-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thora
csendes tag
Köszönöm a választ! A miflashel mehet fel régebbi Android verzió mert ha már geccsolok vele akkor azt tenném vissza amivel kijött...Amúgy azért nem értem nekem miért nem sikerült mert pontosan úgy csináltam mint ahogy a jutyúb videókban és nekik sikerült nekem nem... A miflashez nincs valami óvodás is megérti tutorial, nem szeretném elveszni? Honnan tudnék leszedni olyan. 8.2.10.0 stabil fastboot romot?
-
kidnou
őstag
Ugyanez van EU romon is. Egy nap használar után azt kell mondanom, hogy kár volt dolgozniuk ennyit a romon. Fényerő joval gyengébb mint volt, tegnap napsütésben alig láttam a telót full fényerőn, ébresztő teljes hangerőn alig szól. Még jó hogy rezeg, mert elaludtam volna. Legegyszerűbb puzzle játéknál is fullon pörgeti a telefont, merül akksi rendesen. YouTube hallgatásnál (YouTube vanced progit használom) minden szám váltásnál felébreszti a képernyőt. Üzeneteknél vagy villog a led vagy nem. Apró de idegesítő bugok, kivéve az ébresztőt., az dühitő. megprobálom tiszta telepitéssel felrakni, ha nem megy akkor megy vissza a régi verzió. Már amennyiben engedi vissza varázsolni
-
Bogyó bá'
nagyúr
Kár, ezt nagyon sajnálom. Én azért szeret(t)em annyira ezt az olcsó telefont, mert bár nem egy nagy szám (a teljesítménye harmatos, mint a babafing), de folyamatosan napra készen tartják/tartották a szoftverét, így nem kelt elavult benyomást az emberben még 8 hónap után sem.
-
Mathiassa
tag
Köszönöm a részletes választ! Ezeket lehet, jó lenne az összefoglalóba belinkelni.
(#22488) siddis:
Természetesen mindenki ingyen csinálja ezt a saját szabadidejében, stb. Köszönet nekik.
Nekem csak az a gyakorlat nem tetszik, hogy egy főző összerak 5-féle custom romot, bevállalja, hogy ő az "official" maintainer valamelyiknél, és aztán még az "official" sincs többé frissítve. Emiatt nincs talán egy custom rom sem, ami rendszeresen merge-ölve lenne az upstream frissítésekkel. Mindegyikben vannak rom-specifikus bugok, amiket ki lehetne javítani, ha egy főző egy/két rom-ért akarna felelni. (Az eddig általam követett androidos telefonoknál ez a szétszakadás nem volt jellemző.)
Más: miért van 3 db lineage 15.1 változat pl? Miért nem lehet egymással kommunikálni, vagy legalább egy moderátor kigyomlálhatná a halott romokat xda-ról?
Nem akarok ebből vitát, csak leírtam, amit tapasztaltam.(#22491) starr:
Köszönöm, ezt a Mi-globe-ot lehet megnézem. Tetszik, hogy Mi-dolgok kiirthatóak belőle alapból. -
Fredo78
aktív tag
Igen a 2-es (sárga) könnyen jár. Az 1-esre rákészültem az itt olvasottak alapján, de kellett is mert teljesen rá volt gyógyulva a fóliára. Arra már nem emlékszem hogy melyik oldalát cuppantottam a kijelzőre, ráadásul a körkivágások felül szimmetrikusnak tűnnek (Imak) így utólag se fog kiderülni hogy jól tettem-e fel
-
Viktor S
csendes tag
Köszi! Most várom, hogy a leketyegjen a 72 óra. Az unlock kérelem elküldése után az SMS pár órán belül megérkezett.
@csakb Ne is mondd! Ez számomra elég nagy csalódás volt a Xiaomiban. A saját telefonjaimnál nem bántam, ha kicsit mókolni kellett, a női telefon állandó rendelkezésre állása viszont fontos lenne neki.
@enzahobi Valahogy sikerült egy rövid időre kirángatni, ami elég volt a visszaállításhoz. Az sem kizárt, hogy ez az eset független a sokakat érintő bootloop pestistől.
-
maestro87
őstag
Megkaptam a bootloader nyitásra az engedélyt. Jelenleg ott tartok, hogy Fastboot módba kellene rakni a készüléket.
Egyelőre csak root-olni szeretném a telefont, a MacroDroid-hoz. Kérdés, lesz adatvesztés, le kell mentenem valamit a telefonról?
Mert a cikk végén ez szerepel, de nem tudom, hogy ez rám vonatkozik-e és nem tudom milyen felhasználói adatokat törölhet...
Ha a telefon titkosítva van, akkor a bootloader nyitás töröl minden felhasználói adatot. -
petya2000
csendes tag
Üvegfólia...
nekem igazából a lényeg az lenne, hogy hatásos legyen, felfeküdjön rendesen a kijelzőre, illetve az érintési érzékenységet lehetőség szerint ne csökkentse érezhetően.
Távoli ismerősnek van boltja és megkérdezném azért, hogy érdemes e, mielőtt megrendelem.
A másik amit írtál, tudnál linket mellékelni ? Ha esetleg van ali-s az jó lenne, mert oda be vagyok regisztrálva. -
petya2000
csendes tag
Köszönöm a hsz-t. A kérdésem az, hogy a rom csere az még mindig egyenlő a gari vesztéssel ?
Régen foglalkoztam a témával kb 3 éve már talán...
Bár egyenlőre nekem ezzel nincs bajom, max ha javulna az akku vagy ram kezelés, fejlesztést is csak akkor engednék rá, egyéb romot meg főleg, de köszönöm neked is! -
maestro87
őstag
Kár, hogy ezt nem tegnap olvastam.
És aki utálja a gyári világos témát, az most mit tud tenni ez ellen?Mert most nekem a frissítés után az eddigi sötét témám értesítő sávja fehér lett és van, hogy a szöveg is fehér vagyis semmit nem látni.
A gyári világos témát meg nagyon nem akarom vissza, inkább veszek egy új telót. -
grafnet
veterán
-
bunnyhu
senior tag
Nekem a telepítő pendrive-on ott van, nehogy ne legyen kéznél véletlen
És egyébként dettó, az első program amit telepítek ahogy végzett a windows install. kimondhatatlanul egyszerűbb vele az élet, ha MS-nek lett volna esze már rég kivásárolta volna sokpénzért és alapban adja.
-
DeFranco
nagyúr
én kezdek már leszokni róla... lehet öregszem de egyre inkább állok rá az intézőre...
hogy ON is legyek:
még várom a telefont, kérdésem, hogy ha megjön és átveszem, mire figyeljek? típuskódot ellenőrzöm nyilván, hogy global legyen, más van-e amit érdemes átvételkor ellenőrizni, illetve egyből ahogy hazaviszem a készüléket ellenőrizni, megcsinálni?
bónusz kérdés: nem vagyok tisztában ezzel az egész sajomi mijui stb. termékvonallal eddig csak samu és lg telefonom volt, nagyon developázni nem is akarok vele, stabil, bugmentes verziókkal akarom üzemeltetni a telefont nagyjából stock userként. mire figyeljek, mit frissítsek vagy ne frissítsek hogy ez így maradjon és ne fussak bele mély vízbe? hol lehet bővebben olvasni valami anyagot arról, hogy milyen sajátosságai vannak egy xiaomi telefonnak/rendszernek, akár launcher vonalon akár spec acc szükségessége miatt (mire kell ez egyáltalán, mire használjuk?) stb.? az összefoglalót olvastam de ott inkább a mélyebb dolgokról van több információ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest