- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#20584850 #9371 üzenetére
Nem emlékszem már a verziószámára. De az lenne a legjobb ha szereznél hozzá egy 2GB-os eredeti IGO-t, valami 500-1000Ft-ért már egyszer-kétszer láttam az aprón. Nem tudom van-e még belőle. Vagy rakj fel egy hirdetést, hogy keresel.
Egyébként mivel az Omnia 2-höz gyárilag JÁR az igo, ez itt nem is warez. Tehát az sem az, ha megkérsz valakit, másolja le a memóriakártyáját megfelelően, és ossza meg veled. -
tzsolesz
nagyúr
Köszi.
Hú, de meghalt ez a topic. Még 2 éve amikor vettem az O2-t akkor ment is valamennyire. De érdekes módon soha nem pörgött igazán. Talán nem lett elég sikeres az utolsó Windows Mobile-os telefon pedig többet érdemelt ettől. Emlékszem, hogy akkoriban volt a Spika menő teló, a maga 1.5-ös androidjával. Az szó szerint egy ostoba kezdetleges rendszer volt a WM6.5-höz képest.
Most pedig amikor haver elhozza a övét, és a kezembe veszem, már más a véleményem a 2.3.4-es androiddal szemben. Használhatóbb, de lehet hogy csak a jobb hardver miatt van ez,. Nem tudom. Nincs már sajnos támogatás a WM mögött.
Igazi jó minőségű játékot sem találtam rá. Valami igazán szép arcade autós játékot meg egyebeket. Valamelyik asphaltot felraktam neki rá, de hát az nevetséges
en nézett ki, és ráadásul 2 fps-el ment, sőt irányítás az nulla volt.
Nem értem, nem így emlékeztem rá. pedig van benne 3D gyorsító is. Minek felehet meg az a proci a mai ARM felhozatalból? -
tzsolesz
nagyúr
Srácok, mit használtok java programok futtatásához? Próbáltam egy csomó maszlagot de egyik sem tökéletes.
Jah, milyen játékokat ajánlotok rá, ami még úgy látványos is, és gyors is.
-
tzsolesz
nagyúr
WP7 on Omnia 2 Nem tudom, hogy ez mennyire működik......
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok!
Aki ismer olyan embert aki telefon garanciáztatással foglalkozik, az írjon már egy privit nekem. Sürgős.
-
tzsolesz
nagyúr
Tessék, fogadjátok szeretettel.
Windows Mobile 6.5 Omnia 2 taskbarok.
8 db van a csomagban, mindegyiket leteszteltem, 3-at le is kaptam, itt vannak a képek, a teljesség igénye nélkül.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kisocsi #8968 üzenetére
Köszi. Sajnos magyar oldalak nem foglalkoznak vele. Találtam nagyjábból 15 db használhatót, de letölteni ugye soha sem fogom, mert 10 hozzászólás kell az XDA-án, ahová most direkt regisztráltam. Angolul nem tudok, azért meg hülyeségeket nem fogok benyögni ide-oda, hogy letöltsem onnan a taskbarokat.
Mi az oka annak hogy magyarul nem lehet elérni ezeket? Tiltott?
Miért csak egy két külföldi oldal foglalkozik ezzel.
Ha sikerül majd egyszer letöltenem valahonnan, az lesz az első, hogy belinkelem őket ide.
Nagyon hiányolom ebből a topic-ból az ilyen linkeket. Ennek a topic-nak ez is lenne az egyik szerepe, de sajnos nem funkcionál rendesen.
Semmilyen szerzői jog nem védi ezeket moddolt kis apróságokat, még sem mer linkelni itt senki.
Mindenki csak azzal jön, hogy a PDA Fan Club, Google, bla bla.
Nézd meg, vagy 20 hozzászólással ezelőtt mindjárt volt is egy kezdeményezésem. Összegyűjtöttem 4db SPB Mobile Shell stílust, leteszteltem, betömörítettem, majd feltöltöttem egy file megosztóra.
Nem hiszem el, hogy ez olyan megterhelő lenne itt. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
KataKata #8931 üzenetére
Egyáltalán mik vannak bekapcsolva a MAI NAP-ban?
Azt meg tudod nézni?
Beállítások->kijelző és világítás->Ma képernyő elemei.
Nah, itt tudsz hozzáadni elemeket. Ajánlom a Samsung WindgetPlust-t hozzáadni. ott alapból van egy kis widget, ami mutatja a bejövő hívásokat, sms-eket, stb... -
tzsolesz
nagyúr
Garmin XT-ét használt már valaki?
Mit tud, érdemes felrakni?
Jól működik? -
tzsolesz
nagyúr
Voala:
SPB Mobile Shell 3.5.5 style pack for OMNIA 2
Tartalma:
Windows Phone 7 style
HTC Pure style
HTC Sense style
Galaxy Android styleSaját kezű összeállítás, mindegyik tesztelve.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8906 üzenetére
Úgy látom teljes siker.
Android 2.1 on Omnia 2 -
tzsolesz
nagyúr
Hali. A napokban raktam föl a telómra ROM-ot.
Neve:
PDA: i8000AIJH1
CSC: i8000XEHJG5Tettem föl rá SPB Mobile Shell 3.5.5-öt, hozzá HTC Sense stílust, stb...
DE:
Ilyen ikonokat hogyan lehet lehet kicserélni, ez ott van felül a tálcán pl....? Vagy melyik téma ez?Jah, és jöhetnek ötletek, még ilyen SENSE szerű stílusokra. Vevő vagyok rájuk.
-
tzsolesz
nagyúr
A windows 7-re én is rákérdeztem már, de nem jött rá komment. Szerintem butítanak rajta majd valamennyit, és dobják is kifelé a kukták.
MÁS: SPB Mobile Shell 3.5.5-re tud nekem ajánlani valaki téma packot? iphone, Mac OS, és egyéb extrém témák érdekelnének. Kifejezetten 800x480-ra, mert találtam éppen a neten külföldi fórumokon témákat, de azokat nem merem feltenni, mert nem egyértelmű a kijelző méret számomra, és egyébként is panaszkodnak rá, hogy nem minden stimmel a telón.
MEGINT MÁS: Töltene nekem fel valaki (olyan aki új főzött ROM-ot használ) file megosztó oldalra (4sahred, stb...) saját készítésű videót, úgy hogy közben hangosan (20-30W beltér/150W kültér) szól közben valami műzene (house, club, disco, egyéb...). Nagyon szépen megköszönném.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv mindenkinek.
Van rá esély, hogy főzve egyszer elérhetővé válik a WP7 Omnia 2-re?
A hardveres feltételei miatt szerintem nem lesz rá mód.Jah, és tud valaki olyan progit amivel lehetne egy kicsit tuningolni a CPU-t? Ez persze csak puszta kíváncsiságból.
-
tzsolesz
nagyúr
Hali, tudna nekem valaki ajánlani egy jól működő magyar nyelvű ROM-ot, ami esetleg stabilabb, gyorsabb, és kafább a jelenlegi ROM-tól?
Egy két dolog nem tetszik, hátha ROM csere után javul a helyzet.
A gyári T-mobilos ROM van fent.Windows Mobile ® 6.5 Professional CE OS 5.2.21876 (Build 21876.5.0.72)
Jah, és valaki nagy vonalakban leírná a ROM csere lépéseit?
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
dancsuri #8408 üzenetére
Hát ez kurv@ jó.
Melyik az a böngésző, amivel különböző oldalakon meg tudom nézni a videókat is. Tehát videómegosztó oldalakat szeretnék nézegetni.
Az IRIS már majd nem vitte, de ott is azt mondja, hogy engedélyezzem a plugin-okat a SAFARI-ban. Engedélyezve van minden beépülő, de még sem játssza.
Kezdem elveszteni a hitemet ebben mobilon internetezésben. Direkt vettem WIFI-s telót, WIFI-s routert stb.. de ez nem fog menni úgy látszik.Mi történt a fejlesztésekkel? Se a Mozilla, se ez a SkyFire nem fejleszt erre a platformra, de miért??? A többi meg hiáb fejlődik, semmit sem ér. Az opera, és a IE azt mondja, hogy telepítsem a legfrissebb flash beépülőt. De kérem hogyan, ha azt sem fejlesztik tovább?
Itt van vége a Windows Mobile-nak, mint OS-nek? vagy mi van már? Symbian-ra van egy rakat szórakoztató alkalmazás mozgásérzékelőre, és giroscope-ra. Androidra úgy szintén. erre? semmi.
Lassan rakom fel az apróra, mert nekem ebből kezd elegem lenni. -
tzsolesz
nagyúr
SkyFire megy valakinek? Nekem azt írja nem támogatja az országomat.
-
tzsolesz
nagyúr
Megnéznétek nekem, hogy nekem milyen hangot vesz fel videó közben? tehát milyen a formátuma a hangnak?
Nekem meglehetősen szarul veszi fel a hangot. Van már erre gyógyír? Tud valaki megoldást? -
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Az lenne a problémám, hogy a GPS nagyon nem úgy működik, ahogy kellene. De az is lehet, hogy magával az IGO-val a gond. Hiába van 3-4 műhold is amit talál, egyszerűen képtelen kapcsolódni hozzájuk. Nagyon nehezen sikerül kapcsolatot teremteni, és ha meg is van, hamar elszáll.
Tudtok valami ötletet erre? Ki mit használ, és hogyan? -
tzsolesz
nagyúr
Üdv, ajánljatok már nekem egy jó helyet, ahol olcsón jutnék kijelzővédő fóliához.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek.
Erre voltam kíváncsi. ugyan az mint az eredeti szoftban.
Pedig tud ez többet is, csak még utána kell járnom egy két dolognak. -
tzsolesz
nagyúr
nagy kérdés.
Megnézné nekem valaki aki "főzött" ROM-ot használ, hogy a videófelvétel hangja milyen minőségű? Tehát a codec infóra lennék kíváncsi.
Jöhet több júzer válasza is. Hátha eltérések vannak.
Eddig a videófelvétel hangjára tudok csak panaszkodni. Az nem az igazi, pláne akkor ha erős hangot veszünk fel, pl. koncerten, vagy discóban. Annyit javítottam a helyzeten a registryben a mikrofon-t lejjebb vettem.HKCU-ban software->samsung->camera->gainmicrophone-ban 140-ről 100-ra vettem az értéket. Így nem torzít be olyan hamar, de a minősége még most sem kielégítő számomra.
Jobb kell. Tud ez olyan minőségben felvenni, hogy megszégyenít sok stúdiót is. A hangjegyzet-ben pl. amikor WAW-ra állítjuk a felvételt, nuhh, az rendesen tükör tisztán szól, és élethűen. Nem beszélve arról, hogy nem torzít, és pont jó a felvételi szintje. Ilyen hangot kéne beállítani a videofelvétel alá is, és akkor azt mondanám, hogy tökéletes. -
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Elárulná nekem valaki hogy hol találom a registry editor-t a telón? Van egyáltalán rajta alapból, vagy rakjak fel? Nem találtam ilyen progit sehol.
Köszi.
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Egyszerű leírást tudtok a szoftverfrissítés menetéről?
-
tzsolesz
nagyúr
Lenne egy kérdésem.
Ti milyen fóliával/tokkal használjátok a telót. Mi vált be? amivel elkerülöm hogy sérüljön a kijelző?
Én a gyári fóliát használom egy vékony puha tokkal(gyári tartozék). Az a bajom híváskor, hogy a tokból mire kiveszem úgy hogy a fóliát ne hajtsam rajta fel véletlenül, és hogy ne ejtsem le, sok idő, és macerás.
Nincs valami tok, amiből nem kell kivenni a telót állandóan? Vagy olyan tok, aminek az eleje fólia, és lehetne a kijelzőt használni, úgy hogy benne marad a tokban? -
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Tud valaki megoldást arra, hogy hogyan lehetne rábírnia a videófelvevőt normálisabb hangfelvételre? Mert amit most művel az valami nagyon rossz, és torz. Legalább is nekem az. Hangos zenét egyáltalán nem bírja, ráadásul a magasak és a közepek kegyetlenül torzítanak visszahallgatáskor.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5342 üzenetére
BEJÖTT.(#5347) fairi Jah, vagy úgy. Akkor nincs gáz.
Egyébként minimum 2X gyorsabb most a telóm ezzel a cuccal. Nem semmi konfigja van. Teljesen testre szabható. Egyelőre elégedett vagyok az eredménnyel.
Majd jövök helpért ha csere lesz. -
tzsolesz
nagyúr
Köszi, mindjárt értekezünk, csak először letöltöm, és telepítem.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5342 üzenetére
Áhh, ez nagyon zsííír.
Ezt használjam samu widget helyett? Gyorsabb? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5338 üzenetére
Kikapcsoltam, és csak a widget tűnt el. A felület megmaradt (ikonok stb...)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Napfénysüti #5336 üzenetére
Okés.
Rá fogok keresni a progira.
Hol lehet kikapcsolni a TW-t?
-
tzsolesz
nagyúr
Először is köszi a helpet.
Másodszor pedig, magyarul kezdjük el újra az egészet, mert ebből egy kukkot sem értettem.
spb mobile shell az elég jól használható... Mi ez?
touchwiz meg csak JA5 után használható sebességű.. És ez?(szoftververzió?)
Patch-ek? Kiegészítő alkalmazások?
Nekem az eredeti Samsung WM 6.5 prof. van rajta. Ezt le kell cserélnem? Nem volt még eddig olyan teló amin nem cseréltem volna le az eredeti FW-t. De ez most még nagyon friss, nem nagyon akarom épp az elején szétlőni a garit róla, vagy éppen garba adni update miatt.Kisebb hacket vállalok, de egy teljes SW cserét csak egy kis idő múlva.
Eddigi telóim amiket hekkelgettem:-Moto V360 (P2K, ez volt számomra az ász)
-Motorola MPX200: Ezen WM6 van jelenleg is, amit én raktam rá.
-Nokia N73: Ezt már signo mentesítettem, és szoftver frissítettem egy párszor, plusz egy két csecse-becse. -
tzsolesz
nagyúr
Beléptem a klubba.
Egyelőre nincs panaszom rá. Beavatkozás nélkül, hogyan lehet egy kisit felgyorsítani a szekeret? Néha kicsit belassul. Amúgy jó.
Jah, és nagy felbontású FLV-ét mivel játsszátok le? Van hozzá codec, ami beépül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest