Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Az igaz,hogy az Omnia2 és az android nem sokára össze passzolnak?
-
blt.62
őstag
A új Samsung (talán "Vave" ha jól írom?)sokkal jobb mint az Omnia2?? Van itt egy kis vitánk a haverokkal.
-
blt.62
őstag
-
blt.62
őstag
Segítsetek légyszi!
Az omniámról kellene átküldenem a zenéket blooth-on egy SE W995-re de nem tudom hogyan kell,mert még csak ismerkedem a telcsivel.A zeneszámoknál nincs az hogy küldés. Leírnátok hogyan kell megoldani? Köszi előre is. -
blt.62
őstag
Szio!
Eredeti IGO-t használok az omnia2-ben. Mégis nehezen talál jelet,állandóan eldobálja a jelet.és újra tervez. Többen írták,hogy még a szobában is jelet talál nekik. Megírná valaki,hogy mit és hogyan állítsak be,hogy kipróbálhassam én is? Vagy mindegyik Omnia2-nek gyenge a Gps antennája? -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Nekem fontos lenne a melóm miatt a jó GPS de ez nálam teljesen megbízhatatlanul működik.Most két lehetőségem van,vagy veszek egy külső GPS antennát(habár lehet ez se lesz jobb),vagy lecserélem az O2-őt,mert különböző beállításokkal már nem fogok kínlódni.Sajnálnám leváltani,de azt se tudom hogy mit nézzek helyette ami megbízhatóan navigál. -
blt.62
őstag
Szio!
A főképernyőn a betűk színét lehet állítani,és ha igen akkor hol és hogyan? Háttérképeknél néha jó volna fekete betű szín a fehér helyett. Sürgős volna. -
blt.62
őstag
Szio!
Rengeteget kínlódtam a navigációmmal,de mostmár tökéletesen működik.Szereztem egy 2Gb-os iGO-t (gyári) felraktuk a legújabb frissítést (állítólag 2010.03.hó) és hibátlanul működik. -
blt.62
őstag
válasz
Napfénysüti #7476 üzenetére
Igazad van,majd privátban kitárgyaljuk.
-
-
blt.62
őstag
válasz
modflow #7470 üzenetére
Csak is az lehet amit "zack" mondott kicsit feljebb. Én is nagyon gondolkodom,hogy becserélem az Omniám egy kimondott csak navigációs gépre és valami olcsóbb okos telóra,vagy veszek egy kínai my phone 6691-et mert abban van hangmodulátor.
Ui: Nagyon jó az Omnia 2, de navigációra sohasem lesz tökéletes.
-
blt.62
őstag
Szio!
Mitől lehet az hogy navigáláskor az iGO olyanokat alakít,hogy például azt mondja "100 m után fordulj jobbra" és közben meg már ott vagyok. Tehát késik valamiért. Azt is mondja,hogy "letértél az útvonalról", közben meg megyek rajta. Most próbáltam ezeket Szegeden itt ismerős minden,de ha Pesten vagy más idegen helyen csinálja ezeket akkor írtó kellemetlen tud lenni.
Ez valami beállítási gond lehet??? Mert a Gps jel is maximumot mutat legtöbbször. -
blt.62
őstag
válasz
Motaba78 #7434 üzenetére
Igen ezt megtaláltam,feltettem de nem akar működni,vagyis az élő kimenő hívásnál nem változtatja meg a hangot. Felvenni hangot fellehet vele ilyenkor változtatja,de csak lejátsza elváltoztatva,ennyi.Gondolom belehet rakni csengőhangnak.De ami a lényeg volna hogy élő telefonáláskor változtassa az nem működik,vagy én nem jöttem rá,hogy hogyan dolgozik.Jó lenne ha más is felrakná és tesztelné.
-
blt.62
őstag
válasz
Napfénysüti #7432 üzenetére
Igen ezért vennék én is egy kínait mert telefonálni jó és a hangmodulátorral állítólag nagyon jól lehet bulizni,ha valamelyik havert kell átverni.Az Omniám félteném.
-
blt.62
őstag
válasz
CHIPman #7430 üzenetére
Köszi hogy megnézted te is,mert mi is így jártunk.Pedig azt mondták,hogy létezik windows telcsire is.Csak hát hol???
Az volna a frankó ha az Omnia 2-re találnák,mert akkor nem kellene variálni. Mondjuk jó volna egy játszós telcsi ha buli van.Kinéztem most egy kínai telcsit amiben gyárilag benne van a hangmodulátor,a neve: my Phone 6691. Vagy ezek felejtősek? -
blt.62
őstag
Szio!
Tudnátok segíteni abban,hogy hol találnák a telefonra "hangmodulátor" programot? 50 éves lesz a haverunk és a bulijára kellene. Hátha volna valaki aki már használta ezt és tudna az Omnia2-re is,mert symbiánra találtunk de az nem jó ide. Gondolom csak létezik windows rendszerre is. -
blt.62
őstag
válasz
DonMedve #7353 üzenetére
Hali!
Senkit nem bántottál meg,csak ami nem igaz azt nem szeretnénk ha igaznak mutatnák be.Tudom,hogy a piros jelzésre kell kattintani ha elakarjuk tüntetni a billentyűzetet,de az enyém nagyon nehezen reagál a nyomásra.Megnyomom akkor felajánlja hogy válasszak milyen billentyűzetet szeretnék,ha kiválasztom utána kitudom kapcsolni. Na mindegy.
-
blt.62
őstag
válasz
DonMedve #7341 üzenetére
Szio!
Megtudnátok mondani,hogy a billentyűzetet nem lehet úgy beállítani,hogy csak akkor jöjjön elő ha én akarom? Például a névjegyzéket bekapcsolom és rögtön előjön a samsung billentyűzet,de ugyan úgy a naptár bejegyzésnél is.Ez néha jó de a legtöbbször zavar,mert nehezen reagál a kikapcsolásra (hiába nyomkodom) nem áttekinthető a kijelző tőle.DonMedve--Én is kíváncsi lennék,hogy melyik tesztben húzták le,mert még a szigorú Telecom magazinban is csak azt tudták negatívként felhozni,hogy ujjlenyomatos a hátulja.
Mindig symbiános voltam,de ez a telcsi egy csúcs,maradok nála jó darabig,ha csak a Samsung S8500 nem nyomja le. -
blt.62
őstag
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Az ismerősöm lecserélte az Omnia 2-őt, egy Samsung S8500 Wave-ra és elvan ájulva tőle.80-ért adta el az Omniát és 30-al kell toldani a 8500-at,mert a PhotoHallba vette kamatmentes részletre.Nem is ez a lényeg hanem,hogy többet tud e 30-al a 8500-as? -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Hangmodulátort keresek Omnia 2-re! Ti hallottatok már róla,esetleg megtudná írni valaki,hogy honnan lehetne letőlteni?
Én találtam egyet,de nem akar működni.
A neve: Voice Twister
Nagyon jókat lehetne bulizni vele ezért keresem. -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Szerintetek Hangmodulátor program létezik az Omnia 2-.re? -
blt.62
őstag
válasz
CHIPman #7249 üzenetére
Felraktuk és tökéletesen működik.Egyetlen hátránya van,hogy navigálás közben ha ha hívás vagy sms érkezik és nem foglalkozunk vele,akkor kikapcsolja a kijelzőt hogy tudja mutatni a sötét képernyőn a jelzés ikonokat.Mondjuk ez nem olyan nagy gond mert navlgálás közben úgyis ott vagyok és feltudom venni vagy eltudom olvasni az sms-t.
Egyébként nincs olyan program ami a sötét kijelzőre kirakná az órát,dátumot és mondjuk ott a nem fogadott hívásokat,mint a Nokiáknál? -
blt.62
őstag
válasz
Calogero #7227 üzenetére
Igazad van nincs szükség rá,csak azt hittem hogy ez valami probléma a telefonnál.Arra gondoltam hogy az enyémen valami régi szoftver van. Szerinted hagyjam ezt vagy frissítsem?
PDA: I8000NXXJB3
CSC: I8000XEHJB3
Telefon: I8000XXJB1Még valami:
Tudnátok olyan programot ami a hívóképet teljes kijelzőre rakja? -
blt.62
őstag
válasz
CHIPman #7223 üzenetére
Kivettem az aksit,vissza raktam de semmi változás. Hiába állítom be,nincs rezgés.Nem értem mi lehet a baj? Meglehet lenni nélküle de jobb úgy kezelni hogy rezeg.
De hiába állítom hang és rezgésre akkor is csak hang van. Ott semmilyen rezgés nincs. Lehet hogy ez szoftveres hiba? -
blt.62
őstag
Szio!
Mitől van az,hogy a beállításoknál az "Érintési figyelmeztetés"-nél beállítom a "Kattintási esemény"-t és a rezgést,de még se rezeg ha hozzáérek a képernyőhöz. A csengőhangnál nincs gond ott rezeg és csenget egyszerre,vagy ahogy beállítom. Tudtok segíteni,hogy mi lehet a baj? -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Magyar nyelvű hívásszűrő programot tudtok ajánlani? Fontos volna.
(Tudom,hogy van rajta de jó volna egy olyan ahol belehetne állítani nemcsak fekete listát hanem fehéret is.) -
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek elképzelhető,hogy azért rossz az iGO mert nem a gyári 2Gb-os kártyát használom az omniámban,hanem az én 8Gb-os kártyámon van? Már mindenféle beállítást próbáltunk,de írtó sokára talál műholdat,állandóan megszünik a jel,állandóan újratervez,ha meg megtalálja akkor össze-vissza navigál és hülyeségeket mond,mert nem is ott vagyok ahol mondja,nem is azt mutatja,csak pl.balra lehet kanyarodni de ő jobbra fordítana ahol út sincs.Stb.
Kérdezném még,hogy mi az a "mobilkövető? -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Szerintetek az Omnmia 2-ről átlehet küldeni közvetlenül a Vivazra a névjegyzéket,naptár bejegyzéseket,jegyzeteket? A két telcsi megtudja ezt oldani egymás között? -
blt.62
őstag
válasz
dancsuri #7060 üzenetére
Szio!
Egyszerűen nem működik rendesen a Gps.Ritkán talál műholdat és azt is állandóan eldobálja.Pedig már állítottuk is erre:Idézet a pda fórumról!!!!"A fórumok alapján az látszik, hogy az OMNIA II GPS
kezelése a megadott gyári beállításokkal nem az igazi, ezért megfontolásra ajánlom a MODACO-n elhangzott változtatást. Hardver port: COM9, de a bitráta 9600 baud + a szoftver portnak a COM4 -et kell minden programban használni, melynek a sebessége legalább ennyi vagy a többszöröse legyen. Nekem ez minden programnál jelentősen megrövidítette a fix megtalálásának idejét és a megtartását is .
( ROM-om -IK3 -as ). Kéretik ellenőrizni és ha OK, akkor közkincsé tenni."Forrás: http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/296415/fix-tomtom-without-gps-proxy-choosing-integrated-gps-in-tomtom/
Bár nekem nem voltak gondjaim a poziciófogással, mindig volt 1 percen belül. De! Amikor átállítottam a leírás alapján, a munkahelyem olyan helyiségében is fogott poziciót, ahol a COM7-tel még sosem!
Erről mi a véleményed,valaki próbálta már?
-
blt.62
őstag
válasz
viewdetails #7021 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam hogy kikapcsolom aztán vissza de akkor se lett jobb. Nagy nehezen jelet talál de szinte rögtön eldobja a jelet (Gps kapcsolat megszünt), újratervez, aztán semmi.Szerintem az anyós ülésen is mennie kellene pedig az enyém a szélvédő alatt van a tartóban a műszerfalon. Nem értem,hogy mi lehet a baj,hogy most lehet a Gps antennája a rossz?Mi okozhatja azt,hogy állandóan eldobja a jelet,nem tartja meg nyilt terepen se.
Még kérdezném,hogy a naptárfunkcióban ha bejegyzést csinálok akkor ha egésznaposra állítom akkor az azt jelenti hogy egész nap mutatja nekem? De akkor minek kérdezi,hogy risztást kérek-e ha az egész naposnál nincs időpont amit belehetne állítani? Próbáltad már? -
blt.62
őstag
Nem értek valamit ennél a technikánál!!!!!!!
Tegnap beindult a GPS csak írtó pontatlanul navigált,ott mondta hogy kanyarodjak ahol nem is kellett,stb. Rengetegszer újra tervezte az irányt,de legtöbbször így is rosszul. Ennyire gyenge lehet az antennája? A nokiák úgy navigáltak a kocsimban,hogy levoltak rakva az anyós ülésre,és ott volt felette a fém tető.Ez meg tartóban a műszerfalon (picasso) a szélvédő alatt nem tud szinte semmit. De ma megvolt a csúcs mert 50 perc alatt nem tudott műholdat találni.Be se indult.
Szeretem ezt a telcsit,mert jó nagyon de ha ennyire rossz a Gps része akkor lehet,hogy váltanom kell. Valami ötlet,tapasztalat a tiétekkel? -
blt.62
őstag
Szeretném még kérdezni,hogy játékokat hol találok rá? Olyanokat amikat teljes kijelzőn játszik le? (fruit poker,sakk,stb érdekelne)
-
blt.62
őstag
"Statusled" progit használja már valaki? Jól látszik a sötét képernyőn a nemfogadott hívás és sms?
-
blt.62
őstag
Szio!
Magyar nyelvű hívásszűrő progit nem tudtok rá? -
blt.62
őstag
-
blt.62
őstag
válasz
CHIPman #6871 üzenetére
Szio!
Beállítottam amiket mondtál a névjegyzéknél de mindig visszaáll a kettős módra.Szűrőnél beállítom a telefont az X-el kilépek és mégis visszaáll. De ok gombot nem látok,pedig olyan mintha nemfogadná el valamiért. Nálad is így van,hogy a beállítás után csak az X-el lépsz ki a telefonkönyvből? -
blt.62
őstag
Szio!
1,Az időjárást ha frissítem akkor több napra letőlti egy lekérdezésnél? Vagy amikor megnézem akkor állandóan frissíti magát? Mert az nem annyira praktikus,hisz egyszer használná a netet és egy hétig elvolnánk vele.
2,A fentebb kérdezett névjegyzék problémámra segítenétek? Mármint,hogy ne mutassa a simkártyán lévő névjegyzéket csak a telefonban lévőket.
3,Miket kell kikapcsolnom és hogyan ha aksit szeretnék kímélni? Köszi -
blt.62
őstag
Szio!
Megvettem ma az Omnia 2-őt,és eddig nagyon tetszik. Azt miért csinálja,hogy a névjegyzékben mutatja a sim névjegyzéket is? Hogyan lehet beállítani mert a haver beállította,de állandóan vissza áll a kettős módra. Előre is köszi.
Még valami. Az adatforgalmat (internet) számolja valahol? Mert a szolgáltató nem jelzi ha túllépem ezt a hatalmas 100mb-ot ami a csomagban van. -
blt.62
őstag
Szio!
Jelzi valahogy a készülék,ha nemfogadott hívás volt? -
blt.62
őstag
Bocsi,de még kérdezném,hogy divix filmet lejátszik? Kép,videó minősége elfogadható?
-
blt.62
őstag
Szio!
Bocsi de nincs időm végigolvasni az összes hozzászólást és 1 órán belől elkell döntenem,hogy megveszem e holnap ezt a telót. A hívásszűrés funkció érdekelne,hogy van e benne és ha igen akkor milyen? -
blt.62
őstag
Várom válaszotokat.
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Ennél a Samsungnál nem lehet Bluetooth-on átküldeni egy másik nokiára a névjegyzéket,naptár bejegyzéseket,jegyzeteket? Vagy a névjegyzéket csak egyesével engedi? Nem lehet mindet kijelőlni? -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Segítenétek abban,hogy felraktam egy háttérképet és hiába váltok témákat mindig ott hagyja azt a képet. Nem szeretnék semmi háttérképet csak a síma TÉMA KÉPÉT,de nem tudom eltüntetni. T-mobilos volt a gép,most független de a navigációnál állandóan felakar csatlakozni a netre. Ezt hogyan lehet kikapcsolni? Most próbáltam a navit de sűrűn elvesztette a jelet,mondjuk esik a hó. lehet hogy az befolyásolta?
Segítsetek légyszi! -
blt.62
őstag
válasz
Napfénysüti #3828 üzenetére
Pü!
-
blt.62
őstag
Szio! Bocsi de elfelejtettem még megkérdezni:
A naptár bejegyzéseket kilehet rakni a főképernyőre és többet is? Ha a naptár bejegyzéshez hangot rendelek akkor ismétli a riasztást ha elsőre nem hallanám meg? -
blt.62
őstag
Köszi a válaszokat!
Természetesen átfogom olvasni a topik beírásokat,de holnap kell mennem az Omnia 2-ért,és nincs idő már rá. Annyit szeretnék kérdezni még tőletek,hogy napi 3-4 (5 perc/hívás) és 5-6 sms-el mennyit mehet el az aksi? Ez kb. 1 hónapig lesz így mert utánna beindul az "üzem".
Magyar nyelvű hívásszűrés programot hol lehet találni rá?
Előre is köszi! -
blt.62
őstag
Sziasztok!
Nekem eddig csak symbiános nokiáim voltak,de szeretnék váltani erre az Omnia 2-re. Sokkal bonyolultabb ez a Windows rendszer? Vagy ennél a telefonnál már jobban megszokható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest