Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
Kikoma #13550 üzenetére
A sima appfrissítés (play áruház), rendszeralkalmazások frissítése és maga a rendszerfrissítés mind külön-külön dolog, külön kell mindet beállítanod. Nem lehet, hogy nem így tettél?
Amúgy szerintem simán hagyhatod így a friss rendszerrel, bár nem tudom, anyukád mekkora romoló vagy mobilbuheráló :-) nekem is ugyanez a friss van, és jó. Az olyasmik, mint Mi Drop stb. nyugodtan figyelmen kívül hagyhatók, és a tárhely is bőven elég így is (szerintem).
-
C0d3r
addikt
"A Mi 4C-hez képest a wifi "csak" b/g/n szabványú. Nem éreztek ebből hátrányt? Megfelelő a jelerősség akár a routertől távol is?"
AC hiányzik, ami az 5 GHz hiányát jelenti. Amennyiben a mostani routered ilyen, nem fogod tudni használni az 5 GHz-es sávot. Ha csak a 2.4 GHz-et tudja, semmi jelentősége nincs.
Jelerősség pedig mindenkinél, mindenhol más. Befolyásolja ezerféle környezeti tényező, router elhelyezése, falak száma és vastagsága, jelenlévő wifi hálózatok száma ésatöbbi ésatöbbi.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Corning oldalán nincs fent hogy GG üveg lenne...de bármilyen is van rajta leejtéskor nagy eséllyel törik mivel kissé ívelt kijelző és nem védi a széleit a keret. De ez 100 ezerrel drágább készülékeknél is így van.
Wi-Fi jelet a lakástól távolabb az udvarban kb 20-30m is jól fogom.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Ukrajnai háború
- Ingyenes mobilokra/tabletekre a STAR WARS Knights of the Old Republic 1+2
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...