-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Megválnék ettől a telómtól. Már beüzemeltem egy másikat.
Mi történik ha a 4x-nél Gyári visszaállítást indítok?
Az új telón már mindent beállítottam.
Az új telón lesz valami gubanc? Gondolok itt a Google fiókomban tárolt adatokhoz (tel.számok, naptár bejegyzések stb..)
Gyári visszaállítás után az újon minden eddigi megmarad?
Ilyet még nem csináltam. Segítsetek.
köszi -
csferke
senior tag
válasz
Andrewstarr #31338 üzenetére
Nálam is előfordult már.
Sőt néha videó lejátszás előtt/után is előfordult már.
Megoldást sajnos még nem találtam. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy a Valuta (Pénznemváltó) nem csinál semmit a Forint árfolyamával. Nem frissíti. Pl. napok óta 1€ = 355.12Ft, pedig járt 360 felett is.
Azt írja, hogy "Az árfolyamokat a Webull (2021. október 31.) szolgáltatja." Indításkor jelzi, piros színnel, hogy "Az árfolyamok frissítése". Csak nem változnak az árfolyamok.Lehet ezt valahogy orvosolni?
Esetleg beállítani, hogy másik szolgáltató frissítse az árfolyamokat?köszi
Redmi 4x, Android 7.1.2 N2G47H, MIUI 11.0.2 Stabil NAMMIXM -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Eljött az ideje, hogy nem tudom tovább elviselni ezt a jelenséget.
Ez van beállítva "Nemzetközi adatbarangolás = SOHA" ám amikor külföldön vagyok akkor állandóan jelez/csipog, hogy nincs adatszolgáltatás és, hogy kapcsoljam be.
Hogyan lehet ezt az állandó csipogást megszüntetni?köszi
Redmi 4x, Android 7.1.2 N2G47H, MIUI Global 11.0.2 Stabil NAMMIXM -
csferke
senior tag
Kapcsold be a telefonon a naptár beállításaiban azokat amiket látni akarsz.
Naptár/3 pötty/Beállítások/Naptárfiókok
Itt be van kapcsolva a Helyi naptár, a saját Gmail fiókom, Ünnepnapok Magyarország
Viszont a naptárban csak az jelenik meg amely adat direkt a telefonba van beírva. -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Valami nem OK a Naptárammal.
Ha PC-n nézem Google Naptárt akkor látom a születésnapokat, ünnepnapokat (állami, vallási...) és egyéb bejegyzéseket.
A telefonon viszont csak azok a születésnapok láthatók amelyen a telefonkönyvbe vannak írva személyekhez meg amikor eseményt írok be direkt a telefonba.Szóval sz.tem valamiért nem szinkronizál a telefon Naptár-a a Google fiókban lévővel és ezt nemrégen kezdte produkálni.
Mi lehet a probléma? Hogyan oldhatom meg?köszi
Rredmi 4x, Android 7.1.2, MIUI Global 11.0.2 Stabil
Naptár 11.0.4.8 -
csferke
senior tag
Akkor marad a Duo
Majd félreteszem egy mappába, hogy ne szúrja szemem. -
csferke
senior tag
válasz
SenorGrande #29982 üzenetére
(#29982) SenorGrande
Alkalmazásadatokba belenéztél?
Beállítások/Alkalmazáskezelés
Ha itt rábökök a Duo-ra akkor ezek a lehetőségek jelennek meg
- Bezárás
- Frissítések eltávolítása
- Adattörlés(#29983) siddis
miért nem a Beállítások - Alkalmazások közül.?
Beállítások/Alkalmazáskezelés/Etávolitás
Az itt megjelenő listában nem jelenik meg a Duo -
csferke
senior tag
válasz
siddis #29980 üzenetére
Igen, letiltani tudom. Csak ezután még foglalja a helyet, meg ne legyen ott a képernyőn. Nem használom, tehát kuka.
Azért a Play-ből mert amikor hosszan rányomok a Duo ikonra akkor nincs eltávolítási lehetőség. Se a képernyő tetején a szemeteskosár, sem a megjelenő listában az eltávolítási lehetőség.
Hosszú nyomásra csak ezek a lehetőségek jelennek meg Alkalmazásadatok, Videó küldése és Videóhívás indítása
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet véglegesen eltávolítani a Google Duo-t erről a készülékről??
köszi -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Most egy Plantronics M70-est használok (telefonálás, Viber, WhatsApp).
Sehogyan nem tudom rávenni, hogy a Viber, WhatsApp hívásokat fel tudjam vele venni. Amikor a telefonon felveszem a bejövő hívást akkor már lehet a fülessel beszélni.Ki milyen Bluetooth fülest használ a Redmi 4x-hez?
Tapasztalatok, javaslatok.köszi
Redmi 4X, Android 7.1.2 N2G47H, MIUI Global 11.0.2 Stabil -
-
csferke
senior tag
Arthur-féle GCam
Utolsó kérdésem.
Android 7.1.2 N2G47H
MIUI Global 11.0.2 Stabil NAMMIXM
Ezek a telóm adatai. Erre is felrakhatom, menni fog?
Elnézést a sok kérdésért, de még sohasem tettem fel új kamera aplikációt és hát az ördög sohasem alszik.
köszi -
csferke
senior tag
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Viber, WhatsApp bejövő híváskor nem lehet a fülessel felvenni a hívást. Előkapom a telefont a zsebemből felveszem a hívást és tudok a fülhallgatón beszélgetni. Ez nagyon zavaró.Ezzel próbálkoztam, de nem sikerült.
Beállítások/Képernyőzár és ujjlenyomat/További lehetőségek/Feloldás Bluetooth-eszközzel/Készülék feloldása és nem talál Bluetooth eszközt, pedig be van kapcsolva a Plantronics M70 füles.Tudtok-e megoldást, hogy fülessel is fel lehessen venni a bejövő hívásokat?
Köszi
Redmi 4x, 3/32, Android 7.1.2 N2G47H, MIUI Global 10.3.1.0 Stabil NAMMIXM -
csferke
senior tag
válasz
Lackooo84 #27895 üzenetére
Ha nem megy az angol, akkor maradj a "barangolásnál", és akkor mindenki érteni fogja miről beszélsz. (Amúgy meg sokak szerint vicces vagyok...
Értem én, hogy gőzmozdony, de mi hajtja. Semmi baj, veszem a lapot.
Viszont a feltett kérdésemre (Rooming vagy Barangolás, mindegy) még nem kaptam választ. -
csferke
senior tag
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne beállítani, hogy rooming-ban ne jelezzen állandóan, hogy nincs/megszakadt az adatkapcsolat?
Tudom, hogy nincs. Én állítottam be, hogy ne legyen. Adatbarangolás => Soha
De mégis rooming-ban állandóan, 5-10 percenként, hangjelzést ad. Elég idegesítő.köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Ezen a készüléken megoldható-e valahogy, hogy különböző legyen a sim1 és a sim2 csengőhangja?
Redmi 4x 3/32 GB
Android 7.1.2
MIUI Global 10.3 Stabil 10.3.1Személyeknek akik a telefonkönyvben szerepelnek tudok külön csengőhangot beállítani.
Sokszor nincs a kezemben a telefon, bluetooth fülest használok és jó lenne tudnom, hogy melyik sim-re jön a hívás.
Egyébként ha bejövő híváskor rá is nézek a telefonra akkor sem vagyok sokkal jobb helyzetben mert igen picire sikeredett az a jel/ikon amelyik mutatja, hogy melyik sim-re hívnak.köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nem pont ebbe a topikba való, de azért rákérdezek.Google Duo
Az utolsó frissítés után, amikor elindítom az alkalmazást akkor egyből/automatikusan bekapcsolja az előlapi kamerát.
Google magyarázata. Ha hívok valakit akkor az láthassa az én "élőképemet"
NA NE MÁR. Majd én bekacsolom ha úgy gondolom.
Google Duo Help-ben azt írják, hogy ezt ki lehet kapcsolni Beállítások / Video-előnézet Ki/Be. Hiába kapcsolgatom nem változik semmi. Ki vagy Be ugyanúgy bekapcsolja a kamerát.Valahogy rá lehet venni a Duo-t, hogy ne erőszakoskodjon?
Vagy az erőszakos tolakodás az Microsoft & Google alapelv?köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani, hogy az időjárási adatok mindig frissek legyenek. Ne csak akkor ha megnyitom az alkalmazást!köszi
Android 7.1.2 MIUI Global 10.1 Stabil
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Android 7.1.2 MIUI Global 10.1 Stabil. Kezdőképernyőn óra + időjárás widget.
Az Időjárási adatok CSAK akkor frissülnek amikor megnyitom az alkalmazást. Időjárás\Beállítások-ban van egy kapcsoló Automatikus frissítés éjszaka. Bekapcsolt/Kikapcsolt állapotában sem frissíti automatikusan a kezdőképernyőn az időjárást.Meg lehet-e oldani, hogyan, hogy pl. telefon megnyitásakor frissítsen?
Vagy bármi más módon, hogy mindig a pillanatnyi/aktuális időjárást jelezze.köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Szaporodik az eddig működő dolgok hiánya mióta frissült a 10-re.1. Óra aplikáció, Időzítő. Eddig lehetett tárolni több időt is a visszaszámláláshoz. Egy tap és már indult is. Most csak 1-et lehet.
Lehet ezen valahogy változtatni?
2. A Gmail nem értesített (se hang, se képernyőkép, se fény), hogy levelem érkezett. Csak akkor kaptam értesítést amikor beléptem a Gmail-ba.
Ez viszont nagyon zavaró mert várják tőlem a választ.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Eltűntek a szolgáltatók jele mellől a megnevezések, pedig a beállítások alatt szerkeszthetőek.Ez engem is zavar. Tud valaki megoldást??
köszi
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Régebben ezeket lehetett állítgatni.
Híváskor ha felemelem, megmozdítom a telefont akkor halkult a csöngés.
Híváskor ha lefelé fordítom a kijelzőt akkor teljesen némítja a csöngést.
Megvakultam?Ezeket a lehetőségeket most sehol sem találom.
Redmi 4x
7.1.2.N2G47H
Global stabil 9.6.5.0 (NAMMIFDHol találom ezeket a beállítási lehetőségeket?
köszi
-
csferke
senior tag
válasz
lemmy9 #23014 üzenetére
mondjuk 23 órakor repülőgép üzemmódba kapcsoljon
Aktív képernyőnél.
Hangerő Le gombot megnyomod
Néma üzemmódot bekapcsolod, az itt megjelenőben megnyomod a kis fogaskereket
Itt tudod kiválasztani, néma vagy ne zavarjanak legyen és legalul van a "Bekapcsolás időzítése". Több időzített ütemezést lehet megadni.Remélem, hogy valami ilyesmire gondoltál
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a híváslistából az összes bejegyzést törölni egyszerre ?
Híváslistát üressé varázsolni?
Az, hogy 1-1 névhez/számhoz tartozó híváslistát töröljek az megvan.köszi
-
csferke
senior tag
válasz
enzahobi #22844 üzenetére
Miui8 Tweakbox: elsősorban a képrenyőzáron való duplakoppos kikapcsra használom (gyárilag ez miért nincs benne??)
Ez valóban nincs benne. DE van másik megoldás is. Teló alján bal oldali gomb (ami sajnos nem világít) hosszan nyomva a megjelenő lehetőségekből Widgetek/Gyorsfunkciók/Képernyőzár kiválaszt és már van is 1 plusz ikon a főképernyőn, amire bökve ki tudod kapcsolni a gépet.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Próbálkoztam. Sikerült. Csak nem tudom visszaállítani.
A Jegyzetekben kipróbáltam az elrejtést, jelszóval való védést. Kérésre megadtam egy sormintát.A gondom az, hogy nem tudom az így rejtett/védett jegyzetet megnézni/módosítani/törölni ?
Megoldás??köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged