- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grind
tag
válasz
dancsuri #8247 üzenetére
Am ha ez az a link, amit én találtam akkor ezt lefelejtetted
password: ti8000226tm@kingmobi.net
És ha ez az amit te linkeltél, akkor ez megint nem egy "teljes" verzió ... na meg ha az lenne, lenne benne magyar nyelv is már mint magyar csc-vel tudnia kéne a magyar nyelvet is, de elvileg ez csak angol
-
Grind
tag
válasz
dancsuri #8242 üzenetére
JF6-ot én is láttam... majd kipróbálom én is csak meg várom előtte soneblack romját kíváncsi vagyok rá... am minek nézzem meg a hsz-eid I900 óta?? te is megnézheted ennyi erővel az enyémet ott , nem értem mi értelme van , de nézzed
Én nem akarok vitatkozni, meg szurkálódni .. úgy hogy elég oksa?
nem azért van itt ez a fórum
-
Grind
tag
válasz
dancsuri #8237 üzenetére
"Renéljük utánanéz és nem dönt egyedül a te véleményed szerint."
Inkább döntsön a te véleményed szerint?? Ha utánanéz, akkor biztos, hogy rám hallgat ... nézd meg pfc-n is ki milyen romot használ és milyen arányba... JE3-at már szinte senki, mindenki gyári JG5-t vagy JF5-t használ vagy Rapid romjait .. am mi a nicked pfc-n, hogy itt ilyen "nagy" embernek hiszed magad?
-
Grind
tag
Sziasztok ismét
Keresek valami jó liteos romot és érdekelne, hogy itt próbálta-e már valaki ezeket és ha igen, akkor azoktól kérnék véleményt, hogy minden megfelelően működik-e és hogy szerintetek melyik a legjobb. Szerintem MS lesz rajta, mert elegem lett a nagyon lassú senséből,
vagy esetleg más rom is érdekelne, ami nektek bevált
-
Grind
tag
Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy ezek még régi aksik és csak akkor lehet őket tölteni, ha már lemerült,ezek nem ilyenek.... akkor dugod rá amikor akarod és semmi baja nem lesz, szerintem, volt Samsung I900 am 1 évig használtam így .. és nem lett semmi baja. Ez egy újabb pda nem hiszem, hogy ennek lenne tőle valami baja, különben nem csinálták volna meg ezt a megoldást, hogy usb-ről is töltsön
-
Grind
tag
Most már kijelenthetjük, hogy a T-s Omnia II-k jobbak
-
Grind
tag
válasz
Napfénysüti #8169 üzenetére
Örülök, hogy mire nekem lett Omnia II-m addigra minden hibát javítottak benne
-
Grind
tag
válasz
Napfénysüti #8166 üzenetére
Értem, akkor biztos az lehet a baj, hogy volt régi Omnia II meg új, mivel az enyém T-s ezért gondolom ez már újabbak közé tartozik és ebbe lehet javították a GPS-t,gondolom én
-
Grind
tag
válasz
Napfénysüti #8159 üzenetére
Visszaolvastam sokat... és biztos nem csináltok valamit jól....
Ezek az alap teendők : Startmenü --> Beállítások --> Hálózati beállítások --> Gps --> XTRA --> XTRA-kiszolgáló engedélyezése (ezt be kell jelölni) --> XTRA- adatok letöltése
Így már sokkal gyorsabban talál jeleket.Utána ezt: IGO8-ban: port com 7, baud 4800
PDA GPS settings: Program port: com7, Hardware port com9, legyen bepipálva, hogy a windows kezeli a GPS-t.
És már repül is a Gps
-
Grind
tag
A gps gyenge?? ti mit csináltatok??
nekem akárhonnan 5mp alatt talál holdat stabilan és nem veszti el... az xtra gps-t le kell szedni, és a portokat beállítani, mint a beállításokba mint magába az iGoba és úgy hasít ahogy kell
IGO8-ban: port com 7, baud 4800
PDA GPS settings: Program port: com7, Hardware port com9, legyen bepipálva, hogy a windows kezeli a GPS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest