- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Packersbay #9302 üzenetére
Én túl vagyok egy digitizer cserén, de nem lett az igazi. Egyrészt az eredeti ragasztó, ami körbe fogja a kijelzőt, nem az igazi visszaragasztáshoz, másrészt az új digitizer nagyon puha a régihez képest - gyakorlatilag a közepe néha akkor is érzékel, amikor nem kellene. Most vadászom, hogy kinél és merre lehet egy normális digitizer-t szerezni beszereléssel...
Az Omnia I-ről sajnos nem tudok nyilatkozni, azt nem ismerem.
Azt a videót még keresem, ami alapján csináltam, de van még pár, ami használhatónak tűnik: [link]
Konklúzió: Lehet, hogy én voltam a béna, de nem jött össze. Véleményem szerint érdemes minimum eredeti alkatrésszel nekiállni, de én inkább beviszem majd szervízbe.
-
Jobb klikkel működik, csak éppen a végére kell tenni a file sorszámát, mert leszedik a böngészők.
"A pda résznél Gyári romok JJ1, AZ UTOLSÓ MIÉRT CSAK 66MB NEM TUDOD?"
Azért, mert ez egy 7z-vel tömörített file 4 részre vágva! (Azt, hogy mi a jófenéért kell erőltetni ezt a rohadt 7z-t, és miért kell még a mai napig is szétszedni minden 100MB-nál nagyobb file-t, az sosem fogom megérteni! Mintha a '90-es években lennénk!) -
válasz
NemMoby #8632 üzenetére
Ezzel egyet kell értenem! Alapvetően működnie kellene a gyári konfigurációban is, a többi csak játék, tuning, etc. szabadna, hogy legyen! A fent említett esetben a készülék nem képes ellátni az alapvető funkcióját. Ilyen esetben nehogymár a vásárló dolga legyen kideríteni, melyik ROM lesz majd jó, mi is a hiba és milyen - hivatalosan garanciavesztéssel járó - FW frissítés után lesz használható...
-
Ma vettem észre egy érdekes dolgot: Ha nincs zárolva a telefon, hanem rendesen használatban van amikor hívás érkezik, akkor csak egy alap win-es ablak ugrik fel, nem pedig a rendes hívásfogadó képernyő. JG5 ROM van fent.
Van rá mód, hogy a rendes hívásfogadó képernyőt dobja be akkor is, ha a telefon nincs lezárva? -
válasz
dancsuri #8239 üzenetére
Idézem: "Első tapasztalataim"
De rendben, akkor ne az én véleményemre hallgasson, hanem a tiedre, és így máris minden kerek. Részemről OFF és vita vége!
szerk: Szintén ajánlom figyelmedbe: "Ezek közül nekem a JG5 vált be legjobban. Különböző moddolt/főzött ROM-okat még nem próbáltam, egyelőre barátkozok az alapokkal."
-
válasz
csendusz #8234 üzenetére
Legjobb? Próbálkozni kell. Eddig talán négy ROM-ot próbáltam:
- T-Mobile eredeti IL3
- JG4
- JG5
- 6.5.3 JE3Ezek közül nekem a JG5 vált be legjobban. Különböző moddolt/főzött ROM-okat még nem próbálta, egyelőre barátkozok az alapokkal.
@dancsuri (#8235): "Ne hidd el a fentebb írtakat": Hátrább az agarakkal vazze! Bocs, hogy véleményt mondok!
Mérés nem volt, nem volt rá szükség. A legegyszerűbb műveleteknél is nagyságrendekkel lassabb volt, mint a JG5 (menü, lezárt állapotból felébresztés...) -
Ma egy kicsit szórakoztam a telóval, kipróbáltam a 6.5.3-as ROM-ot... Konkréten ezt: i8000_WM6.5.3_NXXJE3
Első tapasztalataim:
- Lassú. Nagyságrenddel lassabb, mint a 6.5 JG5
- A fordítás eléggé hiányos benne
- Nem áll kézre az a "tálca" - bár ez erősen szubjektív... -
válasz
Napfénysüti #7990 üzenetére
Még meg is van a jó kis E51, az a céges...
-
Beléptem én is az O2 klubba! Eddig tetszik, bár a T ROM-ot lecseréltem gyárira egy nap után.
Lenne is rögtön három kérdésem:
- a widget-ek pittyegését hogy lehet kikapcsolni? Ha a rendszer hangerejét állítom, akkor se zene, se semmi...
- valaki próbált már átvinni üzeneteket egy E51-ről (vagy bármilyen S60-as telóról)?
- indításkor a szép kis animáció alatti hangot ki lehet kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest