- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
neeem, a hivatalos Samu márkabolt egyben szervíz is, oda. mivel munkából hazafelé útba esik, bementem, akartam egy személyes benyomást is. már fogtam a fejem, amikor láttam, hogy egy nő ül a pultnál.... aztán megjelent egy csóka is, de én a nőhöz jutottam és bakker teljesen képben volt, mondta hogy hát igen, alulról, a billentyűk felül porosodnak az O2-k, meg hogy nem, szoftveresen nem nyúlnak majd a telóhoz, stb. szóval riszpekt neki.
egy haveromnak Desire-je van, teljesen jó cucc. ez a 3,7" még pont jó, ennél nagyobbat már nem tudnék kényelmesen zsebre vágni, kézbe fogni. nekem az furi benne h nincsenek telefon gombok (felvétel, letevés), és hogy nem lehet konkrétan bezárni a progikat, csak a háttérbe teszi, aztán ahogy betelik a memó, ő maga kilövi a legrégebb óta futót - már ha jól értettem. -
Napfénysüti
nagyúr
Az ember mindig találna újabbat, jobbat főleg olyan tempónál mint ahogy mostanában jönnek ki a csúcs készülékek. Csak ugye nem túl gazdaságos félévente vagy 3 havonta cserélni. Meg nem is mindenki engedheti meg magának. Én totál nem értem az olyan embereket akik állandóan cserélik a telefonokat. Minek?
Mire megszokja már vált is.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nekem ilyen problémám van. Vagyis hasonló de nálam nem olyan vészes csak nem jól érzékel (sokszor máshol mint ahova nyomok). Holnap tervezem bevinni a telefont szervizbe.
Ja meg ha kalibrálom a kijelzőt akkor kb 30* kell megcsinálnom egymás után mert addig nem enged tovább. -
Gaabbaa
aktív tag
nekem is feltűnt hogy jobban merűl a készülék! előzö rommal egy éjszaka alatt pár %-ot esett csak az akku szint, JA5-el már nem ilyen rózsás a helyzet, tegnap este 73%-on volt ma reggelre meg már csak 60% .....
sanszos hogy ebben a romban rosszabb lett az energiagazdálkodás... Ráadásul nemrég lettem figyelmes arra is hogy nem mindig ad hangot ha sms jön...
-
fairi
őstag
regizni az oldalra akkor látod a fájlokat majd!!!
de ennek vannak variációi,van négyoszlopos sima,négyoszlopos méhsejtes,ötoszlopos,ezeket a modacon találod meg!
-
Schumacher!
tag
pont akartam tőled kérdezni hogy még mindig nem jött meg neked.. de ahogy látom okés
, akkor én is megrendelem a dolgokat
Nekem is bejön a gyári tok, mert lehet hogy szűk, de ha bele rakom akkor az nem sokkal vastagabb mint a telo és így zsebre is lehet tenni, viszont egy nagyobb toknál azt pont elfelejthetem...
Nekem is a fólia kell, meg az a hátlapra rakható műanyag védő is bejön szerintem azt is rendelek egyet amit a MAxximus rendelt csak fehérbencsak azon gondolkoztam hogy a gsmLine-tól rendeltem a telót és nekem van egy narancssárga pötty a kameránál ami elég kiugrik és félek hogy nem megy rá ezért...
-
Ja-ja én is 40 dodóért rendeltem. Ráadásul a postás a szomszédnak adta oda a cuccot. Az meg nézett, hogy mi a sz@rt rendeltem én hong hong-ból, gyanúsan nézve adta ide, de lehet pont ezért nem merte lenyúlni
Érdekes dolog ez a postázás.. Egyébként még nem vagy ki csúszva az időből. Kitartás!
-
Gaabbaa
aktív tag
milyen rom van most rajta? Ha megjön 6.5 akkor azt elvileg garancia vesztés nélkül fel lehet rá küldeni? vagy ezt felejtsem el, és csak szervízben csinálják meg súlyos ezrekért? Hamár nem használtan veszem (mint anno az i900-ast) akkor lehet nem akarnám a garit elbukni egy romfrissítés miatt, márpdig az omnia-t is "orba szájba" frissítgettem.... Szóval akkor most hogy is lesz ez?
-
schumi.. :D
csendes tag
én is kérdeztem a fólia dolgot pár napja, válasz: 0 volt!
Pár boltot megkérdeztem, és azt mondták h még nincs, csak 600-1500Ft-os van amit rávágnak, ami olyan vagy rosszabb ami rajta van vagy volt amikor kivetted a dobozból, úgy hogy komolyabb fóliáról én még nem tudok.. De ha vki tud kérem szóljon mert én már nagyon lecserélném ezt, mert emiatt nem pontos az érzékenység, levegő buborékok vannak alatta és koszolódik a széle
Nem mindegy egy brando vagy hasonló fólia, mert az olyan mintha rajta se lenne, és nem karcolod össze a képernyőt!!!
Valaki tud róla hogy van már komolyabb fólia az Omnia II I8000-re??????
KÖSZÖNÖM, előre is !!!! -
-
-
fairi
őstag
mondjuk hasznos funkciókat szolgálhatnak ezek a widgetek,3 lapon el is férnek,de látott videók alapján elég lassan vált a lapok közt,főleg ha még widgetek is ki vannak pakolva...
lehet olyan összeállítás h a touchwiz ui maga marad a skinezésével, menüjével,meg kockájával,de a widgetes todayt mással helyettesíteni..de ne legyen "viszály" az új today és a touchwiz ui közt?
-
Impair29
csendes tag
Hali!
Én levettem a fóliát. Fólia nélkül sztem. sokkal jobb használni, jobb a reakció idő!
Most raktam rá az IGO8-at és tökéletesen működik. Csak ha tájolást váltok akkor összeugrik a képernyő újraindításkor. Esetleg valaki megtud dobni egy jó sys.txt-vel?
Előre is köszi!
Kettő az egyben.
Igazából lehetne három az egyben is, de mindegy...[ Módosította: Viktor0610 ]
-
schumi_:)
csendes tag
jjc lassan mi maradunk itt egyedül és alkotunk egy fórumot
segíts egy kicsit mi az hogy nincs elég "pure"??? ...mert akadozott a film és utána kiírta ezt, core lejátszóval volt, mert fényképezőgéppel készült videókat(amik AVI-k) nem akarja lejátszani a touch playervolt neked ilyen?
-
csendes tag
Aksi: Nálad mi az átlagos használat???
Mert nálam zene hallgatás, sms, kicsit metrozásnál egy kis film nézés, telefonálás, és netezésígy azt mondom hogy ha mindent használok a 2. nap felénél már kell keresem a töltőt
de amikor nem használok mindent simán megy a 2 nap(ez a ritkább mert nem bírom ki hogy ne használjak mindent, és kell is...
)
-
csendes tag
kikapcsolod
nem tudom mire gondolsz pontosan, de nekem az Igo8 nem használ netet, én úgy tudom hogy a Java-ás navi programok használnak netet...
Tehát nem kell olyat állítsak hogy ne legyen net az IGO használat előtt, és így Most MÁR 1-2 Másodpercen belül megtalál és mutatja az utat! -
legiaap
félisten
-
jjc
aktív tag
sikerült!!!
csak a windows-os buttons menüben jelenik meg a rotate screen opció.
ott is eldugva zárójelek közé,
de most már működik a manuális forgatás.
a cube menüt kellett kipöckölnöm miatta.
sírni nem fogok érte. :-)1. run the registry editor and navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation
2. change the value of HideOrientationUI from 1 to 0
3. go to winmo settings > buttons to map it to ur button -
legiaap
félisten
Ezt a választ kaptam:
Elforgatáshoz: feltelepíted az Advanced Configuration Tools 3.3-at, majd a Screen résznél engedélyezed a a Show Orientation settings-t.
A Landscape mode-nál beállíthatod a forgatási irányt.
Ha ez kész, engeded, hogy soft reseteljen, majd a Button-nál hozzárendeled a Screen rotate funkciót mondjuk a Camera melletti gombhoz. Vagy a Mobile Shellben is elérhető lesz ezután.Jah, és amelyik programból lehet, WVGA verziót keresel
Amúgy meg ezzel a kijelzővel nem bírok betelni annyira szép.
-
csendes tag
tudnál küldeni egy jól bevált helyet ahonnan le tudom tölteni?
egyébként ismerem a programot, csak azt nem tudom, hogy be lehet állítani !csak! a hívásnál hogy nagy legyen a kép??? ...mert azt biztos nem szeretném hogy iphone képernyővédő jelenjen meg és olyan kinézete legyen!!!! -
csendes tag
-
whpgab
csendes tag
Igen, azt. De néha a touchwiz menüt is, ha valamit nem találok benne. A kocka programozható, vagy rövid vagy hosszú nyomásra azt a progit tölti be amit akarsz. Nekem ha röviden nyomom, akkor a SPB home jön be, ha hosszan akkor a taskbar.
Egy két része látszik, de nem vészes. Pl. sms.
Öszintén szólva levelezésre én profimailt használok. A beépített elég vacak. Főleg, hogy a samsung kicsit átalakította...
29,976 fps pontosan. Nézd meg magad :
[link]Szerintem kibír. Bár én minden nap töltöm, de nap végén éjjel se megy 50 % alá, csak nagy ritkán.
Igo 8.3 fut rajta 480*800-as skinnel.
Néha eldobja a vonalat. Gondolom korai rom hiba.
Megnyomom a felvétel gombot és már beszéhetek. -
erdoke
titán
-
Dyingsoul
veterán
aham, vágom linkelted te már ez a 220volt.hu-ról van, csak nemtom már vki mondta hogy ez szürke import az zavart meg.... Mondjuk nem tom mert ahogy elnézem van 3 boltja, 2 telefonszáma is szal ez nem olyan elünökazeladásután feeling sztem, bár mondom ezt az oldalt totál nem ismerem, ezért nem is nagyon akarok ítélkezni felette. Te ismered amúgy ezt a boltot? mármint mennyire megbízható vajon?
Ja amugy meg specben ez van:
"Kijelző 3,7 hüvelyk átmérőjű, WVGA 800x480 felbontású" A WVGA helyett nem AMOLED-et kellett volna ott feltüntetni, vagy ez hogy van? Csak arra utalna, hogy széles kijelzős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Láncfűrész topik
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest