- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
Mathiassa #22486 üzenetére
Egyes verziók (global - eu - hu) különbségeit párszor már összeszedtem, legutóbb pl. itt.
Áprilisi hír, hogy átmenetileg megszűnik a kínai béta/fejlesztői ROM támogatása a MIUI10 kiadásáig. Nincs vége a supportnak, csak az új verzióra gyúrnak.
-
petrosilov
tag
válasz
Mathiassa #8617 üzenetére
Internet megosztás ügyben szívtam egy kicsit, de úgy tűnik találtam (fatengelyes) megoldást.
A hibajelenség: rendszertelen időnként sárga háromszög - nincs internetkapcsolat a kapcsolódott gépen (win10 noteszgép). Akár wifin, akár bluetoothon kapcsolódsz. Hibakeresést futtatva DNS szerver hibát jelez. IP címet kap a kapcsolódott gép, az átjáró pingelhető, sőt bármi pingelhető, ha ip címet írsz és nem domain nevet. Tehát valamilyen DNS probléma van. A fatengelyes megoldás, hogy a wifi hálózati csatlakozás tulajdonságainál a TCP/IPv4 -nél kézi DNS-t állítottam be az automatikus kérés helyett (8.8.8.8 és 8.8.4.4) és lőn csoda, megy a netmegosztás.
Ha valaki tudja a probléma gyökerét, azt köszönettel venném, úgy tűnik a telefon nem talál működő DNS-t a megosztáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest