- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
Engedd fel nyugodtan.
Stabil frissítés.
Gyorsabb lesz a készüléked és sokkal kisebb %-ot "eszik" a CPU és a memória pl. utána.A nejemnek vettem egy ilyen készüléket 2 hete kb. Én már néhány napja frissítettem neki azon, amikor jelezte a készüléke. Addig 6-os Android volt, ezzel a frissítéssel 7-es lett az is! De a 7-es verziószáma is magasabb, mint az én Note 4 (hasonló MIUI-s) készülékemen, ami nov. 2. táján frissült MIUI 9-re, de már aug. hónapban megkapta frissítésben a 7-es androidot.
Sem az enyémre, sem a nejemére nincsen különösebb panasz a frissítések után. Ha csak az értesítések az enyémen (email és chat appok) lehet a MIUI 9-es óta és azért(?) elmaradnak legtöbb esetben, bosszantóan. De, hogy attól lett-e, azt nem tudom, mert én csak egy "amatőr" azaz "laikus user" vagyok. (58 évvel, aki nem tanult ilyen dolgokat anno még.) :-/ -
starr
őstag
Sokszor van gond a térerővel, látszik a mobil hálózati jelnél a sötétebb részek. Amúgy ez a fogyasztás nem rossz. Nálam is kb 40%/nap.
Ajánlott Wi-Fi Matic-ot felrakni. A cellaazonosítók alapján megtanulja mikor vagy ismert wifi hálózat közelében, és automatikusan ki-be kapcsolja a wifit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest