- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vince
őstag
válasz
petya2000 #20523 üzenetére
Nem jár garanciavesztéssel a bootloader nyitása és másik rom telepítése.
(#20524) petya2000
Én itt vettem a Hydrogelt, de rengeteg találatot kapsz, ha az aliexpressen rákeresel az imak hydrogel redmi 4x kifejezésre (figyelj rá, hogy lesz köztük Note 4X-re való is, meg kell nézni a pontos típust!)(#20530) grafnet
Jogos, köszi az észrevételt! -
vince
őstag
válasz
petya2000 #20515 üzenetére
A Redmi 4X-hez, ahogy a Xiaomi telefonok nagy részéhez létezik multi rom (szlovák fejlesztés), egy multin alapuló, de további kiegészítőkkel felturbózható rom (mi-globe.com) és miuihu is (utóbbi kisebb palettára ugyan, de 4X-re az is van - a nevéből ravaszul kitalálható, hogy ez bizony hazai fejlesztésű). Ezek gyakorlatilag gyári romok, amelyeknek a kínai szoftver adja az alapot, a régiónkra vannak optimalizálva, ezen a vonalon érdemes elindulni, ha valami miatt nem vagy elégedett a global rommal. Nálam például az volt a válóok a globaltól, hogy az a tárcsázóban nem kezeli az ékezetes karaktereket, ha a számgombok segítségével keresnék a névjegyzékben.Korábban összegyűjtöttem, hogy miben nyújt többet a multi vagy hu rom a globalhoz képest. Ezek egyike sem produkál olyan hibákat, mint a 3rd party kendács romok, a heti kiadású fejlesztői vonal is remekül használható.
-
csakb
őstag
válasz
petya2000 #20518 üzenetére
Ha felraktad, akkor valszeg fel fogja dobni utána a 9.valamit, majd a legfrissebbet.
Nem tudom, hogy kell-e így lépésekben frissíteni, de baj nem lehet belőle.Öcsémnek a múlt héten üzemeltem be egy új 4X-et, nála is így 8.kevésről sorban jöttek OTA-n az épp legfrissebbig.
-
csakb
őstag
válasz
Ez a 8.5 global stable rom?
Ha igen, akkor ez tavaly szeptemberi, azóta már a 9.5.4.0-nál járunk.Én tavaly nyár óta mindig felraktam, ami jött OTA-n, és soha nem csalódtam. De persze nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, szóval bármilyen verzióról is van szó, pár embernek mindig lesz valami nyűgje, és tipikusan csak ez látszik a fórumokban. A csendes többség, akiknek minden rendben működik, nem.
A legújabb verzió mintha különösen alapos lenne a háttérfolyamatok takarításában, és RAM-ból is több szabad van nekem a frissítés óta.
Stabilitással nekem soha nem volt gondom, minden működött rendben.Mindenképp érdemes frissíteni, ha van mit, már csak a biztonsági peccsek miatt is.
Az akkuidő meg leginkább a te szokásaidtól függ. Ha használod a gépet, akkor fogyaszt. Ha békén hagyod, akkor baromi takarékos.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
én azt a visszajelzést kaptam, ha visszaolvasol, hogy a 8.5-re váltás javasolt, rendben van az a verzió is, a további tapasztalatokra a MAMMEID-re keresve találsz infókat.
üzemidőre szerintem nem lesz panaszod, ne dekázd ki, használd. én átlagosan használom a telefont és simán húzza két napig egy töltéssel. ez ma több mint elég. lehet kotyogni rajta, hogy több kell, de nem lesz, nem találsz ilyen telefont ilyen árszinten ami többet nyújt.
-
Styleair
aktív tag
válasz
petya2000 #20510 üzenetére
GPS jó lesz. Üzemidő szerintem jó. Bár mindenkinek más, ami jó, mert másképp használjuk, különböző jelerősségű helyeken, különböző korábbi tapasztalatokkal hasonlítjuk. Én pl Nexus 5 - höz (mert az volt utoljára), te Lenovohoz. (Én nem tudom magamat olyan felhasználóhoz hasonlítani, aki éjjelre repülő módba rakja, 4 napig csak sby üzemmódban van az asztalon a telefonja, amin ez idő alatt 3x nézi meg az e-mailjeit, és a netet, gps-t, mindent kilő. Én pl nem kapcsolom le ezeket sosem. ) Ezt végül mindenki maga dönti, hogy jó vagy nem.
-
grafnet
veterán
válasz
petya2000 #20510 üzenetére
Üdv a csapatban!
1.) Sztem jó! Vagy 7 óra SOT és ennyi készenlét vagy 4-5 nap készenlét mellett 1 óra SOT.
2.) A frissítést nem véletlenül adják ki! A Xiaomi nem a többi gyártó! Ha stabil vonalon vagy akkor "nem kell" izgulni a frissítés miatt! Nyugodtan frissíthetsz! A fórumon úgyis csak az fog írni, akinek valamiért bex@rt! -
grafnet
veterán
válasz
petya2000 #20286 üzenetére
A GPS-szel talán 2 kolléga küzd... Rajtuk kívül még senki sem panaszkodott.
Az biztos, hogy mindent be kell állítani, minden féle engedélyt meg kell neki adni (navinak).
Ha "itthon" veszed, akkor szinte biztos a B20. A 4/64-es verzió biztosan nem tudja, mert az kínai belpiacos. (orso0355-nak ilyen van, azért nem tudja a B20-at az övé.) -
orso0355
őstag
válasz
petya2000 #20281 üzenetére
Nekem még sose fagyott le, mindig azonnal (!) talál jelet, pontos, gyors, waze-t használok, néha gmapset. Én csak jót tudok mondani. Az ország összes részében használtam már, persze leggyakrabban Budapesten, és annak ellenére, hogy nekem nincs B20-am, soha egy pillanatra se vesztette el se a netet, se a gps jelet.
Én imádom 😃 eddigi legjobb gps-es mobilom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest