- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
válasz
speedbump #22741 üzenetére
Sziasztok,
volt ez a problémám hotspot / usb-s netmegosztás ügyében. A netet a 2. sim kártyáról osztanám meg, ami eddig nem sikerült, viszont ha kiveszem az 1-es sim kártyát, akkor minden változtatás nélkül meg tudom osztani a netem a számítógépemmel. Erre valakinek van tippje? Mert most így este elműködök csak 1 sim-mel, de nappal mindkettő kellene.
köszönöm
-
speedbump
tag
Sziasztok,
mobil internetet szeretnék megosztani a redmi4-es telefonomról a laptopomra. A kapcsolat létrejön, a telefon megjelenik mint alapértelmezett átjáró, lehet pingelni, viszont nincs internetkapcsolat. Ugyanez a jelenség amikor USB-n keresztül szeretném megosztani a netet.
a telefonom miui 9.5.10.0-t futtat, nincs root-olva. A telefonon a mobilnet kifogástalanul működik. (egyébként telenor korlátlan mobilnetet szeretnék megosztani, nem tudom ez számít-e valamit)
Ha van valakinek ötlete, hogy mit kellene tennem akkor megköszönném ha megosztaná.
-
speedbump
tag
Sziasztok. A lockscreen-en lévő kamerát le lehet cserélni az open camera-ra? Hiába állítom be az open camera-t az alapértelmezett kamera alkalmazásnak, a lockscreen-ről a gyári kamera alkamazás indul.
-
speedbump
tag
Én pedig írtam, hogy értem, nálam is ugyanennyire átlátszó. Ezzel együtt szerintem elég zavaró, nyilván a fényképezőgépeknél (és más telefonok kamera alkalmazásánál) sem véletlen, hogy minél kevesebb részét takarják ki a képernyő hasznos részének. Úgyhogy még mindig ugyanaz a kérdésem: van lehetőség eltüntetni ez a félig átlászó szürke részt?
-
speedbump
tag
válasz
grafnet #18795 üzenetére
Azt értem, hogy 4:3 aránynál ez nem gond és azt is, hogy a 16:9-es kép is elkészül. Viszont 4:3-as képet 10 éve nem csináltam úgy viszont elég nehéz 16:9-es képet készíteni, hogy nem látom pontosan mi van a kép ötödén. Pl csoportképnél tippelnem kell, hogy vajon mindenki benne van-e a képben.
-
speedbump
tag
Sziasztok. A gyári fényképező alkalmazásban a képernyő kb 20%-át elfoglalja az exponáló gomb és társai, emiatt 16:9 arányú képet elég nehéz készíteni, mivel a készítendő kép kb 20%-a ki van takarva amikor készíem. Van mód ennek a kisötétített felületnek az eltüntetésére?(MIUI 9)
köszönöm.
Ezen a képen lehet látni, hogy miről beszélek (képernyő jobb oldalán):
https://i.ytimg.com/vi/iHxTsoGQiGU/maxresdefault.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged