- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
elias71
tag
Remélem senkit nem bántottam meg, sőt szívesen segítek mindenben. Itt megtaláltok mindent még videó is van a romfrissítésről.
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1013.0
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1861.0 -
elias71
tag
Már ne is haragudjatok, de én nem értem ezt a sok tökölést az egész romfrissítés csak pár lépés gyerekjáték!! Fel kell rakni mindet sorba és kikell próbálni én is ezt csináltam egy délután ötöt, hatot is kipróbáltam az elején. A samut nem kell félteni nem árt neki a romcsere csak használ.
-
elias71
tag
válasz
Napfénysüti #8850 üzenetére
Gyors stabil semmi probléma nincs vele én az AIJH1 után használom pedig az sem volt rossz.
-
elias71
tag
Sziasztok,tudja valaki, hogy a letöltött widgeteket hogy lehet életre bírni? Én már minden hova bemásoltam próbáltam onnan futtatni de nem akarnak működni pedig I8000 oldalról töltöttem ezek exe filék ugyan ez van az ilyen kiterjesztésű játékokkal is.
-
elias71
tag
válasz
Napfénysüti #8687 üzenetére
AIJH1! Én ezt használom már egy ideje, sőt a páromnak is ez van fent nem fagy stabil gyors rom próbáld, ki nem fogsz csalódni.
-
elias71
tag
Sziasztok! Skacok, hogy lehet megoldani az alsó és felső sávot, hogy a hátér ott is látszódjon?
Ha valaki tudja, segítsen, mert nekem így nagyon nem tetszik előre is köszönöm. -
elias71
tag
Egy fontos infó lemaradt, nyugodtan cseréljetek romot a garis telefonon nem foglalkoznak vele sőt úgy kellet szólnom, hogy szoftvert ne cseréljenek rajta mert amit én feltettem annál jobbat úgysem tudnak .
-
elias71
tag
Sziasztok, én pont most hoztam haza a telefonom a Budaörsi központi szervizből a porosodást javították. Fél éves a telefon a párommal együtt vettünk egyszerre mind a kettőnknek egyet de csak az enyém porosodott. Úgy vittem be mint akinek a fogát húzzák de megérte igaz a brandó fóliámat jól össze barmolták de levettem lemostam és olyan mint régen. Én imádom teljesen gyors stabil és sosem fagy egyikünk készüléke sem pedig a nők tudnak csodákat tenni a telefonnal,
és nincs semmi csoda feltettem rájuk az AIJH1-es romot és simán Samsung Widgetplust használunk.
-
elias71
tag
Sziasztok! Vettem srácomnak egy I900- ast és az lenne a kérdésem, hogy rom frissítéshez, használhatók azok a szoftverek amit az omnia kettőhöz használok? (Samsung kies,Octans downloader) Bocs, hogy ide írok de itt többen is erről váltottatok gondoltam ti biztosan tudjátok a frankót.
-
elias71
tag
Már ki nyomoztam, ha valakit érdekel a központi szerviz címe akkor íme: Telemax GSM szerviz KFT Budaörs Kinizsi út 4.
Tel:0623880319
Ide küldik a kicsikét ha megbetegszik. -
elias71
tag
Sziasztok, régebben valaki írt egy jó szerviz címet (Budapest) ahol megcsinálják gariba a kijelző porosodást,segítenétek mert most nem találom .
-
elias71
tag
Harmadik napja gyűröm a JH1 romot az én tapasztalatom alapján nem találtam semmi különbséget a JF5 höz képest talán a navi kicsit gyorsabb lett de mást nem tapasztaltam pedig biztosan jobb különben nem csinálták volna. A lényeg, hogy semmi baja nyugodtan használjátok !! A program ram nem ment 47 alá úgy, hogy én a samu widgetpluszt használom.
-
elias71
tag
Én még azt tapasztaltam, hogy gyenge aksival is lassabban talál jelet, de az autós szetten keresztül ( töltő) már gyorsabb.
De szerintem nincs vele gond működik rendesen. -
elias71
tag
Srácok az első lépés hiba esetén az oprendszer cseréje ugyan úgy mint a jó öreg pc-n.
Ezzel a lépéssel máris meglehet tudni, hogy szoftver vagy hardver hiba van és csak max húsz perc az egész. -
elias71
tag
Sziasztok,a media player lejátszó listába be lehet rakni egybe is a zenéket mappástól vagy csak egyenként kiválasztva a tömegből.
-
elias71
tag
Srácok, ha valakit érdekel, egy ötösért oda adom a gyári IGO8 navit 2GB-memkártyával.
-
elias71
tag
válasz
Napfénysüti #8018 üzenetére
Tökéletes! Még egyszer köszi.
-
elias71
tag
válasz
Napfénysüti #8018 üzenetére
Köszi,máris rákeresek.
-
elias71
tag
Srácok hogyan lehet megszüntetni, hogy ne akarjon állandóan GPRS kapcsolatot létesíteni.
A t-mobnál le tiltattam szóval nem tud kárt okozni de zavar, hogy állandóan feldobja az ablakot és nem is akar megszűnni egy darabig. -
elias71
tag
Sziasztok, remélem itt nem késeltek meg érte ha megkérdem, hogy hogyan tudom megoldani azt a problémát, hogy az új 8GB-os kártyán is menjen a navigáció. Hivatalos IGO van a telefonhoz, de az csak a saját kártyáján hajlandó üzemelni. Ha itt kínos lenne a válasz tedd meg itt elias71@citromail.hu
-
elias71
tag
Ha valaki tud letölthető működő flash plajer 10 az jó lenne én csak androidra találtam.
-
elias71
tag
Sziasztok,szeretném megnézni a fleshes videókat de az adobe flash player 7 nem tudja lejátszani, a tízes kellene neki de ebből nem találtam vinmora valót tud valaki megoldást rá.
-
elias71
tag
Sziasztok,már kétszer is kaptam üzenetet, hogy csatlakoztassam a telefont a számítógéphez és töltsem le az új frissítéseket,meg éri frissíteni vagy hagyjam az egészet?
-
elias71
tag
Skacok pont az a jó a winmoban, hogy szanaszét lehet buherálni, akinek elég amit az android nyújt az jobb is ha nem vesz O2-tőt. Lehet, hogy csak nekem kicsik az igényeim de evvel a telefonnal szinte mindent meg lehet csinálni. Eddigi legjobb döntésem ez a telefon imádom.
-
elias71
tag
Nem teljesen stabil az O2 az IGO-val. A lényeg legalább is nálam így volt jó, mikor még a T-s szoftvert használtam elég gyengén muzsikált csak a szélvédő mögött működöt „rendesen”a gyári bealításokkal, vagyis GPS progi port 7,GPS hard port 9 és 4800 de az igo-ban hagytam, hogy saját maga keresse meg. De a lényeg felraktam a jf5 romot és azóta az anyós ülésről is megy rendesen viszont itt a 4-es program port port a jó választás.
-
elias71
tag
Sziasztok,túlvagyok a rom frissítésen minden szép és jó de egy számomra fontos funkció nem működik. A t-s romban az órában volt egy emlékeztető vagy ilyesmi opció a születésnapokat,fontos dátumokat lehetett beállítani és gyönyörűen jelzett amikor kell. A mostaniban világóra van helyette, segítsetek ez nekem fontos rész volt és a jf5,jd6-os rom sem tartalmazza.
-
elias71
tag
Sziasztok! Ha romfrissítés előtt le akarom menteni a telefonszámokat,évfordulókat meg a hozzátartozó csengőhangokat stb ehhez kell külön progi.
-
elias71
tag
És még valami szeretnék feltenni egy google mapsot honnan tudom leszedni?
-
elias71
tag
Sziasztok! A kocka ami mellesleg szerintem tök felesleges sok memóriát zabál a t-mobos szoftveren? És ha igen hogyan lehet megszabadulni tőle?
-
elias71
tag
Total commandert honnan tudok letölteni?
-
elias71
tag
Sziasztok! A wifi sebességét lehet javítani valahol T-mobos a telcsi. Az explorer és az opera is betyár lassan tölt be.
-
elias71
tag
Sziasztok! Most olvasgatom, hogy már többen is frissítettétek az IGO-t a kérdésem az lenne, hogy pontosan hogyan? Wifin csatlakozom a netre mit merre kel csinálnom? Láttam sokan bajlódnak a műholdak megtalálási idejével nekem az javított a helyzeten, hogy hagytam a gyári beállításokat csak hagytam neki, hogy automatikusan keresse meg a megfelelő sebességet így lett az adatátv.seb 57600 egész jól működik a T-mobos telómon.
-
elias71
tag
Pedig már jártam ott, de az a fránya üres mező, amibe írni kell eltérített.
-
elias71
tag
Ha valakit érdekelne a Butapestiek közül az Örsön a sugárban az emeleten a telefonosnál vettem képernyővédő fóliát és tökéletesen buborékmentesen fel tudtam tenni . A fólia szinte rásimul, alig venni észre vékony jól siklik az ujjam és a ceruza is rajta. Márkát nem tudok mondani Koreai gyártmány két ezer pénz volt de szerintem jó a minősége.
-
elias71
tag
Sziasztok! Tegnap csatlakoztam az Omniások táborához és éjjel fél egyig nem is tudtam lerakni a kicsikémet. Fehér lett a drágáságom pedig feketében szerettem volna, de annyira elvarázsolt a fehér eleganciája, hogy nem tudtam neki ellen állni. Szinte mindennel boldogultam de a telefonszámok mellé nem tudom hogyan lehet külön hangot rendelni ebben kérném a segítségeteket.
-
elias71
tag
Még egy kérdés! Mivel csak kétgigás a t-mobos telefon milyen memóriát érdemes venni hozzá típus méret stb. Melikkel szalad a legjobban?
-
elias71
tag
Persze a teszt példány képeit láttam, de engem jobban érdekel a mostani szoftveres gépekről a tapasztalat.
-
elias71
tag
Sziasztok! T-mobilos vagyok és most jött el az ideje a váltásnak. Egy ku990 viewtyt cserélnék le az Omnia kettőre, ami nagyon érdekelne, hogy milyen véleményetek van a telcsivel készített képek illetve videó minőségéről. A válaszotokat előre köszönöm üdv attila.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest