- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
válasz
speedbump #22741 üzenetére
Sziasztok,
volt ez a problémám hotspot / usb-s netmegosztás ügyében. A netet a 2. sim kártyáról osztanám meg, ami eddig nem sikerült, viszont ha kiveszem az 1-es sim kártyát, akkor minden változtatás nélkül meg tudom osztani a netem a számítógépemmel. Erre valakinek van tippje? Mert most így este elműködök csak 1 sim-mel, de nappal mindkettő kellene.
köszönöm
-
grafnet
veterán
válasz
speedbump #18796 üzenetére
Hivatalosan:
A 4:3-as kép a teljes szenzort kihasználja, jobb a képminőség, még ha kisebbnek is látod a kijelzőn a képet.
A 16:9-es a teljes kijelzőt kihasználja, viszont nem használja ki a teljes szenzort.Csinálj 4:3-ba képet, amit majd kézzel levágsz 16:9-esre. Bár, szerintem ennél egyszerűbb, ha a telefonon így készíted el a képet. (Osztálytalálkozós képet én nem ezzel a telefonnal csinálnék...)
A gombokat nem tudod eltüntetni - szerintem sehogy.
-
trebrona
nagyúr
válasz
speedbump #18798 üzenetére
Pl csoportképnél tippelnem kell, hogy vajon mindenki benne van-e a képben.
Kép széle látszik, kép kb 20%-a ki van takarva, pedig barokkos túlzás, innentől kezdve nem értem a kérdést.
Hogyan szeretnél egyszerre teljes kijelzőn képet is látni exponáló gombbal, úgy, hogy ne legyen a képben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Teszt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged