- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz
Jaszkaris #8454 üzenetére
Nyugodtan vidd szervizbe, a romcsere nem tilos. ebböl még eddig senkinek nem volt baja.
a hiba ami nálad van az viszont már előfordult másnál is (PFC) a füles aljzatában a Samun van egy pici érintkező ami a füles bedugásakor átkapcsol majd a kihuzáskor visszakapcsol (ez sérült vagy elfáradt) néhány erőteljes ki-be dugdosás esetleg megoldhatja a problémát, egyébként szerviz. -
nyikszi
őstag
válasz
Jaszkaris #6731 üzenetére
Félreértettél, a felvett videók szaggatnak, amit a kamerával rögzítek. A divx-es filmek, egy kivétellel, eddig tökéletesen mennek rajta. (Tényleg azt is megakartam nézni, hogy mi a rákért szaggatott, az elején vagy 5 helyen mediaplayer és tcpmp-ben is. Valami a videóval lehet.)
-
fairi
őstag
válasz
Jaszkaris #6116 üzenetére
ÖÖÖ,mi az a pcstudio,életembe nem használtam,de feltettem és rájöttem egy hulladék..
Fogadok IK5 van neked,azokban sajna rosszul van megírva a wifi driver,és mindenkinél előjött előbb-utóbb ez a wifi gond,nekem a 2. napon,boldog is voltam..
Octans egy jó kis progi azzal fogsz majd flashelni,nem harap,nem bánt,és szépen kapsz uj romot..
JD3 hivatalos rom,nem főzött..magyar nyelv is van vele..de benne új windows verzió van,nézd meg tetem fel róla pár képet, kicsit lapozz vissza,töltöttem fel képet hogy néz ki egy wm 6.5.3.. -
fairi
őstag
válasz
Jaszkaris #5125 üzenetére
nem lehet törölni opera9-et ez van...
fel kell tenni clean romot azokból mindent kiszednek,és neked összeválogatni mi kell bele...integrált dolgokat nem lehet kitörölni a romból..
rendszer-touchplayer hangereje összefügg,nem tudok elkülönítésről...
GPS jele mindig kényes téma...
Hardverpont 4-es csatorna 9600 bitráta ezt az igo8-ban is megcsinálod és elvileg jó lesz...
de az XTRA adatok letöltése is sokat számít!
*#1234# üsd be,mi a Phone verziód? -
Kovalala
csendes tag
válasz
Jaszkaris #3257 üzenetére
Ha most veszed, akkor már 6.5tel lesz de lehet már frissíteni régóta.
Bármi fordulhat magától van rá program ha alapból nem tudná.
A touch player az smi feliratot szereti, nem kell beleégetni elég konvertálni az srt-t, vagy más lejátszóval lejátszod.
A szolgáltatók a kinézetét változtatják általában.
A pdafanclub Gyik, faqjában sok kérdésre választ találsz. -
szijartg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest