- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
szazbolha #29318 üzenetére
Végül ez a yt video segített: https://www.youtube.com/watch?v=Sd5j9L34-n0
Xiaomi Redmi 4 (MAI132) FRP Unlock or Google Account Bypass || MIUI 11 (Without PC)
.
Kiiktattam a Google acc kötelező megadását.
Ennyit a lopás védelemről...
.
Most egész gyors a teló. Nincs wifi, nincs SIM adatforgalom. (remélem nem is kapcsolja be)
És akkor frissítés sem lesz. -
-
gyulaszu
senior tag
válasz
szazbolha #29310 üzenetére
Szerintem benne felejtetted a készüléket a google fiókodban, nem léptél ki a reset előtt.
Egy számítógépen google-ba bejelentkezve azt hiszem le lehet onnan törölni.A reset után szerintem át lehet ugrani a google fiók hozzáadását. Kicsit erősködik még utána is, de ott is lehet nélküle továbblépni. Nekem így van eltéve a lányom előző telefonja tartaléknak.
És igen, valószínűleg kipurcant az aksid. Én időnként töltőre szoktam tenni a tartalékot is... -
szazbolha
addikt
válasz
szazbolha #29310 üzenetére
Még egy kérdés: Redmi4x-re létezik valami minimál android? MIU nélkül.
bekapcsol és lehet telefonálni. Esetleg Wazze.... Semmi más, és gyors.
.
Mégvalami: nagyon-nagyon lassan töltődik. lehet hogy 3-4 hónap állás alatt kipurcant az aksija? 0%-on volt, pedig full feltöltve tettem el. -
siposp
csendes tag
válasz
szazbolha #24792 üzenetére
Én a fiam 4x-én próbáltam a széttört kijelzőt az alin rendeltre cserélni (gondolván, bütyköltem már egy csomó mindent, többé-kevésbé sikerrel). A kép szép lett, csak érintést nem érzékelt... Visszaraktam a régi töröttet, hogy legalább használni tudja, s azóta fő hangszórója nincs (telefonálni lehet vele, csak pl csengés nincs...). Azóta már én sem vagyok barkácspárti.
-
aelod
veterán
válasz
szazbolha #24627 üzenetére
Pár perc keresgélés. Egy telefont megér szerintem.
-
-ZeeZee-
senior tag
-
trebrona
nagyúr
válasz
szazbolha #19013 üzenetére
Elavult, kár ezen rugózni. Annak idején amikor bejött a 3G technológia, akkor volt ez újdonság, Tizenéve már használtuk. Akkor még nem voltak mai értelemben vett okostelefonok, symbian és hasonló rendszerek voltak. Ma már nincs ezekre szükség, mint írtam egyszerű chat alkalmazással fillérekből megoldható, nem aranyáron.
Szerk: bár tudom, még ma is van aki képes MMS-ben képet küldeni.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
szazbolha #18452 üzenetére
Vagy USB kábellel, csatlakoztatás után értesítő sáv lehúz, majd fájl átvitel (MTP mód). Vagy gyári fájlkezelő alapból tudja az ftp-t.
Ha annak idején letöltötted a SzülinAppot, play áruházban saját alkalmazások könyvtárban megtalálod és bármikor tudod telepíteni.
Offline magyarul beszélő ingyenes navi pl: HERE WeGo
-
szazbolha
addikt
válasz
szazbolha #18445 üzenetére
Ha PC-ről szeretnék a telo belső tárhelyére másolni az hogy megy?
A régi samsungra ftp-vel vagy valamilyen win megosztással csináltam.Amikor még lehetett ingyen jutottam az Igo10-hez. Azt kéne így telepítsem.
Kicsit elavult... ha van más navigációs app, ami magyarul beszél kérem írjátok meg -
szazbolha
addikt
-
grafnet
veterán
válasz
szazbolha #18346 üzenetére
Csak jó tanács (kezdesz vele amit akarsz): ha új, ha használt telefont veszel, hagyd, hogy a frissítő megcsinálja a dolgát. Csak a legfontosabb appokat tedd fel (ne lakd be teljesen), s amikor már a legfrissebben vagy, akkor csinálj újra egy FR-et (Factory Reset), s utána költözz bele rendesen.
Ez a telepítésekkor keletkező "szemetet" kitakarítja.Csak azért érdemes megcsinálni, mert az elmúlt 2-3 hónapban vagy 3-4 frissítés is kijött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Autós topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest