- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #7993 üzenetére
Igen, megválnék tőle, bár fura mód nem nagyon keresik most az omniát...vajh miért?
Wave-re váltanék szívem szerint, csak vigye már el valaki
Egyszerűen csak szeretnék egy másikat + ez kicsit nagy is az én kis kezeimhez
és kíváncsi vagyok a bada-ra is, külsőre is jobban bejön a wave...
-
scapegt
őstag
válasz
Motaba78 #7975 üzenetére
Persze hogy felcsatlakoztam
különben be sem jelentkezik
chatelni lehet, de azt írja hogy 1 creditem van ami egy hívásra elég...nem így kéne ennek működnie..másnak megy omnia 2-n, szóval valahol van egy jó verzió. ami most van rajta, azt a mobile9-ről töltöttem, azt írták, hogy működik...nálam valahogy nem...
-
scapegt
őstag
Sziasztok
Tudna valaki adni egy linket ahol a skype winmo-s verzióját érem el (cab file). Amit felraktam rá az nem hajlandó ingyen hívni senkit, azt írja, hogy 1 creditem van...mi lehet a gond?
-
scapegt
őstag
Ez a problémám még mindig fennáll, nem tudná valaki megválaszolni??
"kb 1-1,5 hete tettem fel már a sokadik romot, de azóta nem fényképeztem...már az is fura, ahogy elindul a kamera...egy kis fehér téglalappal indul ami a kijelző közepe felé helyezkedik el. aztán elindul, itt még nincs is gond. De amikor belépnék a beállításokhoz, egy darab betűt nem látok ott van jobb oldalt minden pötty amit be kell jelölni, de hogy mi az, azt nem írja bal oldalt. Emiatt nem szeretnék új romot felrakni mert ami most van rajta, az egész gyors, sok memóriám marad, így inkább megtartanám. Lehet a kamera részt valahogy frissíteni? esetleg vm filecserével? Köszi előre is!"
-
scapegt
őstag
Nem igaz, h nekem folyton van problémám a romokkal
nem hiszitek el...kb 1-1,5 hete tettem fel már a sokadik romot, de azóta nem fényképeztem...már az is fura, ahogy elindul a kamera...egy kis fehér téglalappal indul ami a kijelző közepe felé helyezkedik el. aztán elindul, itt még nincs is gond. De amikor belépnék a beállításokhoz, egy darab betűt nem látok
ott van jobb oldalt minden pötty amit be kell jelölni, de hogy mi az, azt nem írja bal oldalt. Emiatt nem szeretnék új romot felrakni mert ami most van rajta, az egész gyors, sok memóriám marad, így inkább megtartanám. Lehet a kamera részt valahogy frissíteni?
esetleg vm filecserével? Köszi előre is!
-
scapegt
őstag
válasz
hegyesidr #6798 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, bár ezt én is tudtam
nem azzal lesz a gond, valószínűleg a progi nem túl használható ehhez a procihoz, mert ahogy írtam, még mahinálni sem lehet vele, sem húzi se mást, viszont htc-n kiválóan működik. Felraktam a taskmanager nevű progit a pda-ra, (kicsit értelmesebb mint ami a omnia-n van) és ott 4% a proci
és változik szépen, de nem 92%-on megy, az tuti
Köszi azért a segítséget!
-
scapegt
őstag
Sziasztok
Felraktam egy újabb romot
PDA: NXXJB3
CSC: I8KJB3PV004
Phone: XXJB2Aztán felraktam rá a Homescreen Plus Plus nevű progit. A procit nem lehet állítani semmilyen szinten, max kiíratni (htc-n működik, előjön több plusz almenü, Omnia 2-n nem). A másik érdekes dolog, hogy a proci egyfolytában 800 mhz-en jár, fél pillanatra sem "pihenne" és 92%-on járatja valami egyfolytában...előző rammal is ezt írta, szóval nem annak van baja. Ez az Omnia tényleg ilyen fikául lett megcsinálva, vagy valami csak az enyémen, csak most, csak így nem jó? Vagy ne törődjek a progival mert lehet rosszul olvassa ki a proci adatait?
-
scapegt
őstag
Hát ezt nem fogjátok elhinni
gondoltam megnézem fut-e valami progi ami a kamerát zavarja, nem fut...aztán gondoltam elindítom a kamerát...és mi jött be? az akksi töltöttségi szintjét mutató oldal! meghülyült
és ha menüből indítom a kamerát is ezt csinálja (előzőleg hardveres gombbal indítottam). szóval ma már kamerám sincs pedig estére ki se kapcsoltam a pda-t
ez aztán remek
soft reset megoldotta
-
scapegt
őstag
válasz
kigyi_23 #6597 üzenetére
Az eladáson még gondolkozok
egy androidossal nem lenne ilyen jellegű problémám, mert azt nem frissítgetném
Viszont...van egy problémám...a kamerám nem jó ha elforgatom a telefont és landscape-ben akarok fotózni
annyit csinál, hogy elfordul a kép 90 fokot, de kevesebb mint a fél kijelzőn látom csak a képet...mitől van ez? a camera.exe-t ha átküldi valaki, felül tudom írni, vagy ilyen lehetőség nincs? Vagy esetleg valami más a ludas?
-
scapegt
őstag
válasz
kigyi_23 #6590 üzenetére
Bocs a hozzá nem értésemért, és azért, hogy nem fogalmazok úgy, ahogy kéne. Nekem személy szerint egyremegy a rom vagy memória stb...bármilyen nevetséges is. De azért remélem érthető volt amit írtam. Nem tudom mit csinálhatok rosszul. A progiba betöltöm a 3 file-t (e.boot kivételével mindent) és rátöltöm. nem tudom ezen mit csinálhatok rosszul
de biztos az én hibám. Lehet, hogy túl hamar adom fel, de ez a winmo annyira nem jött be, lehet hamarosan S100 lesz belőle. Egyébként jó lenne, ha valaki tudna segíteni romfrissítés ügyében, talán akkor sikerülne is normálisan. Kérhetek egy kis segítséget?
-
scapegt
őstag
válasz
scapegt #6582 üzenetére
másnak nem volt ilyen gondja? ha rányomok a start menüre, rezeg egyet a pda és annyi...egyszóval nem tudom használni mert nem tudok belépni semmilyen menübe...mi lehet a gond? remélem ezzel nem rontottam el az o2-met
ma tuti frissítek megint..de vajon melyik fog rajta működni? ja igen, még valami...angol a rapid másnál is? hiába választottam ki a CSC-ben hogy XEZ, csak angol nyelvű lett..
-
scapegt
őstag
tegnap este frissítettem a korábban leírtakra a romot, a csc-t és a pda-t...a win induláskor tölt egy darabig, aztán újraindul 1x...eddig még ok, hisz nem kapcsolgatom ki és be...de aztán! A START MENÜ NEM JÖN BE!!! milyen ram ez a rapid??? már bocsánat, de másnál miért működik normálisan??? ez valami borzasztó. nem hiszem hogy én lennék ennyire balfék, hogy csak nálam nem működnek ezek a rapidok és semmi más egyéb..a gyári jó volt, csak kevés romom volt és lassú is volt...mi a frászt kezdjek most az omnia 2-mmel???
egyszerűen nincs már kedvem próbálgatni a romokat, minden nap frissítgetni, belőni aztán újra frissíteni és így tovább....tanácsok? vagy máris adom el...és veszek valami normális telefont....
-
scapegt
őstag
válasz
kigyi_23 #6562 üzenetére
Erre a phone-ra gondoltál? Phone_I8000XXJB2
nekem sem a sense, sem a TF nem jött be, egyedül az SPB, az teljesen jó és kezelhető. ebootot nem szívesen próbálnám ki, bár igazán azt sem tudom mire való...
a hangot azt mondták nem lehet kikapcsolni, hidd el végignyomkodtam én már ezen a pda-n az égvilágon mindent, minden menüben jártam már, állítottam mindent, de ma úgy átvert hogy csak na...lehalkítottam az oldalán napközben hogy ne legyenek rendszerhangok, erre lenémította magát. későn vettem észre, már 2x hívtak, aztán rányomtam az ikonra hogy állítsa vissza normálra, de azonnal levette..ilyet eddig nem csinált a pda-m...meg ez a billentyűzetes dolog...eléggé idegesítő...
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6560 üzenetére
de hiába akarnám cserélni, nincs a rapidhoz...milyet szedjek hozzá? nem akarok bármilyet ami talán nem is lesz jó...
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6558 üzenetére
akkor dobjam rá feltétlen ezt a CSC részt is?
-
scapegt
őstag
van még CSC-ből hozzá JB3, JC1, JD7 és ez a JD9 amit leszedtem (utóbbi a legfrisebb). melyik "megy" hozzá? vagy mindegy? és egyáltalán mi az a CSC?
mert ezt máig nem tudom..azt sem az e.boot mit csinál..és a telefon rész például az melyik?
bocs az idióta kérdésekért...
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6555 üzenetére
ezt szedtem le most: Rapid_JD6_Naked_HUN.7z
ez 162 mb csomagolva.Ehhez van még egy JD9-es CSC, ami 47 mb csomagolva. viszont e.boot vagy bármi más nincs hozzá a dirben...elég ezt a kettőt felrakni?
a pdavietes után 210 mb storage és 43 mb program memóriám maradt. kíváncsi lennék ezután mennyi maradna...neked melyik rapidos van fent?
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6553 üzenetére
nálam is hasonló a felállás, csak én az "uram" gépét veszem használatba rom frissítés céljából
enyémen is Win7 64bit ugrál.
nézem rapid romját meg a többit...van ami csomagolva 400 mb
akkor mennyi memória marad telepítés után????
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6551 üzenetére
pedig én még a többi részét nem cseréltem le a pda-nak
nem is merem igazság szerint...persze lehet, hogy pont emiatt kavarodik az o2-mön, mert eddig egyik rom sem volt tökéletes, valamiért mindet letöröltem róla. melyik a legkisebb méretű és legjobban működő? (ram mennyi marad?) láttam pfc-n, hogy secany romját rengetegen letöltötték és rapidét is ...melyik jobb? azt a teljesen üreset mégsem rakom fel, mert arra rakhatok fel majd mindent...bár ki tudja, lehet egyszer azt is kipróbálom
csak az nem szimpi a ram frissítésnél, hogy utána tologathatok mindent újra vissza a helyére ahogy azelőtt elrendeztem
kitalálhatnának valami beállítás mentés dolgot
legalább úgy, hogy ha beállítok szépen egy romot, aztán mégis váltok másikra, de később visszarakom az előtte lévőt akkor azt ne kelljen újra belőni...ilyen lehetőség nincs?
-
scapegt
őstag
A korábbi hsz-eimben írtam , hogy van pár gondom a romokkal...azt viszont elfelejtettem írni, hogy csak a PDA részt frissítettem, a telefont és a csc-t nem. Számít ez valamit? a legutóbbi rom (pdaviet) jó lenne, de a telefonzár feloldása után (sima megnyomom elsötétül, nem fut az s2u2) az spb két alsó gombja közé pofátlankodik a sima samus bill gombsorának gombja...(ezt hülyén írtam le, de remélem érhető). bekavar az, hogy nem frissítettem a pda-val együtt a telefont és a csc-t? e.bootot sem töltöttünk rá, csak nb0-s file-t. kell azokat is frissíteni feltétlenül vagy elég a pda részét? ez elég fontos lenne most, ha valaki tud, válaszoljon már mostanság, mert mindjárt felrakom rá a pfc-ról a teljesen üres romot mert ez a pdaviet is rossz
másik kérdés...a winmo-ban annyi mindent lehet csinálni...hogy lehet az, hogy nem bírták megoldani , hogy a rendszerhangok lenémításakor ne némítsa magát a telefon??? video lejátszás is néma emiatt...folyton fel-le kell venni a hangerőt, mert én tipikusan az az ember vagyok, aki utálja ha minden gombnyomáskor csipog a telefon..egyrészt meríti, másrészt idegesítő..harmadrészt nem szeretem ha mások hallják hogy babrálok a pda-mmal...erre nincs megoldás???
-
scapegt
őstag
-
scapegt
őstag
letiltottam az s2u2-t, nincs slide-os feloldó képernyő, csak simán a lezáró gombot megnyomom, elsötétül a kijelző, aztán megnyomom és kinyílik. eddig ok is, de miért kerül a billentyűzet az spb home két alsó menü gombja közé???
megőrjít teljesen! ha utána belépek valahova és bezárom az ablakot, eltűnik, de egy lezárás/feloldás után újból odakerül a bill...mi lehet a gond? egyébként most egész jó a ram, stabilan 50 mb ram marad szabadon. lécci valaki segítsen. bár én legszívesebben ezt az s2u2-t teljesen eltávolítanám, de ahogy olvasgattam más fórumokon is, nem lehet sehogy ha a rom alapból tartalmazza
-
scapegt
őstag
válasz
tzsolesz #6534 üzenetére
mintavételi frekvencia 32000 Hz. Ez elegendő info, vagy mást is szeretnél?
A billentyűzet kirakása pedig megfigyeltem, akkor történik, mikor lezárom a pda-t, kinyitom, máris ott csücsül lent
egyszerűen nem tudom kilőni onnan
az előbb állítgattam a Smart-ban, aztán soft reset, lett 85 mb szabad ram
na persze már csak 55 mb...és valamiért szépen elfogy, volt már 20 mb-on is, pedig még gps sem futott, sem más egyéb...valami nem kóser, de mégis ez tűnik a legnormálisabb ramnak a többihez képest. De lehet megunom és felmegy rá a pdafan...-on említett teljesen csupasz ram..próbálta már azt valaki?
-
scapegt
őstag
válasz
nyikszi #6532 üzenetére
szidja más is ezt az S2U2 valamit?
nem tudom minek bele, minden benne foglalt dolgot ellát már valami
másik romot nem szeretnék, ez ugyanis már a 4. a pda-mon
és eléggé belőttem rajta már mindent...egyelőre elvagyok vele, max valahogy kitörlöm a win-ből ezt a trutymót
hogy ne tudjon elindulni.
-
scapegt
őstag
azt még hozzátenném, hogy ez az S2U2 ( legalábbis gondolom hogy az csinálja) úgy bekavar, hogy most a főképernyőn alul látni, hogy ha középre bökök, előjön a virtuális bill...elég idegesítő
-
scapegt
őstag
Sziasztok
egy újabb problémám akadt...van a pda-n ez az S2U2 valami...
1. Mi ez?
2. Hogy lehet letiltani?
3. Miért jön be folyton a képernyő zár ha pl cleanrom-ot csinálok?
4. Ha használom a statusled progit és hívnak, 1 percig mutatja is szépen a kis hívásértesítő ikont, aztán bejön a képernyőzár
5. Hiába tiltom le az S2U2-n belül a képernyőzárat, akkor is bejön...nincs erre a "progira" vagy mi ez, szükségem, le szeretném tiltani, csak a módját nem tudom...ha megnézem a futó processeket, nem lehet kilőni őket csak rábökni, de a pda nem csinál semmitElőre is köszi a segítséget.
-
scapegt
őstag
válasz
kigyi_23 #6508 üzenetére
de igen, a rom is hibás volt valószínűleg, mert a telefon is úgy kifagyott hogy nem lehetett vele mit kezdeni csak akksi kivét
jó esetben "csak" úgy fagyott le, hogy kikapcs gombbal még "menthető" volt..de ez a pdaviet ram nagyon bejött
és végre nem fagy se a mobil központ, sem a pda
-
scapegt
őstag
JC1 és JD4 is lekerült a pda-ról, bocsi hogy ezt írom, de egyszerűen borzalmas mindegyik...ma még másik 2-t is felraktam rá, de azok is működésképtelenek voltak...aztán most feltettem rá ezt: I8000 ROM XXJD4 21649 (SB22) és tökéletesen működik, spb is rajta van, így még jobb
de egyébként teljesen jó, használható menüje van, csak mivel már spb-t megszoktam, azzal könnyebb. Szépen megy, kb 270/55 szabad memória maradt frissítés után
szóval én ezt csak ajánlani tudom, nekem ez vált be
bár azt még nem próbáltam fagy-e a win 7-tel...de pár perc múlva az is kiderül
-
scapegt
őstag
Sziasztok
A JD4 nem jött be, aztán ráment ugye a JC1 egy win XP-s gépről...utána rádugtam egy win 7-es gépre és kifagy az egész telefon, de úgy, hogy csak akksikivéttel lehet megoldani többségében
mi lehet a gond? az xp-s géppel ha összekötöm tökéletesen megy. máskülönben meg ez a JC1 NAKED is elég érdekes...benne van kétszer a Beállítás almenü...meg az egész samsungos gyári menü rajta van. ezt nem lehet leszedni róla valahogy?
láttam pdafanclub-on egy tök csupasz romot..valxeg az lesz a következő ma délután, és én pakolom fel ami kell..kicsit bosszantó hogy leírás sincs egyik romról sem. de ha én voltam a bamba és van mégis, írjátok meg lécci mert én nem láttam sehol.
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6479 üzenetére
hmm...azt is megnézném szívesen, de valószínűleg marad ez. A jd4 nem jött be, felraktam a JC1 NAKED V2 HUN-t, rámegy még az SPB meg pár apróság és talán kész is
-
scapegt
őstag
Felment a pda-ra a JD4 TF 1.3 HUN verzió, eddig tetszik és gyors is
-
scapegt
őstag
még egy kérdés...pdafanclubon nézem a frissítés menetét és van egy ftp ahol fent van millió rom...honnan tudom melyikben mi van?? a neve adott, azon kívül semmit nem tudni róla...
-
scapegt
őstag
válasz
viewdetails #6469 üzenetére
már regisztráltam pár napja oda, csak nem merem egyedül elkezdeni...de majd valahogy megoldom.
-
scapegt
őstag
válasz
viewdetails #6466 üzenetére
1 hete vettem, utánanéztem hogy tavaly novemberi rom...frissíteném, de utána kell olvasnom és szívesen venném, ha egy gyakorlott, tapasztalt, szakavatott ember segítene felrakni az enyémre egy romot
-
scapegt
őstag
válasz
viewdetails #6460 üzenetére
Bocsi, nem igazán tiszta nekem ez a T-s ROM...mi is az?
-
scapegt
őstag
válasz
nyikszi #6457 üzenetére
bocsi, de nem vagyok linux párti
sőt..egyenesen broáff
a telefonról meg csak nem fogom leszedni a windowst
szóval hogy lehet kikerülni? rom frissítés megoldaná? egyébként tegnap szépen ébresztett az spb time, este felinstalláltam rá még kb 3 skint, de attól talán nem akadhatott ki ennyire
-
scapegt
őstag
Sziasztok
ma reggel a telefonom nem ébresztett fel az spb mobile progival...felébredtem magamtól szerencsére, de a telefon semmilyen nyomkodásra nem reagált egy jó darabig, aztán nagy nehezen bejött a főképernyő de nagyon lassú lett az omnia
mi baja lehet? letöröltem róla az előbb az spb time-ot meg az spb mobile shell theme-t, már csak az spb mobile shell van a pda-n, meg egy olyan, hogy Samsung Windows Mobile SDK 2 Runtime...ez mi? letörölhetem vagy kell?
Tudna valaki ajánlani egy normális romot rá? mert ami rajta van szerintem lassú, pedig még fel akartam rá tenni a smartot...de az meg hiányolta a .netet...de ha így befagy a pda, azok se mennének nagyon fel rá ... kicsit most csalódtam az omnia-ban...
-
scapegt
őstag
válasz
viewdetails #6221 üzenetére
Igen, arról, de már kicserélte úgy, hogy a kockán keresztül mentem a menübe...passz hogy miért csinálta...ma többször cseréltem hátteret és működött, aztán behalt és most újra jó...ez van
spb-t felraknám ma, csak kéne egy kis segítség
vállalkozna valaki msn-es vagy egyéb segítségre? lehet ezzel garivesztés vagy ez csak sima "program installálás"?
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6211 üzenetére
Köszi a hsz-t
spb mindenképpen felmegy rá a héten, kíváncsi vagyok mennyire lesz gyorsabb tőle. Most egy olyan gondom támadt, hogy nem cserél hátteret egyik "főképernyőn" sem
nem értem miért...dolgozik, kilép ahogy szokott és nem változik meg a háttér...
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6205 üzenetére
Semmit nem változtattam a telón még, szóval igen.
De arra még nem kaptam választ, miért halkítja le a filmet a rendszer hangjának lenémítása...nekem ez kissé beteges...
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6193 üzenetére
Nincs semmi futó alkalmazás, viszont én hülye hazafelé levettem a procit normálra...kicsit gyorsabb, de azért ettől én többet vártam volna. Kíváncsi vagyok még az SPB Shellre, az ugye felmegy 6.5-re? az hátha megoldja ezt a lassúságot, vagy semmi köze nincs hozzá?
-
scapegt
őstag
válasz
Napfénysüti #6191 üzenetére
Van a "családban" egy htc p3300 és komolyan mondom, nagyon gyors, meg sem akad pedig abban 200 mhz-es proci van! hogy lehet ez? szépen megy rajta minden, ezen meg akadozva csak
-
scapegt
őstag
válasz
CHIPman #6189 üzenetére
fura, mert nálam a kezdőoldal kissé máshogy néz ki
de azért köszi
elsőre egy gondom akadt a telóval: a rendszer hangerejét ha leveszem (utálom ha valami csipog, a rezgést is kinyomtam érintésre) akkor nincs hangja a filmnek...0-n volt, viszont a telefon csörög rendesen, és valami azt írta, hogy nem tud lejátszani hangot mert némítva van a teló...ez szoftveres hiba? mindenkinél ilyen? kissé logikátlan, nem? videolejátszás miatt kell hogy hallgassam a csipogást mikor egy widget-et kiszedek az "asztalra"?
-
scapegt
őstag
Biztos én vagyok a pancser...de ami romfrissítés menüpont alatt van,abból ért bárki kezdő bármit is??? egyébként én még a regisztrációt sem találom az oldalra..pedig nem tartom magam nehéz felfogásúnak...
-
-
scapegt
őstag
Sziasztok
Ma vettem egy Omnia 2-t és az lenne a kérdésem, hol van leírás rom frissítéshez? Vagy bármilyen buheráláshoz az Omnia 2-n? Ennek tényleg ennyi memóriája van csak?
elég durva, mi fér még erre?? iGo egyáltalán felmegy majd rá?
elolvastam már itt pár hsz-t, de nem találtam honnan tudja ennyi ember ilyen jól a rom frissítést és buherálást, lécci adjatok linket. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpársportok
- Gumi és felni topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest