- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
c p
tag
válasz
scapegt #7962 üzenetére
Feltöltöttem, amit én is telepítettem: http://rapidshare.com/files/412157703/SkypeWM_v3.0.0.256.CAB
Fizetős hívást nem próbáltam rajta ( csak EchoTestSevice ), de egy próbát megérhet.Írtad, h. wave-re váltanál. Én pont azt cseréltem le erre... két nap után: boltba vissza és elhoztam az O2-t.
Arra azért megéri figyelni, h. skype (egyelőre) nincs badaOS-ra, úgyh. ha kell Neked, akkor marad a fring, vagy a nimbuzz (de abból csak egy java verziót sikerült felerőltetnem a wave-re).
Sokak szerint a bada meg wave a jövő, de jelenleg a samsung App Store-ban kevés letölthető alkalmazás van, azoknak is csak az ingyenes része érhető el itthonról. Úgyh., ha telepítgetni akarsz, akkor talán megéri várnod, pár hónapot. Külsős, maszek cuccokat meg nem is tudom, h. hogy lehet felpakolni rá.
-
fairi
őstag
válasz
scapegt #6960 üzenetére
lehet vidd gariztatni..
életemben nem hallottam ilyen omnia2 hibáról...nekem olyan kamera hiba volt a korai romokkal,hogy ritkán egyszerűen nem indult el romhiányra hivatkozva pedig volt neki bőven....
mintha nyelvvel lenne probléma,hiányozna ott a fordítás vagy mi...főzött rom van rajta vagy nem?
ha főzött angol csc vagy magyart erőszakoltál rá...
nem nemzetközi romra tettél magyar nyelvű csc-t..
nekem ilyen okok jutnak eszembe... -
nyikszi
őstag
válasz
scapegt #6599 üzenetére
Nem tudom miért nem vártok egy-két hetet és ha nincs baja, akkor telepítettek fel romot? Én a Rapid JC1-esét használom, majd ha az újabbakról jönnek visszajelzések, akkor esetleg felteszek egy újabbat. És nem, nem kell ezt se frissíteni, minek? Az androidost miért nem frissítenéd? Mert nincs rá rom, vagy mert....
-
fairi
őstag
válasz
scapegt #6588 üzenetére
pehes vagy,sima nem főzött gyári romok se jók?
egy gyári romok a főleg az ujjabak nem szoktak ilyeneket produkálni..egyszer volt agyhalálom akkor egy telepített program( egy taskmanager) és fözőtt 6.5.x-es összeakadt...
na az produkált ilyeneket,rákattintottam a gmailre és agyhalál,csak SR segített,meg hasonlók..
start menü eltűnt,meg efélék...
míg rájöttem vért izzadtam.... -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
scapegt #6588 üzenetére
Mint ahogy már más is írta, nem a XEZ kell neked, hanem a XEH, ha kiválasztod akkor felette meg is jelenik, hogy hungarian, szerintem ez lesz a hiba!!
Ha már itt tartunk az én problémámra tudna-e valaki valami okosat mondani? Mindenkinél megy gyönyörűen a Rapid féle Sense, csak nálam nem!
A többivel sincs baj, a TF és a naked verzió fut hibátlanul, de a Sense hibát dob állandóan.
Nem progifüggő, mert ma emiatt cserélgettem egész nap romot, az összes létező rapid féle sense-t feltettem (angol verziókat is), és mindnél ugyanaz..kihal az AudioManager_eng.exe, 2 percnyi zenét nem tud lejátszani a hiba nélkül
Senki másnál nincs ilyen hiba, csak nálam, ez rejtély!Demonstrálásképp csináltam videót
Ha valakinek van ötlete, kérem ne tartsa vissza, szeretnék a végére járni a dolognak!
-
kigyi_23
addikt
válasz
scapegt #6588 üzenetére
Nem XEZ hanem XEH. És bizony biztos, hogy te nem csinálsz valamit jól. A start menü elő nem jövetele az bizony max szoftveres probléma lehet. Valami nagyon nem megy neked ezzel a frissítéssel, vagy valami olyat állítasz, vagy raksz fel a ROM-ra amit nem szabadna. És fogalomzavart megelőzendő, mert ezzel valakit lehet összezavarsz. A ROM az amit felraksz. Ez az a szoftver amit frissítesz (flash-elsz így magyarosan
) a PDA-ra. A RAM meg az ami a program memória. Ne tessék ezeket a fogalmakat keverni, mert furán is hangzik és, ha az ember nem figyel akkor semmit sem ért ezek miatt abból amit leírsz.
Rakj fel egy teljes ROM-ot. Pl. Secany valamelyik ROM-ja. Ezek nem NB0-s ROM-ok hanem teljes változatok. Többnyire nagyobb módosítás nélküliek.
-
scapegt
őstag
válasz
scapegt #6582 üzenetére
másnak nem volt ilyen gondja? ha rányomok a start menüre, rezeg egyet a pda és annyi...egyszóval nem tudom használni mert nem tudok belépni semmilyen menübe...mi lehet a gond? remélem ezzel nem rontottam el az o2-met
ma tuti frissítek megint..de vajon melyik fog rajta működni? ja igen, még valami...angol a rapid másnál is? hiába választottam ki a CSC-ben hogy XEZ, csak angol nyelvű lett..
-
petymeg
addikt
válasz
scapegt #6550 üzenetére
pdaviet-et én sonblack 22-t tettem fel mind a négy fájlt beolvastam octansba és szinte hibátlan. kis hülye bugok vannak csak, viszont nem valami gazdaságos az árammal. reggel óta minimális nyomkodás-15 % akku. de majd kialakul, eddig idővel minden romnál csak jobb lett.
a csipogást ki lehet külön is kapcsolni setting touch alert és ott van pár opció.
-
kigyi_23
addikt
válasz
scapegt #6564 üzenetére
Érdekes nekem nem csipog, sőt nem is rezeg, ha kikapcsolom a rendszer hangokat és a rezgést. Ki lehet azt kapcsolni hidd el. Még a kamera hangokat is, igaz ahhoz már kis buhera is kell. JB2 Phone fent van az FTP-n onnan azt is le tudod kapni. Igaz nem abban a könyvtárban ahol a többi Rapidos cucc van.
-
kigyi_23
addikt
válasz
scapegt #6561 üzenetére
eboot nem szükséges hozzá. Rapid-hoz a JD9 CSC-t rakd fel, ha a JD6-os ROM-al próbálkozol. Phone résznél a JB2-t legalább azzal nekem elég stabilan megy a GPS és a teló rész is. Mondjuk én Sense-s változatot szeretem. SB ROM esetén egyben töltöd le az összes hozzávalót, de ott sem kell nagyon más mint a PDA és a CSC. Eboot frissítéssel állítólag téglát lehet gyártani, de ez csak tévhit. Én frissítem mindig ha lehet, mert nem véletlenül készül belőle új. Sztem amúgy olvasgass még és nyomkodd többet a PDA-t, mert még nagyon nem tudod mi fán terem a WINMO és ezt nem azért írom, hogy leszúrjalak, hanem jó tanács, mert csak így tudod majd rendesen kezelni a későbbiekben. Pl. a nyomkodás közbeni hangok külön kikapcsolhatók.... És még sok más amire panaszkodsz megoldható a beállítások áttanulmányozásával, ugorj neki nyugodtan. Menteni csak egy adott ROM beállításait tudod a SPB Backup-al. Ez csak akkor működik ha ugyanazt a ROM-ot rakod fel újra és abba töltöd be. Ha másik ROM-ra rakod vissza abból csak fagyások lesznek.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
scapegt #6487 üzenetére
Rapid leírja a ROM-okhoz, hogy mi van kiszedve belőle. A beállítások almenü azért van kétszer, mert az egyik a Samsungos, a másik pedig a gyári wines. A winest ki lehet lőni smart-tal. A win7-es fagyást említette más más is, nálam eddig a Sense-esekkel(JC1 és JD4) semmi gond nem volt, pedig 64 biten használom a 7-et.
-
Zsocy155
őstag
-
-
viewdetails
addikt
válasz
scapegt #6223 üzenetére
scapegt
Kockán keresztül akkor jutsz be ha megnyomod a kocka gombot középen.
SPB sima program telepítés, de zabálja a memóriát, ezért érdemes letiltani a Ma Képernyő Elemein / Items On Today mindent ami be van jelölve, illetve a \Windows\LinkMgr.exe fájlt elmásolni valahová, hogy induláskor ne töltődjön be vele a Main Menu. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
scapegt #6207 üzenetére
Jah akkor már értem a lassúságot. Azt a szar Touchwizt el kell felejteni egy hulladék és lassú dolog szerintem senki nem használja.
SPB rá aztán a gyárihoz képest repülni fog.
Hangerő: ez a rendszer hangerő változtatós dolog szerintem WM feature. A rendszer hangereje mindenre kihatással van. Engem is zavar hogy ha le van némítva akkor a lejátszóban sincs hang meg állítgatni kell rajta de sajnos ez van, meg kell barátkozni vele.
Erre még registry módosítást se láttam hogy azzal meg lehetne -e oldani.
-
fairi
őstag
válasz
scapegt #6187 üzenetére
IK5 régi rom,és nagyon-nagyon zűrös,egyszerűen nem fogom fel miért ezzel adják..
legutolsó felső startmenüs a Jc1..
de most egy új irány is elindult a JD1-gyel az alsó startmenüs..megoldás ha leggyorsabb kel:
telepíted a rapid light romját és teszel rá egy spb mobile shellt...
csodát fogsz tapasztalni az tuti.. -
CHIPman
nagyúr
válasz
scapegt #6190 üzenetére
Ez sajnos WinMo feature, és nem úgy néz ki, mintha javítanák. Ebben a SE jobb.
Amúgy a fórumon volt a link. Ja, és ha nem akarsz WiFi problémákat a régi ROm miatt és kevés RAM-ot a gyári miatt, akkor rakd fel a csupasz Rapid JC1-et. Alaphelyzetben 90MB körüli RAM, és repül minden. Legalábbis én már WM-hoz vagyok szokva, nekem ez repülés. -
Napfénysüti
nagyúr
-
bulho
tag
válasz
scapegt #6183 üzenetére
lesőbb ismerkedj meg az O2 vel ne egyből a ROM-ot frissítsd fel rá én2 hónapja vagyok O2 tulaj de nekem múlthéten pénteken lett új ROM felrakva ... Amúgy PFC-én olvas-hatol róla sokat és vannak ott ROM félék is amiből persze válogat-hatol ... de előbb olvasgass és okosodj az O2 ről hidd el meg fogja érni nekem ezt tanácsolták és bevált
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
scapegt #6183 üzenetére
pdafanclub.com-ra regisztrálj be, és ha úgy lépsz be a fórumra, akkor megjelenik egy romolda rész is, abban minden le van írva részletesen!
De ha nem volt még winmo-s készüléked, akkor javaslom először inkább ismerkedj vele pár napot, mielőtt ebbe belefogsz.
Milyen romod van egyébként, hogy máris cserélni akarod?
*#1234# írd be ezt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest