- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
KataKata
csendes tag
...és amióta átállítottam a nyelvet angolra (itt tanácsolták) lehetetlen vállalkozás eltalálni a gombokat! Egyszerűen képtelenség. Mintha elcsúszott volna az egész, kalibráltam is de az sem használ.
-
KataKata
csendes tag
értem, ha nem kell senkinek 1ft-ért, hát nem, inkább kidobom
de komolyan: úgy értettem, hogy érdemben normális összegért. Nem ebből akarnék meggazdagodnide tény hogy ledobtam jó párszor, és csak 1 hétig tartott a lelkesedésem egy tokot illetően, tehát eléggé karcos... sajnos nem szerettem igazán sosem, ajándékba kaptam és ajándék teLÓnak...
én nem ilyet vettem volna, nem vagyok hozzá eléggé guru - vagymi
és igen, az említett problémák sem lendítettek a kapcsolatunkon
csak hard resetet csináltam rajta, aminél mellesleg nem szedtem ki a kártyát így mindenem elveszett, így ha lehet, azóta még jobban utálom. -
KataKata
csendes tag
Szerintetek el lehet még adni egy 1 éves O2-t?
-
KataKata
csendes tag
válasz
viewdetails #8957 üzenetére
IGEN BASSZUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem hiszem el, zseniális vagy!
Ha a miértet is tudodnád, az már egyenesen fantasztikus lenne...
ugyanis épp nemrég futott át az agyamon, hogy milyen érdekes, alig van vodás ismerősön (én pannonos vagyok) de akinél ez szintén ilyen "misztikusan" előfordul, mind vodás.
Szóval? -
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8954 üzenetére
még nem tudom... olyannal továbbra sem beszéltem, aki nem tudott felhívni. Csak utólag derül ki, de remélem már nem fog, mert nem lesz ilyen
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8948 üzenetére
már megcsináltam mindkettőt
-
KataKata
csendes tag
válasz
Napfénysüti #8936 üzenetére
És arról mi a véleményed, amikor egyszerűen ki se jelzi a hívást?
-
KataKata
csendes tag
válasz
Napfénysüti #8936 üzenetére
Hát igen. Ha épp résen vagyok, és épp ránézek a kijelzőre (ami ugye telefonálás közben nem túl gyakori) akkor visszaveszem tartásból és csak 1-2 mp maradt ki
De hát mindig nem lehet ezt se...
Mi ez a szenzor? Nem a kalibrálással függ össze? Egyébként azzal, a billentyűkkel nincs gond. -
KataKata
csendes tag
válasz
tzsolesz #8934 üzenetére
Nem igazán tudom, milyen zöldről beszélsz
Nekem olyan van, ami egy telefon, mellette felkiáltójellel - ez mindig ki van húzva a háttérre, egy sorban: boríték / boríték+@ / telefon+kérdőjelNem ennek a kijelzése a gond, hanem hogy elszáll a hívás az éterben kb félúton...
És a másik fél ezt hallja: kicsöng, kicsöng, aztán tartásba rakja és szétkapcsol... miközben nálam nem történik semmi, mintha nem is hívott volna senki.
Volt ilyen másnál is? Vagy csak nálam?Ez a "tartás" egyébként elég rejtélyes nálam, mert beszélgetés közben kb 5 percenként (de van, hogy 2) szétkapcsol, mert ÉN tartásba rakom azt a felet, akivel beszélek. Persze nem nyomogatok semmit, csak beszélünk, egyszer tök süket lesz, már nincs is senki a vonalban, ő meg mondja hogy tartásba raktam, majd szétkapcsolt. Hát ne mondjam mennyire idegesítő ez is, de az előbbi sokkal jobban!!!
-
KataKata
csendes tag
Köszönöm, nagyon segítőkészek vagytok, de sajnos nekem ez magas...
Én tényleg csak annyit szeretnék, hogy a hívásokat JELEZZE a készülék, ez a HR után sem biztos még?! Vagy ha igen, én már boldog vagyok és nem jöttem hiába! -
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8925 üzenetére
Köszönöm, megcsináltam.
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8920 üzenetére
A kártyát nem kell kivenni előtte?
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8922 üzenetére
A fotók is elvesznek??
Már egy ideje a laptopom sem ismeri fel, szóval teljes a káosz...
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8920 üzenetére
Úristen, én ezt nem merem megcsinálni!
Nagyon félelmetesen hangzik.
Meg mire mindent átmásolnék a kártyára, beleőszülnék, vagy kihullana az összes hajam..
Azért köszönöm! Gondolkodom rajta... (más megoldás nincs?)
-
KataKata
csendes tag
válasz
runner 125 #8918 üzenetére
Hmm... nem szeretnék nagyon off lenni, de szőke vagyok és nem csak ezen a képen
szóval azt sem tudom mi az... én semmi kunsztot nem csinálnék rajta, csak régimód TELEFONÁLNÉK meg sms, net, ennyi... miért akkora feladat mégis? kész vagyok tőle
De akkora ez létező probléma lehet? Én azt hittem csak szórakoznak velem, ugyanmár-ne-nézz-hülyének.. stb, de gyanúsan sok az ilyen "kerestelek.." eset. -
KataKata
csendes tag
Sziasztok!
Egy éves a telefonom.
Most ott tartok hogy kb. minden nap kidobnám az ablakon.
Sms-t a memóriából szinte soha nem tudok megnyitni teljes egészében, de ha új érkezik és hosszabb 3 sornál, azt már szintén nem látom, mert nem nagyítja ki. Nem reagál. Ha újraindítom, kb 10-ből 1-szer lesz jó 5 percre, 9-szer ugyanolyan szar marad!!!
Sok dolog van még, de már nem is érdekel..De egy valami van, amitől viszont tényleg falnak megyek és emiatt is regisztráltam:
TÖBBSZÖR IS MEGTÖRTÉNT, HOGY EGYSZERŰEN NEM JELEZTE A HÍVÁST ÉS AZ SMS-T::: NEM KAPTAM MEG, VAGY NEM CSÖNGÖTT A TELEFON, NEM FOGADOTT HÍVÁSOM SEM VOLT, SEMMI, miközben hívtak és állították, hogy nem vettem fel, pedig nekik kicsöngött.... Nem a pusztán, hanem otthon voltam mindeközben.
Létezhet ilyen?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest