- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
Joe Cockroac #19546 üzenetére
Nos, úgy tűnik, tényleg ennyi volt.
Kicserélte a csatlakozót, érkezik is áram a készülékbe, világít a piros led fent, de nem tölti az akksit, utóbbinak nincs baja.
A szerelő szerinte egyértelműen töltésvezérlő ic gondja van, amit állítólag, ha be is lehetne szerezni, beszereléssel együtt horror ára lenne.
Úgyhogy egy kis chip miatt kukázhatom, az amúgy jó telót.
Alig pár napja még örömmel írtam ide, hogy az enyémmel semmi baj 4 éve. -
Cruzito76
csendes tag
válasz
Joe Cockroac #19544 üzenetére
No, elvittem egy szervízbe, kis is cserélte a srác, de azt mondja, hol tölt, hol nem, ezért a töltésvezérlő ic-re is gyanakszik. Holnapra kiderül. A csati csere is 5000 pénzbe lesz, de annyit még rászánnék, magam nem mernék nekiállni.
Hát fájna a szívem érte, ha véget érne a története, mert tényleg semmi komoly bajom nem volt vele. -
Cruzito76
csendes tag
válasz
Keeperv85 #19541 üzenetére
Na, ez az akasztják a hóhért tipikus esete...
Hát nem pontosan most hal be a micro usb-s csatlakozója!
Nem tudom tölteni. Szórakozott eddig is, de nem volt veszélyes, most viszont megadta magát....
Mennyi kb. egy ilyen csatlakozó csere? Érdemes vele foglalkozni? Nagyon sajnálnám, ha emiatt kéne félretenni..
-
Cruzito76
csendes tag
Srácok, fél év múlva 4 éves lesz a teló.
Nem mondom, hogy soha, semmilyen gond nincs vele, néha újraindul, de ezen kívül ugyanolyan, mint új korában.
Tele van programmal, videókat nézek vele, hajtom, de bírja szegény. Pedig jópárszor leesett, egyszer még egy fullos merülés is volt fürdőkád vízében, abból is sértetlenül jött ki pár nap szárítás után, pedig azt hittem Game Over,Egy okostelefonnál a 4 év erőteljesen sok idő, maximálisan elégedett leszek, ha az utódja ennyit kihúz, de bízni nem bízok benne.
-
Cruzito76
csendes tag
Hívás hangerő gondot sikerül kezelnetek?
Nekem semmi gondom a telefonommal, b06 van fent, az is a gyári frissítővel, nem nyúlnék hozzá feltétlen, mert tényleg minden megy: a programok 99%-a, wifi, mobilnet, gps (bár utóbbi lassan talál jelet), film-, zenelejátszás. Egyetlen idegesítő dolog van, továbbra is sokan mondják, hogy nem értik, mit mondok a telefonba, azaz halk. -
Cruzito76
csendes tag
Srácok, valami normálisabb bőr, kinyithatós, flip tokot tud nekem valaki ajánlani a géphez? Régóta böngészem a netet Bugattit találtam közel 8 ezerért, annyit nem adok érte, és Ebay-en olcsón, de az meg 1 hónap mire ideér. Van valakinek ötlete, hol nézzem meg? Nem szeretem a szilikon tokot, valami szebb bőr dolgot akarnék.
-
Cruzito76
csendes tag
Jól működő hívásrögzítőt talált már valaki a telefonra? Rengeteget kipróbáltam, de egy sem működik hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest