-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Pár napja vettem egy ilyen telefont.
Már volt vele valami szoftveresen csinálva és azt szeretném visszaállítani közel gyári állapotra. twrp már fentvan, root nincs, nyitott bootloader.
Az összefoglalóban valami santoni kódnevű rendszer van de nekem miui global 9.2 stabil 9.2.4.0 (nammiek) van. Ez mennyiben tér el az említett santonitól? Illetve root nélkül ki lehet-e gyomlálni a gyári alkalmazásokat? -
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Egy esetleges telefonváltás ügyében szeretnék Tőletek véleményt kérni. Nexus 5x -> Redmi 4x
Tudván az 5x esetleges bootloop hibáról megérné-e váltani? Van-e valaki aki ilyen formában váltott telót?
Fel lehet aplikálni a tiszta droidot stabilan működően? - miui-tól kicsit tartok, bár még nem néztem ilyen telefont.
Köszi előre is minden infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest