- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
thom79
tag
válasz
hegyesidr #9015 üzenetére
igen igen, teljesen logikus amit irsz, lehet rosszul magyaráztam, amiröl hivom az o2öt már a 3. bugásnál jár mire az o2 jelezni kezdi h hivás érkezik...
természetesen ha forditva inditom a hivást, tehát az o2öröl hivom a nokiámat az kicsöng az elsö bugásnál már..
erre probáltam gondolni
lényegében mindegy is csak kiváncsi voltam h mindenkiél ilyen e ez, de szvsz igen...
üdv!! -
hito
nagyúr
válasz
hegyesidr #8757 üzenetére
Na befrissítettem minivel, Orange-os logó van az elején és ráadásul nincs magyar
Meg tudod mondani, hogy JG5 fájlok közül melyiket kell letöltenem hogy megtanuljon magyarul a cucc? Tehát melyik JI1 fájlt kell lecserélnem melyik JG5-re? Csak mert ragaszkodnék a 6.5.3-hoz ha már létezik...vagy valamelyik 6.5.3-as esetleg magyart is tartamaz?
-
GALARDO
addikt
válasz
hegyesidr #8604 üzenetére
Üdv!Nem dicsekvés hanem csak egy hsz amibe beleírtam hogy mennyire nem tetszett a teló, és hogy milyen telót fogok venni.
Amúgy meg szerintem ha valaki vesz előfizetésre egy telót (iPhone-t vagy hasonló árfekvésűt) amit havonta törleszt, azt nem feltétlen azt jelenti hogy írtógazdag.
-
Smokalot
csendes tag
válasz
hegyesidr #7815 üzenetére
Kedves Hegyesi Doktor:
Azt hiszem, hogy semmilyen magas lóról nem beszéltem sem hozzád, sem senkihez. Az írásommal, a sok KÁ betün kívül szerintem semmi baj. Ez az én stílusm, lehet, hogy néha nyers, de legalább őszinte!!! Amit a mai világban nem tartok egy elhanyagolható tulajdonságnak.
Amennyiben még rajtad kívül kettő ember azt mondja, hogy gizda voltam, akkor megkövetlek Titeket és tovább is állok a fórumról.
Eszembe nem jutott volna, hogy az első hozászólásom ekkora vihart fog kavarniÜdv mindenkinek
Smokalot -
scapegt
őstag
válasz
hegyesidr #6798 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, bár ezt én is tudtam
nem azzal lesz a gond, valószínűleg a progi nem túl használható ehhez a procihoz, mert ahogy írtam, még mahinálni sem lehet vele, sem húzi se mást, viszont htc-n kiválóan működik. Felraktam a taskmanager nevű progit a pda-ra, (kicsit értelmesebb mint ami a omnia-n van) és ott 4% a proci
és változik szépen, de nem 92%-on megy, az tuti
Köszi azért a segítséget!
-
Motaba78
addikt
válasz
hegyesidr #6723 üzenetére
én is nézegetem a fehér verziót is, de 8gb-os legyen, a króm az tényleg nem rossz körbe rajt.
szólok is a boltban a srácnak ha fehér van és 8gb akkor lehet az is csak lenne már.
1év garival kapom, és díjmentesen frissítik 6.1ről 6.5HUN-ra(ráadásul samsung szakszervíz)
-
Jadro
veterán
válasz
hegyesidr #6730 üzenetére
Persze, egyetértek, csak a részlethez jár a két év. Mindenki eldönti hogy jó neki, vagy hogy tudja megvenni és aszerint cselekszik. Előnyei és hátrányai mindkét módszernek vannak.
A két év most nálam kilőve. Marad az új vagy a használt, ami olcsóbb. Majd kiderül hogy egyáltalán tetszik-e kézbevéve.
-
Jadro
veterán
válasz
hegyesidr #6723 üzenetére
Csak az a baj hogy most annyiért kapsz független verziót, mint T-s függőt két év rablánccal. Nem elhanyagolható a dolog. (konkrétan 90 ezerért.) Photo hall-ban gondolom rendes gyári gari van rá.
Pécsett van valaki akinél megnézhetném? Nem vagyok teljesen biztos ebben a rezisztív kijelzőben. Megnézem MM-ban, hátha ott is meg tudom nyomkorászni.
-
-
zack
nagyúr
válasz
hegyesidr #3571 üzenetére
Nagyszerű kis progit osztottál meg velünk! Köszönjük!
Valószínű én is aktívan fogom használni, de még ki kell tapasztalnom milyen környezetben, ill. mit érdemes beállítani amit ténylegesen gyorsabb elérni hangparanccsal.Kipróbáltam a Resco Keyboard-ot is...bár tud magyarul, ne eröltesse senki. Még mindig az SPB a legjobb.
-
viewdetails
addikt
válasz
hegyesidr #3560 üzenetére
Doktorúr, feltenné valahová azt a verziót? Mert én WM6.5 alá felraktam egy neten talált
Cyberion Voice Commander 2.0-t (ez elvileg annyival több, hogy hangutasításokat is végrehajt) és utána alig győztem lepucolni, mert minden csengéssel kapcsolatos dolgot szanaszéjjel állított, és telerakta hibaüzenettel a képernyőt. Mondhatni, meglepett állapotba kerültem.
-
kbencee
aktív tag
válasz
hegyesidr #3231 üzenetére
A navi teljesen felejtős. Se a kijelző, se a programellátottság nem teszi lehetővé a normális navigációt.
Naviban az O2 szinte verhetetlen. Elégséges méretű kijelző, ami még napfényben is jól látható, és ha átállítod a gps-t com4-re, akkor még lakáson belül is 1 percen belül megtalálja a műholdakat. -
fairi
őstag
válasz
hegyesidr #2693 üzenetére
nem túl jó konstrukció,87000 és csak 2 gigás kártya.....
ráadásul 24hó hűség is mellé..
kártyafüggetlenül,8 gigás 1 év gari ugyanúgy, már 99000 Ft,igaz igo nincs,de van nagy belső memória...már átportolták i8000-re a touchflo 2.5-t,csak még elég béta,talán pár hónap,ha foglalkozik vele a rommer...
de a touchflo 1.3 elvileg megy i8000(romozás nélkül),nemtom annak a toldozása h tart...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest