- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
c p
tag
hát ja, ízlések und pofonok, vagymi
de ha már lite rom-ban utazol: http://www.symbianize.com/showthread.php?t=199385
ide - az első hozzászólásban - kigyűjtötte a srác a közkézen forgó lite rom-okat (ha terhelt, akkor databeseerror-ral nyavalyog, de megéri visszanézni)tudom, h. az általad listázott rom-okról kértél infókat, de hátha itt is találsz hasznos infókat
-
c p
tag
Sinan romját feltettem (arról a linkről, amit írtál) - használati tapasztalataim nincsenek vele, mert nem tudok visszaszokni a winmo 6.5 / 6.1 által támogatott felső "start gombra", meg felső "programzáró X" - re
de tény, h. gond nélkül felment, és tényleg brutál sok a szabad rama shark-féle rom-mal szintén az a bajom, h. winmo 6.5 az alapja.
viszont a mostani rom-om szintén 85-90 mega free ram-mal van boot után, amikor egy SPB3.5, meg egy hozzá való naong ms-skin fut rajta
-
HIJ
őstag
Én tisztába vagyok vele, hogy ez nem nimh akku, de mint minden akkumulátornak ennek sem tesz jót ez a fajta használat. Tekintve hogy ennek is van egy bizonyos élettartama, ami mint a legtöbb akkunál a feltöltések számát jelenti. Egy feltöltési ciklus lehet 0ról-100%ra de akár 90ről-100%ra való töltés is. Az egy dolog hogy lehet olyat hogy rátöltesz és ettől nem hal meg aLi-ION mint a NiMH, de ettől függetlenül nem használ neki Ráadásul itt is van memória efekt, ami nem olyan szintű mint a NiMH -eknél, de van. Tehát ha azt is mondják neked a boltba, hogy ezt más nem kell kisütni az igaz, de akkor is úgy tudod maximalizálni a kapacitást, hogy első két alkalommal 4-6% ról töltöd legalább 8-10 órát.
Én eddig minden Li-ION -os akkummal így bántam és bevált. Pl az ex telóm 3,5 év után is annyit bír mint újkorában. Szinte mindig teljesen lemerült állapotba töltöttem 100% -ig és nagyon ritkán volt rátöltés. Mai napig tökéletes. Sajnos az O2 -met használtan vettem így ez a "formázás" elmaradt és még erre jön rá ez a barbár használat is. Tartok tőle, hogy 1 évnél nem fog többet bírni... -
Napfénysüti
nagyúr
December óta van meg az O2, és sokat olvastam már előtte is róla meg azóta is kupálódom ezerrel így elhiheted hogy már 50* megcsináltam ezt (meg még vagy 20 féle verziót). És mégse talál pikk-pakk jelet.
De elég sokan írták ezt szinte az olyan user a kivétel mint a te, hogy ilyen gyors a jelfogás. Örülj neki és használd egészséggel.
-
sheep
addikt
igen, de alapból kéne tudnia pozicionálni, extra adatok nélkül (máshol ezt a-gpsnek hívják)
és pénzbe is kerül, hogy letöltsd az adatokat, mert egy kis néhány kb-os adatforgalmat generál (nem nagy összeg, de enélkül is mennie kéne)
a htc-m e nélkül is max 30mp alatt mindíg talált jelet (winmo6.5, igo8)Grind, ha megkérhetlek, megnézed, hogy XTRA nélkül mennyi idő alatt talál jelet?
-
Napfénysüti
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest