. Nekem is nagynak hat, ezeken a képeken, pedig próbáltam távolabbról fotózni, kb. a fejem tetejének magasságából. Remélem nem nézik vissza kamerán
A tulaj elvonult egy másik helyiségbe egy családdal lepapírozni a megvásárolt órát, és ekkor lőttem a fém szíjasról pár akrobatikus képet. Talán a tükrös kép áll a legközelebb a valósághoz. Közben a tutu oldalán azt írják, hogy a fém szíjas szíjasok minimális belső kerülete 16,4-16,9, azaz esélyes, hogy nem tudnám elég szűkre venni. A gumi szíjasoknál 15,5-öt írnak, és annál a 3. lyukba, nagyon összehúzva a 2.-ba tudtam bekapcsolni. A csuklóm pedig 15,5-16 cm. Mindegy a narancssárga tetszene, de az horror áron van, a legolcsóbban is bőven 400k felett lenne. Ha nem vettem volna meg pár hete a két kínait majd 200k-ért, akkor lehet elgyengültem volna. De, azért figyelemmel követem majd, hátha lesz valahol valami őrült akciózás.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #277872 üzenetére
Az olcsóbb casiok 20-25 ezer körül nem ajánlottak?
Mert azok elég szimpik. -
dik
őstag
válasz
5-ös kezelő #277768 üzenetére
Ezzel maximálisan egyet értek tényleg rosszul van megoldva, de új korától pár évig simán láttam este a kis zöld fényénél mennyi az idő, de most már semmit. Mintha nem világítana annyira sőt talán biztos is nagyon gyengén világít vagy nem tudom minek mondjam.
Ezzel lehet kezdeni valamit ez lenne a kérdésem vagy egyáltalán érdemes? Ezt leszámítva tökéletesen teszi a dolgát veszi a jelet meg mindent is csinál. Jó talán a kondiján már észre lehet venni a 7 év környékét, de napos időben ez nem érdekes tölti és maxon van. Vagyis azt mutatja...
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #277739 üzenetére
"Eladóknál nem mindenhol követelmény az órás végzettség."
Igen, ezért se győztek meg teljesen. Ahogy lejött egyikük se volt nagyon képzett, szakember, inkább csak sima eladók voltak.
#277736 bigmasterg
A Piac utcai rogersben található a hölgy, majd ugorj be hozzájuk, és vitassátok meg a dolgot.Amúgy rendes, jóindulatú csajnak tűnt, de ettől még esélyes, hogy csak nagyon felületes ismeretei vannak az órákról.
-
vasim.ragat
kezdő
válasz
5-ös kezelő #277739 üzenetére
Seiko- s Attila szájából hallottam olyat, hogy lehet vízszintesen mozgatni párszor az órát, hogy elinduljon, de a rázásról az jut eszembe, hogy minden alkalommal görcsbe rándul a gyomrom, amikor kék buszra szállok és ráz, hogy hány másodpercet fog összeszedni az órám...
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #277731 üzenetére
Közben írtam a kínais topikban, hogy elugrok az egyik óráshoz, aztán majd mond rá valamit. A többi automatámnál (annál a kemény 3 db-nál
) nincs ilyen mértékű súrlódás, jobban mondva nincs is igazából.
-
válasz
5-ös kezelő #277635 üzenetére
Azt mondom, cipőt, öltönyt, órát fel kell próbálni. Ennek még kellett történnie.
-
válasz
5-ös kezelő #277424 üzenetére
Azzal a világos barna gyári szíjjal passzosan jól néz ki.
Az akciót nem nekem írtad. De nekem is egy luminox hírlevélben jött a sivatagi homokos számlap... Az csavarta el a fejemet.
A fekete tokos óráknál mindig attól félek, hogy rosszul öregednek, azaz kopnak és ezeket nem is tudod kipolírozni és a fekete tokon nagyon rosszul mutat a kopás. A Luminox Marketingesei CARBONOX™ nevet adták erre a festésre... Nem merném megvenni... Ez is a bajom vele.
-
válasz
5-ös kezelő #277415 üzenetére
Ja, és a szíj cserélve lett egy Hirsch Scandic 24mm-esre... mondjuk az "M" méret majdnem rövid lett, de most ez volt 50% akcióban.
-
válasz
5-ös kezelő #277396 üzenetére
Új elem, tömítés, stb. A szaki külön meg is mutatta a dátum szerkezet működését.
Ja, és kb. azonnal megcsinálták, olyan 10 percet voltam benn összesen.
És olcsóbban, mint a Milleniumban. -
Tomasz72
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #277336 üzenetére
Ilyen leolvasási nehézségek miatt jó az analóg óra
Csak néha jó lenne a stopper, visszaszámlálás, az analógon meg ezeket nehezebb használni...
Nem vagyok okosóra / aktivitás mérő rajongó, de ezeket tök könnyen látni.
Igaz, hogy valami hangyányi órab#zi lélek ketyeg még bennem, mert amit órára költenék, annak a felét se, ezekre az okos szarokra... -
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #277307 üzenetére
A 48 mm mat határeset, talán még épp jó lehet, de tényleg érdemes lenne felpróbálnia. Inkább max 45-46mm lenne ideális a számára is.
-
válasz
5-ös kezelő #277271 üzenetére
+ driv4r
Köszi, figyelembe veszem, bár én nem nyúlnék hozzá! -
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #277239 üzenetére
Jó esetben talán ez, vagy ennek a 11,5 léniás változata.
-
válasz
5-ös kezelő #277239 üzenetére
Ja, WDL komoly helynek tűnt, nem véletlenül lehetett drága.
Most olvasom, elvileg a baross utcai Time Service hivatalosan is foglalkozik Armanival... nem tudom, rajtuk kívül ki lehet még. Ha megjön a szíj, próbát teszek velük!
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #277234 üzenetére
Kedvenc regényem.
-
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #277234 üzenetére
-
válasz
5-ös kezelő #277007 üzenetére
Az én szemem tengely myop. Vagyis elvileg egész életemben romlani fog a dioptriám. Már egy ideje stagnál. Viszont pluszos szemüvegre soha nem lesz szükségem. Most pl szemüveg nélkül közelre kifogástalan a latasom. Így sajnos minden apró hibát észreveszek mindenen.
-
fakekorom
tag
válasz
5-ös kezelő #276962 üzenetére
ismersz olyan embert, akinek idősebb korban is megmarad az éles látása? (én nem)
-
petipetya
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #276941 üzenetére
Életkorhoz van kötve?
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #276889 üzenetére
Ráadásul ketten csinálták, egyikük órás. Mentségére legyen mondva, ő csak vágott, nem mért.
Ügyvéd: YT
-
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #276833 üzenetére
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #276816 üzenetére
Szerintem a világítás a gyenge pontja. Legalábbis annak, aki sötétben a percet is látni szeretné, nemcsak az órát.
-
tboldi
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #276784 üzenetére
Amúgy még ez is mozgatja a fantáziám, csak nem biztos, hogy el akarok ennyit költeni. De legalább ebből csak 1 méret van.
[link] -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #276628 üzenetére
-
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #276404 üzenetére
Ezen már én is elgondolkodtam, generálok magamnak egy másik karaktert, másik névvel, másik avatarral, és lelkendező, cseppet sem cinikus hozzászólásokban fogom majd méltatni a modern svájci és japán óraipar remekeit, de a másik topikban, és amikor
rámutatnakrámutatunk a skizoid eltévelyedésemre, a közhelyes Karinthy-idézettel fogom kivágni magam. -
driv4r
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #276393 üzenetére
Nekem tetszik az a korona, még inkább konstruktivista dizájnja van tőle az órának. De halkan jelzem, át kell mennünk a másikba folytatni ezt az eszmecserét, mert 24 órán belül már a második Alis kínai cuccot teszed fel ide, folyamatosan feszegetve a határokat. Nem lesz jó vége ennek, hát kell neked a baj?:)
-
Kbali
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #276393 üzenetére
Jó kis Mondaine hommage.
-
SOAD19
addikt
válasz
5-ös kezelő #276386 üzenetére
Úgyse aktuális per pillanat a dolog, majd talán év végén, úgyhogy nagyot nem kockáztattam...
Csak kíváncsiságból néztem fel, hogy mire számítsak majd. Háát, nem lesz egyszerű, kissé felül vannak reprezentálva a pasik. Valamelyik oldalon rákerestem, ugyanarra a korintervallumra, pasiból 4* több volt. Egy másik kevésbé ismert oldalon írt egy aranyos, de átlagos csaj egy napló bejegyzést, hogy regisztrált, és másnap 47 db levél fogadta...
Amúgy esetedben, tudta a csaj, hogy óráról volt szó?! -
ricsik
őstag
válasz
5-ös kezelő #276386 üzenetére
Valami UV láz van? Enyém is most jött meg
Link -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #276150 üzenetére
Még a kronométer szabványba is belefér mínusz 4".
-
Július
újonc
válasz
5-ös kezelő #276133 üzenetére
Köszönöm!
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #276133 üzenetére
Egy Seiko5-nél a napi 7" késés több, mint jó.
-
Július
újonc
válasz
5-ös kezelő #275594 üzenetére
Szia Azóta visszavittem az órát oda, ahol vettem. Nehezen, de visszakaptam a kifizetett összeget, amin vásároltam másutt inkább, mert az volt a gyanúm, hogy egy felújitott órát adtak el. Mostanival nagyon elégedett vagyok, csak azért megkérdezném, hogy rendben van e, hogy egy zsir új automata 7 másodpercet késik naponta? Második napja hordom, reggel teljesen felhúzom. Most -14 másodperc 2 nap után. Köszi a válszt.
-
lenox
veterán
válasz
5-ös kezelő #276042 üzenetére
Az mekkora trukk lenne...
-
|AP|
veterán
válasz
5-ös kezelő #275920 üzenetére
Meg is érkezett a cement 🙂
A Sealander meg továbbra is a radaron, ha nem jön ki valamelyik jobb kínai márka (SM, WD) egy jó copyval, akkor az lesz a következő, de az nem most leszAddig ráérek agyalni a fekete vs fehér kérdésen.
Veron: "A fekete rakott indexes, a fehér egyelőre még nem."
Ezt hogy érted? Én minden képen/videón úgy látom, hogy a fehér is rakott indexes. -
tboldi
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #275920 üzenetére
Helyesen:
Bele ne ejtsd cementbe, mert nehezebb lesz meglelned. -
|AP|
veterán
válasz
5-ös kezelő #275905 üzenetére
lehet én vagyok túl válogatós, de nem találtam "jóféle" 36-ost, ami megfelel minden kritériumnak (lehetőleg 20-as szíj, minél kevesebb polír, letisztult, nem túl csilivili és hivalkodó számlap, egyszerűbb formájú mutatók).
Igazából ezeket kompromisszum nélkül tényleg csak a CW-ban találtam meg eddig, de nem kapkodom el a vásárlást (remélhetőleg nem fut ki gyorsan, sőt minél több gyártó kezd el kisebb órákat csinálni).
Márcsak azért sem kapkodok, mert nem bírtam ki, hogy ne rendeljek be egy ilyet, építészként muszáj, hogy legyen egy cement órám -
ribarszki
őstag
válasz
5-ös kezelő #275853 üzenetére
Bennem is felmerült a kérdés. Egy olcsóbb faliórán megoldják, hogy szinte ússzon a mp mutató. A karórák között a Bulován kívül másnál nem láttam. Talán régen volt egy Citizen szerkezet.
Most mi a piacon ami nem 1tik/mp-vel lép és kvarc?
- Bulova
- VH31 és VH65 szerkezetMás is van?
-
stellaz
veterán
válasz
5-ös kezelő #275858 üzenetére
Nekem ez már casual
Amúgy az is jó, amit linkeltél. Talán egy kicsit karakteresebb megjelenést keresek, de talonba teszem ezt is
-
stellaz
veterán
válasz
5-ös kezelő #275853 üzenetére
Köszi, ez nem rossz.
Ezt nézem még.
-
Július
újonc
válasz
5-ös kezelő #275594 üzenetére
Köszönöm a választ! Az első, vagyis hogy nem kezdi el húzni azonnal, amikor az óramutató járásával megegyező irányban elkezdem tekerni, csak 4-5 fordulat után. Viszont nem mindig, de legtöbbször. A másodperc mutató elindul azonnal, azzal nincs gond.
-
tboldi
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #275570 üzenetére
Itt még elvileg van 1 db.
[link] -
válasz
5-ös kezelő #275371 üzenetére
Mindkettő nagyon jól néz ki. Én most egy Ball fireman modellel szemezek. De nem tudom, a 40mm nem nagy e ebből a formából.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #275371 üzenetére
Nekem ilyen csöveseim voltak (eddig).
Közülük a KHS emelkedett ki fényerőben. 😱
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #275251 üzenetére
Elhanygolható, lényegtelen, icipici apróság. 😀
-
petipetya
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #275220 üzenetére
Irodai vezető beosztásban egy Nomos is lehet munkásóra 🙂
-
bigmasterg
addikt
válasz
5-ös kezelő #275007 üzenetére
Ha már óra méretek, akkor itt írtam az Oris Aquis Date 39,5-ről.
Na azt a nagyon rövid L2L miatt kicsit kicsinek is érzem. Még szerencse, hogy a feleségemé, rá pont jó. Na meg szerintem ez a szín+tungsten lünetta is nőiesebb.
Még egy full feketében elhordanám. De inkább a 41,5-et választanám magamnak, az viselkedik úgy, mint máshol egy 39-40mm-es óra.
De amúgy egyik képen kicsinek tűnik, másikon meg pont jónak.
Van még pár kép, ott is így váltakozik, de élőben is inkább kicsit kicsinek érzem.
Érdekes, mert pl a 36mm AD-t meg nem érzem kicsinek, de ott hosszú tokfülek vannak és laposabb az óra. -
bigmasterg
addikt
válasz
5-ös kezelő #275002 üzenetére
Nincs nagy csuklóm, szorosra húzva a centit 16,5cm lazábban 17cm.
A csukló csont felett nekem nem állnak meg az órák, lecsúsznak kézfejre.
De direkt megnéztem most fent, így sem lóg le.
-
bigmasterg
addikt
válasz
5-ös kezelő #274983 üzenetére
+ktg3 , djeperto
Köszi szépen.bb58-nál azt érzem hogy nekem pont méret, a l2l is.
Bb54 még nem volt a kezemen, azt is megnézném egyszer, ott egyedül a piros háromszöget hiányolom a lünettáról.Az arany részek nekem nem olyan feltűnőek, csak ha úgy esik rá a fény , de az ritka, engem meg nem zavar, sőt.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #274983 üzenetére
"Olcsó termék, drága alkatrész - japán üzletpolitika."
Ezért kell Svájc felé orientálódni, mert ott legalább a termék is drága, sokkal jobban megéri. Bár a Seiko már jó úton halad efelé (sőt...), ideje lenne, hogy a Casio és a Citizen is felzárkózzon.
-
mzso
veterán
válasz
5-ös kezelő #274909 üzenetére
Az új tok annyi lenne mint az óra kb.
-
petipetya
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #274911 üzenetére
Cserélheted, a mutatók is kompatibilisek lesznek az új szerkezettel. A koronaszárban már nem vagyok biztos, de úgyis kapsz egyet az új szerkezethez. Életem első szerkezet cseréjénél az Y676C koronaszárát használtam az NH36A-hoz is, viszont csökkenteni kellett a hosszát.
-
lenox
veterán
válasz
5-ös kezelő #274955 üzenetére
Jesszumpepi!
Akkor meg kene oldani, hogy nem csak a kulfoldi szallitasra lehessen afat fizetni, hanem valami ado utan is, az tok jo ongerjeszto folyamat. Pl. a vamra nem lenne rossz afat kivetni
.
Szamolom az arnyekra vetodoket
.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #274922 üzenetére
Minden kategóriában fontos lehet valakinek az autentikusság, de természetesen nem kötelező elrakni, ha számodra nem fontos, hogy meglegyenek az eredeti alkatrészek. Én elraknám az óra dobozába, elfér benne, de ha esetleg már a doboza sincs meg, akkor a szerkezet is nyugodtan
kukázhatóott hagyható az órásnál, ha kell neki. -
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #274911 üzenetére
Gondolom, megtartod a 7S szerkezetet is, így bármikor visszaállítható az eredeti állapot, szóval miért ne.
-
mzso
veterán
válasz
5-ös kezelő #274895 üzenetére
Valahogy ilyesmire számítottam. Muszáj leszek meggányolni valamit.
-
fattyu
veterán
válasz
5-ös kezelő #274746 üzenetére
én bementem ma felpróbáltam.
otthagytam. nemtudom. semmi gond vele. de nem lettem szerelmes. valahogy kicsit nem olyan kifinomult nem éreztem annyira minőségnek. és tudom nem szép 5 meg 10szer ennyibe kerülő órákhoz hasonlítani, de egyszerűen nem hozza a zenith meg a szobafestő órám szintjét.
-
eldoble
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #274746 üzenetére
Ez a Snorkel is nagyon szép, (a szíj szélességét már meg sem merem nézni ...).
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #274538 üzenetére
Azzal nem hiszem, hogy menőzne az általános iskolában. Ha a menőzés (lenne) a fő szempont, akkor leginkább a márka számít, szóval Casio alá nem mennék (azt a jútyúberek is szeretik).
Swatchboy75 #274539:
Költői kérdés? -
J&P
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #274467 üzenetére
Köszönöm a fóliás tippet. A mérettel nem lesz gond, kisebb mint a jelenlegi Casio Edifice efv-c110-em. Na azt picit nagynak tartom a csuklómra.
-
J&P
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #274462 üzenetére
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat.
Igen, a termékfotón és a leírásban is szerepel hogy mutatja a töltöttséget, vagy nem is tudom hogy is kell ezt szakszerűen írnom. -
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #274348 üzenetére
Köszi
-
vasim.ragat
kezdő
válasz
5-ös kezelő #274306 üzenetére
Csak, ha eredeti kínai, és nem fülöp szigeteki hamisítvány a számlap. Lehet, hogy ezt a szíjat, ami rajta van, most nem a mongol beszállítók lovai hátából hasították, csak a sörényükből fonták, de azért gyanús.
-
Icewloxy
tag
válasz
5-ös kezelő #274216 üzenetére
Neked melyik típus van pontosan ? Az automata hogy jelzi hogy már szervizbe kéne vinni tisztításra és olajozásra? Pl sokat késik? Mi számít soknak?
-
Icewloxy
tag
válasz
5-ös kezelő #274179 üzenetére
Értem, a powermatic 80-ról mit kell tudni, ez egy újabb vagy régebbi technológia megbízható ? A felhúzást hogy képzeljem el, mennyiszer kell és mennyi ideig tart? egy automata akkor se áll meg ha egy helyben sokat ülsz vagy állsz viszont a kezed mozog sokat igaz?
itthon az óragyőr az egyetlen hivatalos tissot viszonteladó?
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #274073 üzenetére
Sosem lesz Rolexünk, most már tényleg.
-
ricsik
őstag
válasz
5-ös kezelő #274013 üzenetére
Úgy vettem ki, hogy padtka mellé betolatásra használja, hogy a tükör automatán lefele mutat, nem csak simán. Hogy a kereket ne csessze össze, ne húzza le a felnit a padtka széle. Ahhoz nem kell lemenő tükör, érzéssel baby
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #273953 üzenetére
Hogy ez mekkora ötlet!! Miért nem jutott ez nekem eszembe előbb... Egy kollégám nekem is ott van.
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #273953 üzenetére
Szerintem egy Hajimét (videó) kellene.
-
vasim.ragat
kezdő
válasz
5-ös kezelő #273920 üzenetére
Még egy utolsó kísértés: a Harvey Store-nál, meg Brogle-nél elérhető, utóbbitól ajánlatot kell kérni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #273899 üzenetére
Spóroltam némi pénzt, Győrben sincs már SRPG35K1. Nézem a jó oldalát, várom a következő modellt, v egy jól sikerült hasonlót a selyem országából.
-
válasz
Erről van még infód, vagy képed? Ha tényleg jön régi logóval... Hát kénytelen leszek venni
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Akkor jól emlékeztem. Anno megvártam, míg elfogy 😀
-
baal-amiga
senior tag
válasz
5-ös kezelő #273896 üzenetére
Csak a ch24-en látok. Én a kistesójára mentem rá, de sehol nem volt hál' Istennek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
5-ös kezelő #273622 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem kell jegyet vennem a civil űrutazásra emiatt...
Király, hogy el van ennyi kis fénnyel ez a szerkezet. Remélem sokáig bírja majd.
Köszi az infót, akkor nem kell félni, ha pár napig nincs használva.
Élőben nem láttam még sajnos, de kíváncsi vagyok, hogy milyen minőségű az összerakás meg az anyaga. Itt Debrecenben végül a Rogersnél találtam G-shock órákat, de nem mentem el megnézni már dacból sem, mert a netes árhoz képest +10k a difi..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó KTM női bicaj!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest