- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
tudom, öreg teló...
Lányomé volt, pár éve nem használta, újat kapott.
Most kidobás előtt ránéztem, működik, mondom nyomok rá egy rendszerfrissítést, hátha még tartaléktelónak jó lesz. Frissített is, kért újraindítást, és azóta csak a boot képernyőt látom, hogy "MI" és "Powered by android".
De már egy órája! Restart után is!
Lehet valamit tenni, vagy tégláztam egy hivatalos frissítéssel -
Márton
nagyúr
Létezik olyan fólia, ami mérethelyes? 3e-ért kaptam volna tempered glasst, 4x-hez való, de oldalra 2mm-rel kisebb. Azt mondták csak ilyen van. Engem zavarna, talán ikonmozgatáskor is. Ti mivel véditek?
-
Márton
nagyúr
Ok, csak a lényeget nem írtad le: túlélte?
Ha esetleg tokra akarsz buzdítani, az sajna nem lesz, mert lányom több hónap keresgélés után talált ebay-en neki tetsző mintás hátsó tokot, ezt biztos nem cseréli le. Kap még egy fóliát és apai jótanácsot, hogy mostantól 100x jobban vigyázzon rá. -
Márton
nagyúr
Megjött a kijelző, úgy néz ki működik, egy gyorsteszt erejéig összeraktam, megy az érintés
Holnap rakom véglegesre, kérdésem, hogy a bekapcsoló-hangerőgomb rész most nem tapad az új kerethez, ez baj? Kéne oda tennem valamit? Az előzőről nemigen jön le a ragasztó. Vagy megtartja majd a hátlap, ha összerakom?
-
Márton
nagyúr
Ezzel inkább nem szenvednék eszközök hiányában. Egy gagyi mikroszkópom van, meg max. egy wellerpáka. Most a kérdés inkább az, érdemes-e rendelnem kijelzőt, amihez ugye jár ez a kábel, vagy tök felesleges, mert az új képekből ítélve az alaplap is nagyon necces?
-
Márton
nagyúr
Köszönöm a segítséget, majd megírom mi lett végül.
-
-
Márton
nagyúr
köszi
Szétkaptam, megnéztem nagyítóval mi a helyzet, és a fenti szalagkábelnál láttam nyomokat, ahol nedvességet kaphatott, mert picit hasonlított arra, mint amikor valami elkezd penészedni, kékes-zöldes enyhe folt. És az a szélső ér mintha eltűnt volna
Mivel nincs itthon alkohol, picit megpiszkáltam szikével ezeket az érintkezőket, a zöld foltok lejöttek, de sajnos így sem érzékeli az érintést.
Ezen a szalagkábelen mi fut, lehet-e egyáltalán összefüggésben a problémával?
Ha nem, akkor maga az érintő elromolhatott, érdemes azt rendelnem?
Az alsó usb részen is leszedtem a csavarokat, ott nem látok nedvességre utaló nyomot. Csak remélem hogy nem az alaplapon szállt el valami. -
Márton
nagyúr
"épp csak az az ic kapott annyi vizet, h ne érzékeljen."
Ez az IC az alaplapon van és ha rendelek egy lcd+touch-ot, akkor semmit nem érek vele, vagy ezen van az IC és így az lcd csere akkor megoldás lehet?
(sajnos 1 hét száradás után sincs előrelépés, holnap átnézem a csatlakozókat, aztán rendelek)köszi!
-
Márton
nagyúr
Azt hogy lehetne kideríteni, hogy csak az érintő szállt el és elég rendelni egyet ebayről 2 ezerért, vagy inkább az alaplapon történt valami zárlat és hiába rendelem a touch-ot, nem megy majd az sem?
Lackooo84:
azt mondod totál ázott és csak egy új akku kellett bele? Ez meg alig kapott pár cseppet és tönkrement valami más is?Nem tudom mennyi ideig volt nedves, mikor vette észre lányom (de max. 1 óra), utána nekem adta szárazon és én itthon 2-3 óra múlva szedtem szét, teljesen száraz a belseje.
-
Márton
nagyúr
üdv,
a mai napon sajnos egy szivárgó kulacs mellét tette lányom a telóját a hátizsákban. Sok vizet nem kaphatott, mert szétszedve belül minden száraz, ám azóta az érintőkijelző nem érzékel
Gombok, USB működik, kijelző rendben, csak touch nincs. Kikapcsolni sem tudom, csak újraindítani a bekapcs gomb hosszú nyomásával.
Járt-e már valaki így? Hol érdemes javíttatni? Mibe kerülhet? 15-20-ért már kapunk másikat..köszi!
-
Márton
nagyúr
üdv,
Wifi file transfer appot használunk karácsony óta gond nélkül, de ma megmakacsolta magát.
5-10, jó esetben 20MB-ot tudok átmásolni pc-re total commander ftp kapcsolódással majd megáll, eldobja a teló a wifit. Nincs net a telón sem. Router 2m-re, sáv nem túl telített. Volt: router és teló restart is. Mi lehet még?
Volt valami frissítés, ami óta ezt csinálja? Előtte vígan röpködtek a gigás fájlok.
köszi -
Márton
nagyúr
Lezárt képernyőről a kijelző bekapcsolására van más mód a fizikai gombokon kívül?
(szoft gombok, dupla katt a kijelzőn, stb)
köszi -
Márton
nagyúr
válasz
wanted5 #25169 üzenetére
Pedig én is úgy használom, hogy alapból fél hangerő, amit meghallok normál helyen, de ha zajos környezetben vagyok, ott maxra teszem.
Hiába, különbözően vagyunk. De miért nem úgy van, hogy főképernyőn csengőhangerő, ha megy vmi médialejátszó, akkor médiahangerő? Az S6-om mintha így kezelné. -
Márton
nagyúr
Egy microsd kártyáról miért nem enged apk-t telepíteni a 4x?
Azt mondja, másoljam belső tárhelyre, onnan megy.
Kikapcsolható ez a limit? -
Márton
nagyúr
Egy S6 után elég fakónak, színtelennek tűnik a 4X kijelzője.
Nyilván nem amoled minőséget várok el, de a piros tényleg fakó.
Lehet valahol szaturációt állítani -
Márton
nagyúr
üdv
a 4X-en működik rendesen a Mobizen screen recorder játék felvevésre, hanggal együtt?
Megnézné valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest