- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Engem a PFC-n lehurrogtak az Amigo miatt, azzal az indokkal, hogy biztos, hogy nem eredeti !
"Bepöccentem" és szereztem egy eredeti IGO8-at.Ami rendesen működik pikk-pakk talál műholdat. Egyszer ugyan elvesztette a jelet, de csak pár másodpercre és 2-3 alkalommal elakadt Moha bá szava, de egyébként nincs gondom vele.
-
CHIPman
nagyúr
Ezeket mind tudja a 8 is, a csicsa meg az animáció nekem nem lényeg. A sebességet alapból nem írja ki, csak skinnel, a multimédia+"extra tartalmak"+próbajátékok meg mind parasztvakítás, a netes verziókból ki is vannak hagyva. Legalábbis a játékok biztosan. Egy próbát mindenesetre megér.
Ja, és szoktak szólni, hogy használd a válasz gombot.
MikroTikker: Milyen emulátorra gondolsz? Feltételezem, hogy a PSX-nek illetve a GBA meg hasonló régebbi konzoloknak jóval kisebb hardverük volt, ezért mennek. -
nyikszi
őstag
"Nagyapám a sokol rádió hangzását is fikázta aztán kiderült hogy az elem merült le a nagyothallókészülékben ...."
Rögtön jobb lett a kedvem így hétfőn reggel
Tel Elek! Én megveszem, de tudva, hogy rossz az egyik funkciója, így jelentős engedményre számítok. Egyébként még mindig mondom, hogy hallgasd meg másét. Akár az enyémet. Én is kíváncsi vagyok a Tiédre.
-
zack
nagyúr
"Nagyapám a sokol rádió hangzását is fikázta aztán kiderült hogy az elem merült le a nagyothallókészülékben"
Ez jó volt!
Egyébként nagyon jó minőségű a hangzása. Nagyon sok multimédiás telónál jobban szól...pl. LG Arena, I8910 HD. Volt mind a kettő, tehát viszonyítási alap az van.
W995-öt jobbnak érzem, de ez kifejezetten zenére van kihegyezve.
Pü-ben is kértek segítséget tegnap, hogy ő is W995-öt akar, és az érdekelte volna, hogy milyen a kamera része, és a word, excel-t hogy kezeli.
Mondtam neki, én a zenei része miatt vettem meg, ha Office-t akar futattni vegyen PDA-t, mert a W995 más felhasználói réteget fed le. A képek nem rosszak, bár még nem volt időm tüzetesebben tesztelni. Azért a 8MP csak jelent valamit, még ha sokszor nem is a MP száma a domináns tényező."ezért jó hogy ott van a választás lehetősége .......
ha tudom előre mire akarom majd használni a mobilt akkor annak a célnak a legmegfelelőbbet választom ...persze a kipróbálás után.... "Ez szóról-szóra így van.
-
nyikszi
őstag
Hali! A PFC-re regisztrálj, ott a rommal kapcsolatban sokkal többet fogsz megtudni, persze itt is segítünk. Nem nagy dolog, aki már telepített oprendszert, annak ez is megy.
1. böngésző: beállítások -> hálózati beáll -> böngésző kapcsolatai itt adhatod meg min keresztül netezhetsz. Ha viszont van wifid akkor nodata fel, letiltani mindent és mehet a net 1000-rel. Egyébként az opera jobb itt mint az IE. (bizonyos szempontból)
2. AS: ha ezt használsz feltételezem XP-d van. Simán fel kellene ismernie, háttértárként a pda-t beállítva nem szabad, hogy elinduljon az AS!!!
3. A playstationt passzolom, de gondolom nincs akadálya, mintha valaki említette volna a PFC-n. De ez sztem nem is azon múlik.
Egyébként milyen romod van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest