Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
elias71 #8017 üzenetére
Nodata programmal letilthatod a netkapcsolatot. Akinek nincs mobilnet előfizetése annak ez kötelezően telepítendő program. Én mindig ezzel kezdem egy romfrissítés után.
A múltkor kaptam sms-ben 1.300.000 Ft-is számlát. Azt hittem nem használtam ezt a programot de csekkoltam és jól be volt állítva. Persze kiderült hogy valamit elnéztek. Vodafone én így szeretlek! -
CHIPman
nagyúr
válasz
elias71 #7946 üzenetére
NINCS, de ezt kb ezerszer leírtuk.
7953: 1: Érdemes, és ugrik, de ha visszateszed a T-st, akkor senki nem fogja megmondani.
2: Porosodás= a gombok rossz ragasztása miatt akármi(értsd por, izzadtság, vagy ami épp befér) bemehet a kijelző és a digitizer közé. Világos színnél látszik csak, de ott eléggé feltűnő. -
kazan23
aktív tag
válasz
elias71 #7931 üzenetére
Jaja, én is meg vagyok akadva a FLASH-sel.
"To enjoy this site you'll need to update your Flash Player. It's easy, painless and will take just a moment..."
Hahahaha! Kicsit cinikus, nemde?
Skyfire meg azt mondja, hogy nem támogatott az országom
Hogyan tudnám rábírni, hogy megjelenítsen flash-oldalakat a böngésző?
(O10, OMini, IE - amikkel próbáltam, elvben fent van a Macromedia flash player activex (7), de mind hiába) -
Zsocy155
őstag
válasz
elias71 #7931 üzenetére
Szia !
Ezt a lejátszót próbáld meg, ezzel még nem volt gond.[TCPMP-0.72RC1] -
CHIPman
nagyúr
válasz
elias71 #7900 üzenetére
Meg lehet, de bármelyik androidossal is. Nekem is az egyik legjobb döntésem volt, de most már lehetne jobb is. Engem a gépelés lassúsága zavar nagyon. Ma kipróbáltam egy iTouch-ot, és állítva úgy tudtam gépelni rajta, mint ahogy ezen még fekve sem, pedig azért itt van hely.
ketya007: Igen, garancia. -
petymeg
addikt
válasz
elias71 #7900 üzenetére
ezt am. én is így érzem, sőt már az i900 is közel járt ehhez. (hiányossága volt a szar kijelző meg a nem szabványos dugaljak)
sajnos a hírek arról szólnak hogy az új wp7 kevésbé lesz buhetálható és a multitasking se lesz megoldott vagy korlátozott lesz.
én kivárok, márciusban jár le az egyik előfizum addig az új winpho is megérik. aztán lehet marad az i8000... -
cultfeca
tag
válasz
elias71 #7778 üzenetére
"ha jól bánsz vele egy kis csoda de ha nem értesz hozzá csak bosszúság."
Ez tökéletesen igazÉn a megjelenése óta készültem,olvastam róla mindent és mégis amióta megvan(1.5 hó) még mindig vannak olyan dolgok amik nem teljesen tiszták.Sokat lehet tanulni a fórumokból,csak valaki lusta olvasni( haverom is vett egyet de ő is lusta,és csak ámul,hogy mi hogy miért amikor mutatom neki a dolgokat).Amúgy ez az órás dolog nekem is fejtörés volt és magamtól nem is jöttem volna rá.
Az a lényeg,hogy aki nem szeret vele foglalkozni annak be kell látni,hogy az OMnia nem neki való. -
nasinas
tag
válasz
elias71 #7778 üzenetére
Lehet, de nagyon igyekszem.
Bár nem értem, mi a nagyszerű abban,hogy valamit állandóan buherálni kelljen ahhoz,hogy használható legyen.....neaggyisten még élmény is legyen......legalábbis itt a fórumon elég gyakori téma a romok le-feldobálása - ami szerencse, mert tudok tanulni belőle.Azért nem adom fel, mert jó volt vele filmet nézni ( és remek moziélményt nyújtó hangot hallgatni) vonaton - még ha a végére majd kiesett is a szemem, dehát a semminél jobb és tényleg szép az elvileg 16 millió valójában - hála a WM-nek -65000 színű kijelzőnek a képe, jó a hangja zenehallgatáskor, jó képeket csinál - ha figyelembe vesszük az adott optika lehetőségeit,a telefonálás is remek, az Opera és az Opera mini böngészővel elég jól lehet netezni de attól idegbajt kapok, hogy ha meg akarom állítani a kép fel/le mozgását - biztos van erre szakszó - mert épp simítottam egyet és a kép megindult pl felfelé, szóval ha egy érintéssel megállítom, majdnem mindig nagyít is egyet a képen, ami elég bosszantó - persze gondolom meg kell szokni. Csak fura,hogy a barátom ájfónján ez soha nem probléma. ( jó tudom, az kapactitív ez meg rezisztív, más világ ).
Szóval? Mi lehet a baj,hogy annak ellenére hogy a fényerő beállításán én nem automatára hanem maximumra állítottam a fényerőt, az elég halovány marad, ha a képernyő automatikus kikapcsolása utáni (gondolom takarékos üzem) visszakapcsoláskor nézem. És akkor sem ugrik maximumra, ha bemegyek a beállítás menübe.
-
fairi
őstag
válasz
elias71 #7727 üzenetére
nemértem a bajod...
New (Appointment)/ beállítod a dolgokat
Occurs/ Every year
Reminder/ 1 day vagy amit akarszMore-rnál lehet különféle apróságokat betenni(,mi legyen kategória,meg ilyen hülyeségek)
így megoldható a születésnap meg minden ilyen dolog....
nekem angol romom van,kitaláld mi a magyar megfelelő
Windows setting/Sound&Notification/Notification/remindernek különféle hangokat állíthatsz be..
-
kazan23
aktív tag
válasz
elias71 #7549 üzenetére
Hát az ájgóból én már vásároltam, nem is egyet, de a legcélravezetőbb (minden tekintetben) az az út, amiről itt nem szabad írni
Valahol olvastam (lehet, hogy pont itt), hogy a default COM7 helyett COM4-en gyorsabb és pontosabb az O2. És tényleg. Azt is írták, hogy a 9600-a baud rate-re, vagy annak valamelyik többszörösére érdemes állítani. Azt nem tudom, hogy a 6X (57600) is ez, vagy csak a 2X, 4X, 8X, 16X...Én 38400-ra állítottam és 4-es port-tal talán érezni a javulást, de az öreg, kihajtható antennás MIO180-nal azért nem tud versenyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest