- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
válasz
csferke #30841 üzenetére
A reset nem egy csodafegyver ne várj tőle sokat.
Csak rootolt telón tudod elérni a data mappát és törölni a file-t, megfelelő file kezelővel (pl. root explorer, fx):
/data/system/batterystats.bin
Elvileg erre nem lenne szükség, mert minden teljes feltöltés után ennek automatikusan frissülnie kellene.Amit inkább érdemes akku csere után egyszer:
- hagyni lemerülni teljesen, hogy kikapcsoljon magától
- újra bekapcsolni és megvárni míg megint kikapcsol
- feltölteni 100%-ra -
-
C0d3r
addikt
válasz
csferke #29989 üzenetére
Nekem is rajta van gyárilag. Rakd fel a QuickShortcutMaker alkalmazást, keresésbe írd hogy "alkalmazások", találati listán katt a beállításokra, lenyíló listában "alkalmazások kezelése", végül "try", itt megkeresed a duo-t.
Én így tiltottam le, plusz a tárhely menübe az adatok törlése után potom 8 kB-ot ír helyhasználatra, ikonja is eltűnt. -
SenorGrande
senior tag
válasz
csferke #29985 üzenetére
Furcsa, az előtelepített, rendszer "részét" képező appok szoktak így viselkedni. Nem tudom hogy ette bele így magát nálad.
Milyen rom van a telefonon?
Kíváncsi lettem, feltelepítem én is.Gyári, MIUI 11.0.2 van nálam.
Szerk:
Érdekes, Playen nem telepítés gomb volt, hanem engedélyezés.
Most lett egy megnyitás, és egy frissítés gomb.Szerk2:
Ugyanaz, mint nálad, nincs eltávolítási lehetőség. -
Lacopapi
addikt
válasz
csferke #28961 üzenetére
Nyitott - rootolt - Magisk vagy más camera 2API aktiválva van? Ha nem,akkor meg se próbáld,de ha igen, a 7.1 -en akkor sem vagyok biztos,hogy megy. Tulajdonképpen csak a kísérletezés segít ebben az esetben,mert még az is előfordulhat,hogy két azonos telefon közül csak az egyiken fut...rejtélyes dolgok ezek.
-
siddis
őstag
válasz
csferke #28956 üzenetére
A felsőre / legutolsóra mondtam, persze a nevében nincs benne, de nekem attól még megy szépen. Ki tudja milyen névadási metódusokat használnak némelyek..
Ha ezt az Arthur-félét használtad eddig, akkor azt felülírja szerintem, bár láttam már mindenfélét mikor próbálgattam ezeket, a 'tiszta munka' az lenne ha törölnéd a fenn lévőt a beállításaival együtt és úgy telepítenéd.
Ja és LOS16 van fenn nekem, azon szépen 'dünnyög'.. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
csferke #28485 üzenetére
??? Már kint van napok óta...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
csferke #27908 üzenetére
Horvátország gondolom nem probléma, ott eu-n belül nincs plusz költsége a roamingnak.
Nálam úgy van beállítva, hogy az adatroaming minden esetben engedélyezve, viszont ha nem eu országba utazom, akkor az adatkapcsolatot kikapcsolom.
Nekem így nem szokott pittyegni feleslegesen...Ps: ha pedig hosszabb időre kell menjek nem eu országba, akkor veszek egy helyi kártyát
-
gyulaszu
senior tag
válasz
csferke #25218 üzenetére
Az óra előző verziója a 9.1.0.4 volt, a mostanié pedig 9.2.0.19
Én nem tudom, de hátha valaki ért hozzá: Lehet downgradelni?
A gmail-t nálam kipróbáltam és minden helyzetben (wifi, mobilnet, lezárt képernyő) kaptam értesítést.
Szerintem nézd át az app értesítési beállításait. -
vince
őstag
válasz
csferke #25195 üzenetére
A roamingot jelzi a térerő piktogram melletti kis ® jel, nem? Ahogy itt is látszik a fotón.
(#25197) gyulaszu
Ott volt mindig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest