- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KataKata
csendes tag
válasz
tzsolesz #8934 üzenetére
Nem igazán tudom, milyen zöldről beszélsz
Nekem olyan van, ami egy telefon, mellette felkiáltójellel - ez mindig ki van húzva a háttérre, egy sorban: boríték / boríték+@ / telefon+kérdőjelNem ennek a kijelzése a gond, hanem hogy elszáll a hívás az éterben kb félúton...
És a másik fél ezt hallja: kicsöng, kicsöng, aztán tartásba rakja és szétkapcsol... miközben nálam nem történik semmi, mintha nem is hívott volna senki.
Volt ilyen másnál is? Vagy csak nálam?Ez a "tartás" egyébként elég rejtélyes nálam, mert beszélgetés közben kb 5 percenként (de van, hogy 2) szétkapcsol, mert ÉN tartásba rakom azt a felet, akivel beszélek. Persze nem nyomogatok semmit, csak beszélünk, egyszer tök süket lesz, már nincs is senki a vonalban, ő meg mondja hogy tartásba raktam, majd szétkapcsolt. Hát ne mondjam mennyire idegesítő ez is, de az előbbi sokkal jobban!!!
-
bagesz71
tag
válasz
tzsolesz #8911 üzenetére
ÜDV!
Felraktam az általad javasolt SPB style packot,de nem akar müködni,az SPB Mobile Shell 3.5.5 már telepitve van.
a storage-ba raktam,de nem csomagoltam ki.
Ez lehet a baj ,vagy máshova kell raknom,esetleg a mem kártyára és kicsomagolva?Ja és külön kell kiprobálni minden témát?
Köszönöm a választ.
üdv. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
tzsolesz #8908 üzenetére
PFC-n tegnap olvastam róla. Ott le is van írva hogy kell feltelepíteni. Szerintem valamelyik nap megpróbálkozom vele.
Párom most cserélte az i900-as Omniáját egy Galaxy 3-ra és bevallom egészen megtetszett a rendszer.
Tényleg marha sok alkalmazás van a marketen.SPB skinek jöhetnek. Nekem most Windows Phone 7-es van. Ez rémegyszerű de pont emiatt gyorsan és könnyen kezelhető.
-
dancsuri
veterán
válasz
tzsolesz #8432 üzenetére
Ez egy álltalam felvett videó Mediainfoja.
Complete name : E:\Fontos\Omnia2\1\SNC00010.mp4
Format : MPEG-4
Format profile : 3GPP2 Media
Codec ID : 3g2a
File size : 29.8 MiB
Duration : 1mn 33s
Overall bit rate : 2 673 Kbps
Encoded date : UTC 2010-05-09 17:11:46
Tagged date : UTC 2010-05-09 17:11:46Video
ID : 1
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Simple@L3
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : 20
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 2 635 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 480 pixels
Display aspect ratio : 3:2
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 28.089 fps
Minimum frame rate : 7.937 fps
Maximum frame rate : 66.667 fps
Standard : NTSC
Color space : YUV
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.271
Stream size : 29.3 MiB (99%)
Language : English
Tagged date : UTC 2010-05-09 17:11:46Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : Yes
Format settings, PS : Yes
Codec ID : 40
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 35.6 Kbps
Nominal bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 32.0 KHz
Stream size : 405 KiB (1%)
Language : English
Tagged date : UTC 2010-05-09 17:11:46 -
nyikszi
őstag
válasz
tzsolesz #6534 üzenetére
Rapid JC1-es rom:
VLC player: AAC 32 MHz
KMplayer:
Audio #2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : 40
Duration : 1mn 5s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 27.5 Kbps
Nominal bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : C
Sampling rate : 16.0 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 219 KiB (1%)
Encoded date : UTC 2010-04-20 11:00:08
Tagged date : UTC 2010-04-20 11:00:08 -
scapegt
őstag
válasz
tzsolesz #6534 üzenetére
mintavételi frekvencia 32000 Hz. Ez elegendő info, vagy mást is szeretnél?
A billentyűzet kirakása pedig megfigyeltem, akkor történik, mikor lezárom a pda-t, kinyitom, máris ott csücsül lent
egyszerűen nem tudom kilőni onnan
az előbb állítgattam a Smart-ban, aztán soft reset, lett 85 mb szabad ram
na persze már csak 55 mb...és valamiért szépen elfogy, volt már 20 mb-on is, pedig még gps sem futott, sem más egyéb...valami nem kóser, de mégis ez tűnik a legnormálisabb ramnak a többihez képest. De lehet megunom és felmegy rá a pdafan...-on említett teljesen csupasz ram..próbálta már azt valaki?
-
petymeg
addikt
válasz
tzsolesz #6086 üzenetére
én ezt a "tokot" használom: [link]
praktikus mert védi sz esésnél és jobb a fogása (nem olyan szappanszerű mint csupaszon), viszont rondább töle, és nem használható autós tartóval.fóliát meg a vaterán veszek 3 db 750, mert sajnálom a többezret a brando fóliára, bár többen esküsznek rá. lehet egyszer kipróbálom.
ez az olcsó fólia viszont hamar tönkremegy egy-másfél hónap után cserélni kell.
-
bulho
tag
válasz
tzsolesz #6086 üzenetére
szia brando fólia eddig mindenki ezt használja és elégé a jó is szóval ezt ajánlom ....TOK: én nem rég vettem egy jo kis tokot dreim tok nálunk itt lehetett kapni a tmobilnál ... ugyan úgy néz ki mint a gyári csak van egy fűl amit ha meghúzol akkor kihúzod a telot a tokból így nem kell szenvedned azzal hogy kicibáld a tokból .. a gyári ilyen volt sajnos
viewdetails ő látta is a tokot neki is tetszik szóval nem valami gagyi
Remélem segítettem
-
fairi
őstag
válasz
tzsolesz #5335 üzenetére
spb mobil shell egy felület,keress rá agoogle-n,legfriseb a 3.5.3 szépen skinezhető,vki szereti vki nem annyira..
JA5 a szoftververzió,azt jelenti hogy 2010 januári,legfrisebb a JC1 logikusan az márciusi..
te döntöd el hogy le akarod scerélni,fel lehet tenni touchflo-s felületűt,de 6.5.5 windowst is...
nyugodtam lehet hackelni(szoftvercserélni),mivel nincs semmi védelem a bootloaderen(HTC-vel ellentétben),vagyis ha kis hiba, visszateszed a gyárit és senki nem tudja mit mesterkedtél...
sőt akár saját romot is gyárthatsz,már van külön kit hozzá...Kisebb hackek száma közelít a végtelenhez...
modaco.com
pdafanclub.comkét fő fórum,az első angol második magyar
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
tzsolesz #5339 üzenetére
Majd szólj ha kipróbáltad hogy mennyire jött be: SPB MS 3.5
Sorry elb*sztam egy hsz-be akartam a kettőt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
tzsolesz #5337 üzenetére
Settings -> Display -> Items on Today
És itt vedd ki a Samsung Widget Plus elöl a jelölést.
Viszont ha ezt megtetted akkor tényleg érdemes az MS-t feldobni mert egy nagyon alap felületet kapsz. Bár te tudod beállítani ugyanabban a menüben hogy mik legyenek kint. De azért az SPB MS a nyerő szerintem. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
tzsolesz #5335 üzenetére
SPB MS egy 3rd party Todayes program. Keress rá 100* jobb mint a gyári. Legjobb ha azt a nyomi Touchwizzt kikapcsolod mert lassú cucc. SPB MS-t meg kipróbálhatod asszem 14 napos próbaverzió van a gyártó oldalán.
Van egy sejtésem hogy az eredeti ROm-ot ami most van neked rajta érdemes lesz lecserélni.
Nem egy nagy dolog hidd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest