- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyesidr
tag
Szia ! Szerintem,legalább is józan paraszti ésszel végiggondolva, nagyon logikus a magyarázat ! Mivel a még egymás mellett lévő telók sem közvetlenül egymással csevegnek ! Vedd hozzá még azt is , hogy a jelet a hozzá legközelebb lévő átjátszótorony veszi, ez egy időintervallum, majd a torony ugyanezt a jelet visszalövi a másik telóra, ez megint egy másik időintervallum ! A két időt ha összeadod, már is megvan a magyarázat a késlekedésre !
-
hegyesidr
tag
válasz
goodboy007 #9011 üzenetére
Helló ! Ez csak Win7 esetén igaz, A Windows Mobile Device Center csak WM7-nél kell ! XP alatt ez sokkal egyszerűbb, csak az Aktív Sincron kell, feltelepíted a gépre a Frameworkot, majd AS módban USB-n rákötöd a PC-re az O2-t, automatikusan települ a készülékre.
Tapasztalat szerint, valami miatt, az O2 jobban szereti az XP-s telepítéseket, kevesebb a probléma vele, mint a WIN7-nél !
-
hegyesidr
tag
válasz
bagesz71 #8995 üzenetére
https://www.naviextras.com/shop/portal/main http://igomyway.com/hu
Az eredeti Igot beregisztrálod, miután letöltötted a PC-re a Naviextras-t. Az O2-t USB-vel csatlakoztatod Storage card módban a pc-vel, indítod a Naviextras-t, felismeri az Igo-t, követed az utasításokat. A Naviextras-t állítsd be , hova kéred a mentéseket, stb. stb. Mindez magyarul van ! -
hegyesidr
tag
válasz
Hedgehog87 #8992 üzenetére
Szia ! Ezek az első T-Mobilos őskövületek, a dínók korából, nem is gondolná az ember, hogy még van ilyen O2 ? PDA Fan Club-on beregisztrálsz, mindent megtalálsz, http://pdafanclub.com/forum/index.php?board=196.0 http://pfc.treck.hu/index.php?dir=Omnia2%2F
-
hegyesidr
tag
válasz
runner 125 #8950 üzenetére
Csak a Naviguide Magyarország GMXT, ezt forgalmazta a SpeedShop, onnan vettem.
-
hegyesidr
tag
válasz
Napfénysüti #8947 üzenetére
Azt kérdezte, a Garmin elfér-e az Igo kártyáján, erre válaszoltam,hogy az eredeti, jogtiszta Garmin az 512-es kártyán van, tehát ráfér a 2 GB-os Igo-ra !
-
hegyesidr
tag
válasz
viewdetails #8761 üzenetére
Tökéletesen !!! Köszönjük !!!
-
hegyesidr
tag
A 6.5.3-asok mind alsó startmenűsek, ezekkel én nem szimpatizálok, mert csak eredeti ánglis nyelven működnek rendesen, de mindez le is van írva a fórumban ! Nem szeretik a magyarítást csak a 6.5-ösök ! Ajánlom, hogy kicsit többet olvass erről, mert megkíméled magad egy raklapnyi bosszúságtól ! A másik megjegyzés, hogy figyelj egy kicsit a gyakorlottabb fórumozó jótanácsára, írták már, de én is leírom NE AZ OCTANS MINI-t használd !!! Volt már akit megszívatott !
-
hegyesidr
tag
Szia ! Kb. 2 hete használom a JJ1-est, JG5-el magyarítva és a szöggyári JJ1-el ! GPS gyorsabb, RAM kicsit több /heti 1x azért nem árt a szoftreset, mert ezzel is lecsúszik 30-ig / akksi kicsit többet bír !
http://pfc.treck.hu/index.php?dir=Omnia2%2FROM%2F6.5%2F Itt mindent megtalálsz hozzá ! A fórumon pedig tényleg dedós szinten a szádba rágják a merre-meddig-hogyant ! Második figyelmes olvasás után még én is símán cserélgetem a romokat, pedig én sem vagyok egy pc guru !!!
-
hegyesidr
tag
Fólián keresztül fotózni = zokniban lábatmosni v. például a sex is jó egyedül is, de nem az igazi !!!
-
-
hegyesidr
tag
válasz
DiamondBack #8689 üzenetére
Csak végig kellene nézned az IGO beállításokat !!! IGO indítás - beállítások - eszköz - : képernyőtájolás beállítása ! Arra forgatod, amerre tetszik ! Touchflo az nincs !
-
hegyesidr
tag
válasz
GALARDO #8602 üzenetére
El kellene döntened, hogy miért is írtad ezt ide nekünk !!! Most vagy dicsekszel, vagy panaszkodsz ? A legtöbbünknek nem megy ilyen jól a szekér itt a fórumon, mi nagyon jól elvagyunk az ócska, olcsó és használhatatlan, porfogónak a polcon tartott O2-vel. Talán jobb lett volna, ha most sem néztél volna ide be a fórumra !
-
hegyesidr
tag
-
hegyesidr
tag
válasz
viewdetails #7415 üzenetére
Már van 3.5.5-ös is !!!
-
hegyesidr
tag
válasz
CHIPman #6797 üzenetére
Hellóka ! Ezt egy kicsit /nem is kicsit / eléggé pongyolán csinálod pestiesen szólva, ezzel nem igazán segítettél ! Beállítások-általános beállítások-tápellátás beállítások-teljesítmény-CPU teljesítmény- magas,normál,alacsony és automatikus a helyes út !!! Ha már segíteni akarsz, akkor azt úgy tedd, hogy ne káosz legyen belőle ! Bár van erre egy jó mondás- " a pokol tornáca is a jószándék köveivel van kikövezve "- milyen igaz ! A legrövidebb út pedig, ha rányomsz az akkumulátor ikonra a jobb felsö sarokban és feladja az Akkumulátor, Külső energia, Teljesítmény hármast, nyomd meg a teljesítményt és máris a procinál vagy.
-
hegyesidr
tag
Nem mindegy, hogy 12500 ft-ot kell az asztalra letenned, és utána havi 5000 ft-ot egy évig, vagy egyszerre 80000 Ft-ot ! Valamiből a családot is el kell tartani, a PDA nem létszükséglet, az emberek kisebb részének munkaeszköz, ezeknek jó a szolgáltatói is részletre, a nagyobb résznek státuszszimbolum, villogás, mert telik rá, hát miért ne lenne !
-
hegyesidr
tag
válasz
Motaba78 #6708 üzenetére
Szia ! Nekem fehér van 2 GB-s T-Mobilos. Szerintem jobban néz ki mint a fekete, speciel azért lett fehér, mert a fiamnak is u. akkor vettünk egyet a T- Mobilnál, nehogy összekeverjük a készülékeket. Egymás mellé téve a két kütyüt, a fehér sokkal elegánsabb kinézetű, jobban néz ki, az oldalán körbe van egy fémes csík, ez egészen feldobja. Nagyon a fehér szifonra hajaz ! No és nem mellékes, hogy a T-Mobilnál 2 év garanciával kapod, és nem gagyi fél éves bolti garival, ha gariztatni kell, a szolgáltató ad a javítás idejére csere készüléket, nem maradsz telefon nélkül !!!
-
hegyesidr
tag
-
hegyesidr
tag
válasz
#41635072 #6322 üzenetére
Vagy csak te vagy egy kicsit nagyarc ? Vagy talán nem is kicsit vagy nagy arcú? Én ha egy áru nem felel meg az előírásoknak és ráadásul garanciális is, vissza szoktam vinni a pénzemért és általában ki is cserélik. Fogadd el a náladnál okosabb és tapasztaltabbak tanácsát, vagy ne kérj itt segítséget, ha úgysem érdekel senki véleménye, úgylátom elvagy te saját magaddal is. Egyébkét pl. nekem ez a hatodik pda-m kezdve az ETEN-nel a HTC-ig , de én nem fikázom, nekem bejön, igaz, a komolyzenét azt otthon a házi rendszeren halgatom, mert azt arra találták ki. Én is csak azt tanácsolom, vagy dobd ki, vagy add el, nem neked való, túl jó ez neked !
-
hegyesidr
tag
válasz
modflow #6289 üzenetére
Nos nem értem a dolgot, ha itt vetted magyarhonban a fóliát, akkor a csomagolás hátulján van egy külön felragasztott magyar nyelvű használati útmutató. " A készülék felső részéhez illeszd a fólia felső részét, természetesen előtte puha törlövel tisztítsd meg a képernyőt ! Úgy illeszd a fóliát, hogy a "2"-es cimke legyen felül, majd az "1"-es fület fogd meg és húzzad le , miközben a fóliát folyamatosan símítsd a képernyőre. Mikor ez kész, fogd meg a "2"-es fület, és húzd le a felső védőfóliát is. Ezzel kész is !
-
hegyesidr
tag
válasz
modflow #6252 üzenetére
Na halihó ! Tegnap kaptam meg én is a gyorsbolttól a Brando
ultracleart , kb 5 perc volt a felrakása ! Nem egy jajdenehéz mutatvány , nem kell hozzá semmilyen speciális képzettség, csak egy pici odafigyelés,ha követed a használati utasítást, mely a csomagra van ragasztva, seperc alatt megcsinálod. Híresztelésekkel ellentétben semmiféle buborék vagy egyébb anyámtyukja nem lesz, csak sikerélményed !
-
hegyesidr
tag
válasz
lipitsaby #6237 üzenetére
Hali ! Ha egy kicsit itt is visszaolvasgattál volna, most nem lenne ilyen problémád ! Készülék GPS COM 4 Hardver COM 9 Baud 57600 Hozzáférés: automatikus GPS kezelés
IGO8 szintén COM 4 és 57600 ! Jó navigálást !Nekem ugyanez a szolgáltatói ROM van, semmi problémám vele, igaz, nem is buzerálom állandóan " frissítésekkel " !
-
hegyesidr
tag
Szégyeljétek magatokat, olyanok vagytok mint az ovisok, hagyjátok abba, mert teljesen szétoffoljátok a fórumot !!!
-
hegyesidr
tag
Nos, csak most jutottam el a visszaolvasásig. Old boy ? Ha ezek az oldboyok nem lennének, nem tudom, hogy ti ifjoncok most mivel játszadoznátok, egy biztos, nem O II-vel ! Az ilyen öregfiúk megszállottságának eredménye az internet pl. no meg az ilyen kütyük. Én már akkor PC-vel dolgoztam, anno a 80-as évek elején, amikor még a gépek sima DOS-osak voltak, a Winmo még a fasorba sem volt.
-
-
hegyesidr
tag
Helló zack ! E-mailban küldtem 4 packot , érdemes kipróbálni, nekünk nagyon bejött !
Ha neked is bejön, tedd közkinccsé , neked jobban hisznek a többiek mint nekem ! Én csak egy kütyümániás, próbálgatós buta doki vagyok, autódidakta módon a saját káromon tanulgatom ezeket. Szerintem érdemes kipróbálni S2U2 magyar nyelven !!
Egyébbként mindenkinek nagyon ajánlom www.sesmart.hu winmos részét, nagyon sok jó progi van ott, ügyesek és segítőkészek a fiúk ! -
hegyesidr
tag
válasz
kosturica #3572 üzenetére
Szivesen, máskor is. Én is véletlenül fedeztem fel, a fiam vett egy O2-t, és tetszett neki,hogy az én öregecske HTC 3470 Pharosom ezt eleve gyárilag tudja, megnéztük , mi van benne, és ezt találtuk, utána gugliztunk egy kicsit, mivel a gugli a legjobb barátod, és megtaláltuk, felraktuk az Omnia II-re, nagyon spécin működik, még a blutusos kocsikihangosítóval is.
-
hegyesidr
tag
válasz
viewdetails #3564 üzenetére
[link]Üdv ! Privi ment ! A Voice Commander nem igazán jó, leginkább csak angolul ért, lásd a Nokiákat ! Ezzel hangutasításokat is adhatsz pl: ha rámondod, hogy kamera, következőleg már erre a szóra bekapcs a kamerát. Egy szabadon konfigurálható gombhoz rendeld hozzá, a fiam a képernyőbekapcs. gomb hosszú nyomását rendelte hozzá .
-
hegyesidr
tag
Halihó!
Felraktam az Omniára a MShell 3-mat, és nagyon jól megy rajta, de azt nem tudom hogyan tudnám a samsung felületét kikapcsolni, hogy csak a Wmo felület menjen és ne foglalja a gép memoriáját.
A widget plus-t kikapcsoltam, de nem szabadult fel semmi a memoriából.
Valaki meg tudná mondani hol tudom a samsung felületet csak kikapcsolni? Törölni nem szeretném.
Előre is köszönöm. -
hegyesidr
tag
Halihó. Volna még vmi.
Beállítottam az Omniát teljesen, de van egy beállítás amit nem találok.
Amikor sms-t küldök, a készülék csengőhanggal jelzi, hogy az sms küldés művelete megtörtént. Nem jelöltem be a visszaigazolást, és a hangbeállításokban sem találok semmit, amivel ezt ki tudnám kapcsolni vagy megváltoztatni a csengőhangot.
Légyszives adjatok nekem tippet hol találom meg ezt a beállítást.
Előre is köszönöm. -
hegyesidr
tag
Figyusz ! Számomra amint már írtam, jő konstrukció, mert nekem lényegtelen a 2 év, annál is inkább, mert én Mediclubos flottacsomagba vagyok, minimális, nagyon kedvező tarifával, 5 db társkártya jár 1 fő kártyához, mindenkinek jár a családba, egymásközt ingyen társalgunk korlátlanul, plusz kb. 3500 fő az orvoskollegák száma akik ebben a flottában vannak, szintén ingyen társalgunk egymás között. Ergó- mégse olyan gagyi, rossz a konstukció, ráadásul az sem mindegy, hogy mennyi idő alatt pengeted ki az árát. A 2 GB pedig nem igazán tud izgatni, nem szórakozásra, hanem munkára kell a gép, nekem elég. Ha az Igo8-at hozzáadod, az plusz kb. 20 000 Ft, a legfrissebb, novemberi frissítés. Mindent összevetve, nekem bőven megérte !
-
hegyesidr
tag
Amit leírtál mind igaz ! 2 GB-os csak a memória, miért ne spóroljanak jelszóval, az Igo8 is 2 GB-os kártyán van, 6.5 a WM és magyar nyelvű ! A SunnySoft van rajta. Ma vettem ilyet a T-Mobilnál , 19 900 Ft befizetéssel és 12 havi részletre, havonta 5600 Ft, 24 hó hűséggel, no ez izgat a legkevésbé, 1993 óta Westeles ill. T-Mobilos vagyok. Eddig a pár óra nyomkodás után több a jótapasztalat, mint a rossz. Bár én a Htc touch-hoz vagyok szokva, Htc Pharosom van, no annak a kezelése klasszissal jobb mint ez a widget, vagy mi a fene ! Legfeljebb rányomom az SPB 3.5-öt.
-
hegyesidr
tag
Halihó!
Valaki tudna vmilyen használható querty billentyűzetet az omniára, mert amilyen neki van az szó szerint használhatatlan, váltáskor máris a küldést indítja, nem igazán tapi billentyűzet. Előre is köszi ! -
hegyesidr
tag
válasz
szabochris #2561 üzenetére
Már a 6,5 WM van rajta, magyarítva ! Óva intelek az Igo8 másolgatásától ! Az eredeti, jogtiszta nem tűri a buherát, speciálisan van felrakva a saját kártyájára, külön kártyakódja van . Esetleg , ha szétnézel a sesmart.hu-n találsz megoldást !!!
-
hegyesidr
tag
válasz
Schumacher! #1864 üzenetére
Nekem nem tünik olyan lassúnak, jó a választék és az árak, udvarias és gyors a kiszolgálás !
-
hegyesidr
tag
válasz
s60_Tuning #1560 üzenetére
1 hét múlva SE Satio !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest