- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc1989
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy melyik most a legstabilabb ICS vagy JB rom a telefonhoz? Inkább stabilabb legyen mint gyorsabb.
köszi
-
Ferenc1989
tag
válasz
lsebestyen #18815 üzenetére
Ezt itthon is lehet? Esetleg egy linket tudnál adni? Köszönöm
-
Ferenc1989
tag
Üdv!
Tsunam ICS volt fent a telefonon, majd lefagyott és semmire nem reagált. Próbáltam felrakni az új slim-et de nem engedte CWM-ből. Aztán odinnal felraktam egy 3 fájlos 2.3.6-os JVU romot majd hozzá egy semaphore kernelt. Elindult a telefon majd újra recoveryből megpróbáltam a slim-et felrakni. Itt egyből újraindult és belépett a slim CWM-jébe majd felrakta a slimet. És itt törlődött az imei szám a product kód megváltozott... tehát minden... visszaraktam a 2.3.6-os JVU-t odinnal és most imei van de a "network control key" felirat jön elő mindig.. Próbáltam neten keresni róla valamit de használható megoldást nem találtam.. EFS mappa nincs lementve...
Valamit lehetne kezdeni vele? Valami ötlet? Előre is köszi.
-
Ferenc1989
tag
Üdv. Felraktam ezt a romot: SlimBean 4.2.1 RC2
Nem engedi felrakni play-ből a google+ meg a facebookot sem. Azt írja a rendszer nem kompatibilis ezzel a verzióval. Valami ötlet?
Köszi -
Ferenc1989
tag
üdv. felraktam a remICS 2.0-át+sema JB 2.9.5s kernelt. jónak tűnik de ez az alap tochwiz-es téma nagyon nem jön be. ezt hogy lehet cserélni? A rendszer/téma menüpontnál ez az egy van. Le lehet tölteni hozzá valahonnan?
köszi
-
Ferenc1989
tag
Üdv!
Nekem ez a rom van fent: Slim-I9000-3.1.0-OFFICIAL
És szeretném ezt felrakni: cm-10.1-20130104-NIGHTLY-galaxysmtd.zipKell valami különösebbet csinálnom vagy simán mehet wipe-ok után cwm-ből?
köszi -
Ferenc1989
tag
ANDROID 4.1.2 RC14.2v6 JB
ez helyett tudtok ajánlani jobbat? 1 hónap után random újraindul cwm-be vagy kikapcsol... ráadásul atom lassú is lett.. köszi -
Ferenc1989
tag
Csáó!
ICS-ről váltanék JB-re. Melyik romot rakjam fel?
köszi
-
Ferenc1989
tag
Felraktam az új 2.5 tsunamit. Úgy veszem észre, hogy a 2.4-hez képest, a routertől ugyanolyan távolságban gyengébb jelet fog sőt van hogy nem is látja. Ezen lehet valahogy segíteni? köszönöm
-
Ferenc1989
tag
A tsuna 2.5-nél a devil kernel config app-on belül van amit érdemes mindenféleképpen átállítani?
köszi -
Ferenc1989
tag
Üdv. Tsunami 2.4 van fent kb 1 hónapja. Nem volt semmi gond vele de mostanában (4-5) napja elkezdett iszonyatmód lassulni és kb 10x fc-zik naponta. Ez mitől lehet? Szerintem ha 2.5-öt felrakom nyílván megoldódik a probléma de fura nekem hogy egyik pillanatról a másikra kezdte el csinálni. Csak simán cwm-ből fel a 2.5 és kész? Milyen kernelt rakjak mellé?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest