- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Mr.Grincs #8746 üzenetére
Én a régi omnai 1-em mellé vettem omnia 2, nekem kb olyan mintha a régit felpumpálták volna
a d-pad hiányzik, jóval csúszósabb a készülékház, üzemideje hosszabb mint az 1-nek, a kijelző annak ellenére hogy rezisztív szerintem jóval érzékenyebb mint más eddig használt telo (htc universal/kaiser,omnia 1). kezdetben kissé ódzkodtam az ötlettől hogy muszáj lesz cerka nélkül használni de hamar megszoktam. a D-pad hiányát leginkább filmezésnél hiányoltam ugyanis eddig egy médialejátszót használtam filmre és zenére egyaránt de itt ugye hiányzik az érintőegér és kiesik 4 gomb. ezért most tcpmp (unit zer0 codec pakkal) filmre (hangerő gombok előre hátra keres, vissza gomb hangerő fel, kocka hangerő le), coreplayer zenére (hangerő gombok hangerő változtatás, vissza gomb következő dal, kocka előző dal). a mobile shell nálam kapott egy sense skint:
szerk: viszont van kérdésem is
mikor még megvettem gyári állapotában mutatta a névnapokat. ez valahogy eltűnt van valami progi amivel visszalehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest