- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
:-) a weboldal nem mai. Kapni sem lehet újonnan már. Erre mondjuk nem esküszök meg. Használtan épp láttam a Teszveszen 6 ezer HUF-ért. Annyit bőven de bőven megér. Én is használtam vettem.
Nekem még abból az időből marad, amikor az egész navis dolog még gyerekcipőben járt, olyan hogy PNA nem nagyon létezett. Ipaq 1940-en volt az első készülékem :-) Jó kis masina az is, meg is van még. -
tisvol
aktív tag
válasz
Calogero #8389 üzenetére
Hát nem tudom, lehet bennem van a hiba...vagy az Omniámban....
De sokszor az a gyanúm, hogy aki azt mondja, hogy a GPS vevője faxa, meg minden, az életében nem próbálta vagy az Omniáját, vagy egy másik készüléket külsö GPs antennával. Lehet ha nekem is ez lett volna az első GPS-eses kütyüm, akkor én is elégedett lennék. De volt már előtte PDA-m, navigáltam vele nem keveset külső BT-s antennával. De mondom: ez csak az én vélemyényem és tapasztalatom. Más meg esküszik, hogy mennyire a jó a vevője. Az enyém is talál jelet, fog pozíciót, de nagyon bizonytalan, legalább is a BT-vevőmhöz képest. Ja! Meg a stressz amikor külföldön beülök a parkolóba a kocsiba, és parázok, hogy akkor most lesz jel vagy nem lesz jel.... :-)
Nekem ilyenem van: KATT. Valami eszméletelenűl brutál vételre képes. Nincs a házban és az autóban olyan hely ahonnan le látna műholdat, atombiztosan. Ki van hónapokig kapcsolva, bekapcsolom 5-10 sec és stabil helyzetem van. Belvárosban, hegyek között nem bizonytalankodik, csak teszi a dolgát. 6-7 órát feltöltés nélkül képes navigálni. És igazából bármilyen külső BT-s vevő megteszi. Csak próbáld ki. Meg fogod te is tapasztalni a különbséget. -
tisvol
aktív tag
válasz
Dyingsoul #8368 üzenetére
...nekem GPS program port-nak COM7 van, GPS hardver port-nak COM9 van beállítva. Bitsebesség 57600, de ez nem oszt nem szoroz.
Az Igo-n belül a GPS fül alatt állítsad be manuálisan a COM7-es porot és az 57600 adatátviteli sebességet. Ki fogja írni, hogy GPS vevő csatlakoztatva.
Viszont ez nem garancia a műhold befogására. Érdemes letöltani az X-tra adatokat. Nem muszáj GPRS-en keresztül, jó az wifin is. Majd menj ki vele az udvarra, vagy menj ablak közelébe. Jönnie kell a holdaknak, nekem műxik pedig gyári ROM-om van.
Viszont ha sokat navigálsz az életed megkönnyítése érdekében vegyél egy BT-os GPS vevőt. Ezerszer jobb, mint a beépített. A beépített, van, műxik, ha nagyon kell akkor használható is, de soxor elveszti a jelet, nem pontos a pozícionálás. És sokat jártam vele hegyek között, hát ott nagyon bizonytalan volt. Ha tuti megoldást akarsz egy külső BT-s vevőt vegyél hozzá. Ez az én tanácsom. -
tisvol
aktív tag
válasz
trémobil #7618 üzenetére
Nekem Pannonos van.
Hova szeretnéd az Opera parancsikont? A Today-ra? A Widgetek közé nem tudom (ami nem azt jelenti hogy nem is lehet) betenni. A Widgetek között lenni kell olyannak, hogy Parancsikonok. Azt húzzad rá az "asztalra". Alapból lesznek benne ott parancsikonok, aztán böksz a jobb felső sarkába, a szerkesztésre és ott már ki tudod választani, hogy mik kerüljenek ebbe a csoportba. -
tisvol
aktív tag
...nos, a kijelzőt kicserélték. Letömítettek mindent, állítólag nem lesz vele tobb (porosodás) gond.
Úgy legyen.
Egyébként a szervizben korrektek voltak, nem kekeckedtek, szó nélkül kicserélték. Mondjuk nagyon látszódott alatta a por. -
tisvol
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7547 üzenetére
Persze, megértem az aggodalmad. Kösz az infot, egy kérdést megér.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Napfénysüti #7545 üzenetére
Ez a doksi nyilvános, vagy megosztható? Mert az itteni szervizben nemigen tudnak a dologról.
-
tisvol
aktív tag
válasz
kazan23 #7541 üzenetére
mivel csupa por belülről a kijelző és lehet, hogy egy szervizre benevezem (porszívózás, képernyő, teljes gép csere...? nem tudom, mi lesz.)
hmm....több helyről olvasom ezt a porosodási problémát...főleg ohgy az enyém is porosodik. :-( A környéken (vidéki nagyváros) van két hivatlaos Samsung szerviz is. Az egyikben a munkatárs azt mondta, hogy ő szétszedi, kitakarítja, de nem garantálja, hogy pormentesen össze tudja rakni, és hogy utána nem lesz megint poros. Hát ezt nem nagyon akartam. Elvittem a másikba, ott rendeltek hozzá egy új kijelző panelt. Hozzáteszem garanciális még. Ez jobban tesztett, főleg hogy valahol olvastam, hogy a Samsung elismeri a hibát a porosodő képernyővel kapcsolatban. Állítólag valami nem megfelelő tömítés okozza. Remélem ezt is javítják majd rajta. Kedden jön a panel, mejd meglátjuk mi lesz.
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült a GPS-t átállítani SIRF módba? A Static Navigationt kellene állítgatnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest