- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
badon
csendes tag
válasz
Napfénysüti #8166 üzenetére
Sziasztok!
Április óta van Omniiám és a gps-el ugyanaz a problémám, nehezen talál jelet. Mivel gyakran használnám, főleg nyáron túrázáshoz, ezért vettem hozzá egy bluetooth-os gps-modult, meg egy tartalék akksit. Így már el tudok bohóckodni vele akár 8-10 órát is a szabadban.
Egyébként ha valakinek fent van a phj-féle Smart progi, elő tudja hívni a szerviz menüt,ott meg lehet nézni a gyártási dátumát az omniának. Az enyém 2010.03.04 -én készült. Meg van ott valami "hardware version" is az enyém: "HW:MP1.100" Talán van valami különbség a "gyorsan talál jelet" meg a "nehezen talál jelet" Omniák között. -
badon
csendes tag
Sziasztok!
Élég rég olvastam a fórumot, ezért bocs a visszaolvasás nélküli kérdésért: a russa-t sikerült felrakni omnia 2-re anélkül, hogy kifagyjon? Ha esetleg nem, akkor itt egy verzió ,ami nekem tökéletesen működik a rapidféle JF5 rommal töltött omnia2-n(ezt jól megfogalmaztam). A gps beállításnál a port az com:4, a protocol az A-GPS, nekem így működik.
Ha már nem újdonság a működő russa az omnia2-n, akkor még egyszer bocsi amiért nem olvasok fórumot, legutoljára ott maradtam el, hogy a russa es az omnia 2 nem kompatibilis egymással. -
badon
csendes tag
válasz
Napfénysüti #4811 üzenetére
Sajnos nem megy, már próbáltam, kötelező megadni. Ezért kérnék valakit hogy egy gyári rom verziószámát/megnevezését árulja el. Janoex beszúrt egy képet pár hozzászólással feljebb
, annak az utolsó sora lenne a ROM verziója? Nem gond ha kimásolom?
(#4819) user137 válasza badon (#4805) üzenetére
(#4820) user137 válasza badon (#4805) üzenetére
Itt válaszolnék ha nem gond: alaposan átgondoltam a vásárlást, amire szeretném használni a leendő pda-mat:
-a telefonálás az egyértelmű,
-a navigáció autóban(Igo 8), túrázáskor, geocachingelésre(russa, navitel) - elég hülyén néztem ki a 4.3" wayteq autós pna-val geoládák után kutatva, ráadásul az aksi is csak 3-4 órát bírt
-WIFI netböngészésre, e-mailekre ha nem vagyok pc közelben, illetve van egy voip előfizetésem is(gyakran hívok külföldi vezetékes számot)
-multimédia: zenehalgatás az fontos szempont nálam, rádió és az egérmozizás is jó időtöltés egy hosszabb vonatúton(meg néhány játék is belefér de nem szempont)Így hirtelen ennyi. Ami pedig a buherálást illeti, az sem áll távol tőlem a Wayteq N770 pna-nak már nem is emlékszem hogy néz ki a gyári menüje(hála a n770 wayteq topic-nak
) -registry, mortscript szerkesztés- Igaz a WinCE 5 az nem ugyanaz mint a WinMO 6.x de remélem nem lesz gond az ismerkedésel.
Még azt is kiokoskodtam, hogy nem a pannontol veszem meg 9Xezerért a 2gb-os pannon függő O2+igo-s sdkari+2év hűség, hanem mivel már van egy eredeti igo-m sd kártyán, inkább egy 8gb kártyafüggetlen változatba fektetek be. Az igo megy sd-röl a 8gb pedig elég nekem egyebet rátenni. Szerintem innen szerzem be.
Röviden ennyi. Komolyabb érvek kellenek ahhoz hogy valaki lebeszéljen a vásárlásról."Az erő legyen veletek"
-
badon
csendes tag
Sziasztok!
Omnia 2 vásárlás előtt állok. Nem akarok elhamarkodottan dönteni(első pda), ezért végigolvasom a fórumot. Most a 3200 hozzászólás felé járok, sok utalás van a pdafanclub-ra ezért szeretnék regizni, hogy tudjak ott is olvasgatni, de meg kell adni a pda ROM verzióját(ami, ugye még nincs), ezért megkérlek benneteket Írjatok nekem egy alap O2 ROM verziót a reghez. Előre is köszi.
Amúgy minél tovább olvasom a fórumot annál jobban fogy a türelmem szeretnék már "pdavan" lenni(hogy érthető legyek lásd a 3008-3009 hsz), de még kivárok..egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest