- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
Joe Cockroac #19546 üzenetére
Nos, úgy tűnik, tényleg ennyi volt.
Kicserélte a csatlakozót, érkezik is áram a készülékbe, világít a piros led fent, de nem tölti az akksit, utóbbinak nincs baja.
A szerelő szerinte egyértelműen töltésvezérlő ic gondja van, amit állítólag, ha be is lehetne szerezni, beszereléssel együtt horror ára lenne.
Úgyhogy egy kis chip miatt kukázhatom, az amúgy jó telót.
Alig pár napja még örömmel írtam ide, hogy az enyémmel semmi baj 4 éve. -
Cruzito76
csendes tag
válasz
Joe Cockroac #19544 üzenetére
No, elvittem egy szervízbe, kis is cserélte a srác, de azt mondja, hol tölt, hol nem, ezért a töltésvezérlő ic-re is gyanakszik. Holnapra kiderül. A csati csere is 5000 pénzbe lesz, de annyit még rászánnék, magam nem mernék nekiállni.
Hát fájna a szívem érte, ha véget érne a története, mert tényleg semmi komoly bajom nem volt vele. -
Cruzito76
csendes tag
válasz
Keeperv85 #19541 üzenetére
Na, ez az akasztják a hóhért tipikus esete...
Hát nem pontosan most hal be a micro usb-s csatlakozója!
Nem tudom tölteni. Szórakozott eddig is, de nem volt veszélyes, most viszont megadta magát....
Mennyi kb. egy ilyen csatlakozó csere? Érdemes vele foglalkozni? Nagyon sajnálnám, ha emiatt kéne félretenni..
-
Cruzito76
csendes tag
Srácok, fél év múlva 4 éves lesz a teló.
Nem mondom, hogy soha, semmilyen gond nincs vele, néha újraindul, de ezen kívül ugyanolyan, mint új korában.
Tele van programmal, videókat nézek vele, hajtom, de bírja szegény. Pedig jópárszor leesett, egyszer még egy fullos merülés is volt fürdőkád vízében, abból is sértetlenül jött ki pár nap szárítás után, pedig azt hittem Game Over,Egy okostelefonnál a 4 év erőteljesen sok idő, maximálisan elégedett leszek, ha az utódja ennyit kihúz, de bízni nem bízok benne.
-
Cruzito76
csendes tag
Hívás hangerő gondot sikerül kezelnetek?
Nekem semmi gondom a telefonommal, b06 van fent, az is a gyári frissítővel, nem nyúlnék hozzá feltétlen, mert tényleg minden megy: a programok 99%-a, wifi, mobilnet, gps (bár utóbbi lassan talál jelet), film-, zenelejátszás. Egyetlen idegesítő dolog van, továbbra is sokan mondják, hogy nem értik, mit mondok a telefonba, azaz halk. -
Cruzito76
csendes tag
Srácok, valami normálisabb bőr, kinyithatós, flip tokot tud nekem valaki ajánlani a géphez? Régóta böngészem a netet Bugattit találtam közel 8 ezerért, annyit nem adok érte, és Ebay-en olcsón, de az meg 1 hónap mire ideér. Van valakinek ötlete, hol nézzem meg? Nem szeretem a szilikon tokot, valami szebb bőr dolgot akarnék.
-
Cruzito76
csendes tag
Jól működő hívásrögzítőt talált már valaki a telefonra? Rengeteget kipróbáltam, de egy sem működik hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest