- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26517 üzenetére
Nem ezzel szállt el.. Ez sokkal többet tud mint a TWRP (pl. MTP Recovery-ből), de most neked nem kell teljes zip, csak az image file..
De felrakhatod, ha ragaszkodsz hozzá.. -
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26499 üzenetére
Mentésed van.? Mert akkor adjál neki az OrangeFox-al.. A ZIP-ből elég csak az .IMG-t kimásolni és Install >> Image >> Recovery majd Reboot..
Nekem múlt hét pénteken úgy elszállt a telóm, hogy még az Unlock-ot is elfelejtette, a /persist - particióval volt valami, egyáltalán nem indult el rajta semmi, telepíteni sem engedett semmit, a gyárival is lehalt.
A Net-en talált "csak persist partíciós zip"-eket nem mertem felrakni, nehogy téglásítsam..
Aztán találtam egy régi vinyón egy full OrangeFox-mentést amiben benne volt a /persist, szerencsére elindult és azóta is minden oké, bár kicsit visszaesett a ROM-olási hajlandóságom
-
csakb
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26470 üzenetére
...és siddis: köszi!
Felraktam ezt a hide props-ot a magiskhez, ami a build.prop-ban állítja át a fingerprintet.
Érdekes, hogy a SafetyNet checken enélkül is átment a rom. Beállítottam a modul repójában lévő Redmi 4X fingerprintet. Azzal is átmegy minden cheken, de ez a piszok app ugyanúgy nem akar elindulni.Aztán beállítottam custom fingerprintként a legfrissebb, hivatalos globalét, de így is sem megy.
Lehet, hogy nem ezt csekkolja, hanem valami mást?
Mindegy, annyira nem életbevágó, meg nem is akarom itt terhelni tovább a topikot. Amúgy hova lehetne ezzel menni? Az Android szakmaiba?
-
ntomka
nagyúr
válasz
JohnDoe_Hun #26269 üzenetére
Egyébként ez az LTE/wcdma beállítás biztosan jó? Tegnap pl. be volt neki állítva, ellenőriztem, mégis hívás közben elmegy a hang és újra kell hívni, hogy jó legyen.
-
bb71
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26269 üzenetére
Meg bármelyik nem miui rom esetén is valószínűsítem!
-
bb71
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26249 üzenetére
IGazad van, de onnan sem megy...
-
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26233 üzenetére
Jahhh, rájöttem, nem akart menni Luis alatt az OTP Smartbank, Magisk hide ide vagy oda, a SuperSU meg nem annyira rejthető..
-
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #26233 üzenetére
Az egyik kedvencem..
Nagy bánatomra a LOS nem tud mit kezdeni a Dolby Axon 7 / Atmos kiegészítővel, mert treble-re nem megy fel, pedig nagyon jól szól vele az az egy szem csipogó, amit hangszórónak nem is neveznék..A legutóbbi Rockstar 5-ös kernel is tele van állítható / kilőhető wakeblock/lock-okkal az Adiutor-t használva.. És nagyon akksi-frájendli..
-
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25996 üzenetére
Így biztos nem :-) Régi harcos vagyok én már..
-
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25994 üzenetére
Nem rossz az sem, de egyszer valami restore után érthetetlen okokból elkezdte zabálni az akksit, aztán gondoltam megnézem hol tart már a Lineage. Azt kell hogy mondjam hogy az én igényeimnek már megfelel, az encrypted data meg már csak hab a tortán, hónapok óta fokozott idegenrendészeti "vészhelyzet" van és minden majom igazoltathat..
-
aelod
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #25950 üzenetére
Fogalmam nincs én miuion vagyok a kezdetek óta.
-
aelod
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #25948 üzenetére
Pont azt mondom, hogy nálam ami merítette azt nem mutatta csak a wakelock manager.
-
aelod
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #25943 üzenetére
Nálam is előjött ez global stabilon. Olyannyira, hogy elegem lett és csináltam egy gyári visszaállítás. Nem is tudtam, hogy twrpben lehetőség van arra, hogy a belső tárolót ne törölje. Örülök. Most kiderül, hogy jót tett e neki.
SD maidben azt a processt nem lehet kilőni mert fel sem hozza. -
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25941 üzenetére
Csak tipp, hogy van olyan opció benne hogy figyelje a szenzorokról érkező "véletlen" ébresztéseket és akkor ne ébressze fel a telót, -ha mondjuk felemeled- nálam ez ki van lőve például..
-
RpPRO
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25936 üzenetére
Megéri, hogy ennyi időt elfecséreltek ROM cserékre?
Én SD Maid prot használok, azzal bármit le tudsz lőni.
-
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25938 üzenetére
Passz..
A wakelock-ra ránézhetsz a GSam Battery Monitorral, ha gondolod.. -
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25936 üzenetére
Az adatvédelmi beállítások >> Speciális >> Indítás rendszerbetöltéskor..
Na asszem azt kell megállapítsam, hogy utolsó a ROM-ok ajánlgatásának nincs értelme
-
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25924 üzenetére
"Engem meggyőzött"..
-
siddis
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25920 üzenetére
Luis 2019-01-11 és tedd mellé a Rockstar-non-trenle-kernel-t.. És ne a legújabbat, hanem pont azt..
-
bb71
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25500 üzenetére
Nem a felbontás változik, hanem a ugrál a méret - most bármilyen működő gcam ezt cisnálja...
-
zojjektum
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25451 üzenetére
Azt passzolom. Valakinek valami villódzás volt custom rom alatt. Az original meg gondolom visszaállítja az eredeti állapotot.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
JohnDoe_Hun #25344 üzenetére
Sajnos erre nem talátam még megoldást
-
gyuri00
aktív tag
válasz
JohnDoe_Hun #24859 üzenetére
Ezeket az Automatizált feladatokat hol találom?
Annyit csináltam az atomatikus indításánál csak a Facebook maradt ott, meg az akkumulátor kiemèlőt bekapcsoltam
-
mdraco
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #24308 üzenetére
Mi a baj vele?
Épp néztem, hogy még nincs miui 10 stable és hogy bootloader unlock nélkül fel lehet rakni a legújabb betákat. -
RpPRO
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #24304 üzenetére
8.10.11. Nem is hozza fel a teló a frissítést, illetve olvastam, hogy 18-al nem megy. Elhiszem neked.
carr: igen, BL nyitás, rootolás. Megéri ám.
-
St3ven
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #23603 üzenetére
Global stable (full gyári) ROM-on is meg lehet ezt tenni?
@vincze
Mert minden jól működik, és átlag 5-6 napot bír az akksi. -
orso0355
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #22292 üzenetére
Jaja, csak miért rejtették el így? 😃
-
orso0355
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #22267 üzenetére
Nincs már ilyen benne. Egyszerűen kiszedték az alkalmazásból.
-
Norby86
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #19057 üzenetére
Ez mondjuk jó hír. És konkrét infókkal mentél be hogy diagnosztikai porton maradt a telefon, vagy csak simán beadtad? Mikorra cserélték, illetve mennyi időbe telt ez az egész folyamat?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #18853 üzenetére
Meglesem majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged